Hot prins de politisti, dupa mai multe spargeri in Dorohoi

Hot prins de politisti, dupa mai multe spargeri in Dorohoi
Suspect de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, identificat de poliţişti şi cercetat în stare de reţinere!

În noaptea de luni spre marti, în jurul orei 04.15, Poliția municipiului Dorohoi a fost sesizată prin apel de urgenţă 112 de către B. C., din municipiul Dorohoi, cu privire la faptul că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în interiorul cafe-barului care îi aparţine şi au sustras țigări și băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 600 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe Ș. Maricel, de 45 ani, din municipiul Dorohoi, ca fiind principalul suspect de comiterea faptei reclamate.

Extinderea cercetărilor cu privire la persoana suspectului a condus la probarea implicării sale în săvârşirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu şi în dauna altor 5 părți vătămate din municipiul Dorohoi, fapte comise în perioada decembrie 2011- ianuarie 2012, valoarea prejudiciului cauzat fiind de peste 1.000, recuperat parțial.

Faţă de Ş. Maricel a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.
 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
301

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
441

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...