Hoţ de cabluri român, mort electrocutat în Italia

Hoţ de cabluri român, mort electrocutat în Italia
Un cetăţean român a murit electrocutat de o descărcare electrică în timp ce încerca să fure câteva cabluri de înaltă tensiune de la un electroduct.

Accidentul s-a produs în zorii zilei de 4 ianuarie la Naro, în provincia Agrigento, Sicilia. Victima, Florin Cain, de 20 de ani, de mai mult timp rezident la Canicattì cu familia, era împreună cu trei complici, printre care un frate.
 
Complicii săi au fost cei care i-au acordat ajutor şi l-au transportat la spitalul Barone Lombardo din Canicattì, unde victima a decedat la scurt timp din cauza arsurilor şi rănilor provocate de puternica descărcare electrică. Procuratura din Agrigento a deschis o anchetă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
135

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
169

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...