HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE!

Horoscop Berbec
Iubire si cuplu

Saturn in casa cuplului nu este cea mai favorabila pozitie, iar daca mai face si careu cu Pluto... Treci printr-o perioada frustranta. In cuplu pare a exista o neconcordanta, o defazare sau un soi de indiferenta. Climatul este apasator. Exista si posibilitatea ca relatia sa fie pusa la incercare de adversitati exterioare. Apetitul sexual este urias si urgent, dar chiar daca gasesti satisfactie fizica, implinirea sufleteasca se lasa asteptata.

Cariera si bani

Cu Marte in Leu, in casa reprezentarii, initiativele de promovare dau roade, desi ai tendinta de a supralicita.m Colaborarile ar putea intra intr-un impas. Chiar daca iti admira aptitudinile de lider si organizator, ceilalti s-ar putea sa nu aprecieze maniera dominatoare in care incerci sa te impui. Este posibil sa simti impulsul de a investi sau de a demara operatiuni financiare mai ample. Demersurile riscante pot fi insa perdante. Si cheltuiesti prea mult.

Forma fizica si echilibru psihic

Ai mare nevoie de exercitiu fizic. Este o prioritate. Opozitia Marte-Jupiter in formare dezvolta o mare cantitate de energie care, daca nu este consumata in mod sanatos, poate determina un comportament nesabuit, soldat cu accidentari, neplaceri financiare sau legale.

Sfatul eAstrolog.ro

Ia-o usor, cu diplomatie si bunavointa, pentru a-ti putea conserva bunele relatii!


Horoscop Taur
Iubire si cuplu

Cu Soarele, Mercur si (mai ales!) cu seducatoarea Venus in casa relatiilor, noiembrie 2009 iti pune in valoare farmecele si se arata generos in oferte. Ai nevoie de afectiune, disponibilitatea amoroasa este marita, radiezi sex-appeal, atragi usor sexul opus. Daca esti intr-o relatie stabila, dar flacara pasiunii a cam palit, acum este momentul sa o reaprinzi. In cazul unei relatii incordate, reactiile foarte emotionale pot declansa ciocniri aprinse.

Cariera si bani

Colaborarile, mai ales cele la distanta, sunt problematice, calatoriile de lucru enervante, iar profesional poti resimti lipsa unor specializari. In relatiile cu colegii, ai reactii supradimensionate. Acasa, agitatia ia proportii: repari, renovezi, te muti... Intr-un scenariu mai pesimist, pot aparea discutii in familie sau un stres legat de proprietati sau bunuri de folosinta indelungata. In tot ce este legat de cariera sau bani ai tendinta de a exagera.

Forma fizica si echilibru psihic

Organismul tau are o rezistenta proverbiala. Dar nu trebuie sa te bazezi pe asta in mod absolut, fiindca mai sunt si perioade de risc. Ai intrat intr-o astfel perioada, iar starea de sanatate trebuie supravegheata constant. Excesele, stresul si o igiena de viata defectuoasa potenteaza riscul aparitiei unor neplaceri.

Sfatul eAstrolog.ro

Asculta-ti organismul, iar daca ceva nu este in regula, du-te imediat la medic!

 
Horoscop Gemeni
Iubire si cuplu

Pasionatul dar nesocotitul Marte se indreapta catre opozitia cu Jupiter, cel care iti organizeaza viata relationala. Ceva pare sa ia amploare, iar acest ceva poate fi o noua iubire sau un stres partenerial. In prima parte a lunii noiembrie 2009, obligatiile profesionale pot afecta viata intima, prin lipsa de timp si prin neajunsurile generate de suprasolicitare. Situatia se imbunatateste progresiv, dupa 15 noiembrie 2009.

Cariera si bani

Profesia te solicita mult si trebuie sa faci fata unor mari solicitari, dar poti realiza lucruri deosebite. O oportunitate neasteptata in cariera poate aparea oricand, asa ca pregateste-te sa o receptezi pozitiv. Financiar, ceva nu merge tocmai rotund: exista unele piedici, restrictii sau intarzieri. Un relief aparte par sa capete drumurile, informatia sau studiile. In a doua jumatate a lunii noiembrie 2009, creste importanta contractelor, a colaborarilor si a muncii de echipa.

Forma fizica si echilibru psihic

Cu o Luna Noua si o multime de tranzite prin casa sanatatii, probabil ca exista o preocupare mai accentuata pentru sanatate. Se poate sa nu fie vorba de boala, ci mai degraba de un interes pentru stil de viata, alimentatie, diete, suplimente sau igiena corporala. Este o perioada propice tratamentelor cosmetice.

Sfatul eAstrolog.ro

Condu prudent si ai grija de acte si documente! Atentie la ce scrii/semnezi!

 
Horoscop Rac
Iubire si cuplu

Careul dintre Saturn si Pluto pare sa puna o presiune considerabila asupra caminului si a mariajului. Sau a relatiei, daca ai o relatie stabila, chiar daca nu este una oficializata. Ai tendinta de a lua lucrurile cam prea dramatic. Poti gasi insa impliniri intr-o noua dragoste sau intr-o sexualitate dezinhibata. Sexul ar putea avea chiar rol terapeutic, risipind tensiunile si atenuand disensiunile.

Cariera si bani

Banii sunt in topul preocuparilor. In zona profesionala, apele tind sa se agite, iar mobilul agitatiei pare sa fie tot unul pecuniar. Lucrurile se leaga mai bine in a doua parte a lunii si mai ales in ultima decada din noiembrie 2009, care poate fi una de succes. Cu Marte si Jupiter pe axa finantelor (la tine, Leu-Varsator), este posibil sa apara castiguri mari, dar exista si riscul unor pierderi sau cheltuieli neplanificate. Nu te hazarda, nu specula!

Forma fizica si echilibru psihic

Exista o tendinta la imprudenta, accidentari si boli acute, care se accentueaza pe parcursul lunii noiembrie 2009, ultima decada fiind cea mai riscanta. Psihic, te simti insa confortabil. Stii sa-ti folosesti timpul in mod placut, ceea ce are un efect foarte relaxant.

Sfatul eAstrolog.ro

Cand e vorba de bani, judeca limpede, fara a te lasa influentat(a) de copii, dragoste sau gustul aventurii!


Horoscop Leu
Iubire si cuplu

Avandu-l pe Marte in Leu deja de la jumatatea lunii trecute, esti intr-o permanenta stare de hiperenergizare, de trairi intense si pasionale, de amplificare a dorintelor si erotismului. Toate emotiile sunt foarte vii, iar imboldurile, foarte urgente. Raspunzi instantaneu la orice provocare si-ti place sa provoci, sa vanezi, sa cuceresti. Problema este ca opozitia in curs de formare dintre Marte si Jupiter da reactii excesive si tendinta le gesturi pripite sau imprudente. Ai grija, sa nu intri in bucluc!

Cariera si bani

Acelasi Marte care-ti starneste pasiunile este si cel care te motorizeaza profesional. Esti intr-o perioada (care va mai dura cateva luni bune!) de ambitie si initiativa, de actiune si eficienta. Spiritul de competitivitate este catalizat, aptitudinile de lider se manifesta energic. Acum, parca mai mult ca niciodata, iti doresti sa dovedesti cine esti si ce poti. Instinctiv, tinzi sa-ti marchezi teritoriul de influenta, chiar daca asta inseamna sa duci mici razboaie la granita. Aspiratiile sunt mari, uneori excesive. Financiar, exista riscul risipei si al operatiunilor hazardate.

Forma fizica si echilibru psihic

Nu ai limite. Esti gata sa-ti asumi riscuri fara sa te gandesti la pericole sau consecinte. In lipsa unei minime prudente te poti trezi in toiul unui conflict sau ca victima a unei accidentari. Excesele iti pot dauna chiar acum sau pot avea urmari mai tarziu. Ar fi cazul sa acorzi mai multa atentie sanatatii.

Sfatul eAstrolog.ro

Cand pornesti intr-o actiune, evalueaza-ti lucid resursele si sansele de reusita!


Horoscop Fecioara
Iubire si cuplu

Trigoanele pe care le fac Soarele, Mercur si Venus la Uranus din casa cuplului iti promit surprize placute: intalniri romantice neasteptate, mesaje sau declaratii care te iau prin surprindere sau, poate, aparitia fara de veste in calea ta a unui personaj care iti acapareaza atentia. Daca doresti sa intreprinzi ceva pentru a lega o noua relatie sau pentru a o imbunatati pe cea veche, acum este momentul, fiindca ai in aceasta privinta o inspiratie si o inventivitate de zile mari.

Cariera si bani

O luna dinamica, marcata de drumuri, intalniri, discutii, demersuri. Preocuparile intelectuale sunt favorizate, dar pot deveni stresante. Actele, documentele, comunicarea verbala sau scrisa risca sa provoace incidente. Ti-ar prinde bine mai multa discretie, fiindca noiembrie 2009 poate scoate la iveala cu mare usurinta lucruri care ar trebui sa ramana secrete sau confidentiale. Finantele trebuie supravegheate indeaproape.

Forma fizica si echilibru psihic

Saturn a plecat din Fecioara si ar trebui sa te relaxezi si sa privesti viata cu mai mult optimism. Dar nu cu prea mult, fiindca excesele, de orice fel, iti fac rau. Ai grija, mai ales daca ai un sistem hepato-biliar sensibil sau daca ai o tendinta la hiperfunctii (hipertensiune, hipercolesterolemie, hipertiroidism etc.)! Cat timp Marte se va afla in Leu (pana in iunie 2010), fereste-te de bolile transmisibile, de dependente si alte pericole ascunse!

Sfatul eAstrolog.ro

Evita tot ce miroase a barfa, conspiratie, implicare in actiuni clandestine sau suspecte!


Horoscop Balanta
Iubire si cuplu

Cu stapanul casei cuplului, Marte, in arzatorul Leu si indreptandu-se catre opozitia cu Jupiter, nu duci lipsa nici de provocari, nici de actiune. Nevoile afective sunt mari, iar tentatia aventurii iti da tarcoale, cu atat mai mult cu cat stapana zodiei tale, Venus, este prinsa si ea in vartej, fiind la mijloc intre cei doi. Se poate sa ai emotii si dorinte exacerbate, care ameninta sa scape de sub control. Exista riscul sa-ti tulburi serios echilibrul si armonia, dar s-ar parea ca de fapt chiar asta doresti...

Cariera si bani

Se poate sa incepi inca de acum sa resimti prezenta apasatoare a lui Saturn: o dificultate, o restrictie sau o responsabilitate care nu te lasa sa te misti cum ai dori, ba mai mult, iti taie drastic din buna dispozitie. Profesional, te motiveaza foarte mult aspectul financiar. Perspectiva banilor isi dinamizeaza eforturile, iar eforturile aduc bani. In aceasta privinta esti plin(a) de idei care mai de care mai inventive. Noiembrie chiar promite sa-ti aduca bani, cadouri sau alte avantaje materiale.

Forma fizica si echilibru psihic

Chiar daca Saturn a intrat in Balanta, fizic ai resurse suficiente ca sa te simti OK. Se ingrijesc de asta Marte si Jupiter. Psihologic, nu este exclus sa resimti unele tensiuni sau sa ai o stare anxioasa, care ar putea fi legata cumva de o problema privind caminul, proprietatile imobiliare sau parintii.

Sfatul eAstrolog.ro

Ai grija de tine si actioneaza cu prudenta, mai ales daca te-ai nascut in septembrie!

 
Horoscop Scorpion

Iubire si cuplu

Soarele in Scorpion te face sa radiezi, sa stralucesti, sa atragi atentia, ceea ce iti creste cotatia la bursa amorului. Actiunile iti urca si mai mult din data de 8 noiembrie 2009, cand in zodia ta intra si Venus. Planeta iubirii, seductiei si placerilor iti sporeste puterea de atractie, iti adauga un doza buna de eleganta si farmec ademenitor cu efect devastator asupra sexului opus. Tinand cont si de disponibilitatea afectiva marita, este de asteptat sa zambesti iubirii si ea sa-ti raspunda la fel...

Cariera si bani

Este o perioada in care iti poti pune in valoare atat aptitudinile si talentele cat si farmecul personal. Ambitiile sunt mari, poate nu intr-un raport tocmai exact cu posibilitatile - dar, uneori, un Scorpion foarte motivat poate reusi imposibilul... Ai forta si dorinta de a lupta pentru a obtine ceea ce vrei. Ar fi bine, totusi, sa dai dovada de mai multa flexibilitate, sa te feresti de obsesii si idei fixe. In rest, calea spre succes iti este deschisa!

Forma fizica si echilibru psihic

Cu Soarele si, mai apoi, cu Venus in zodia ta, ai o stare de spirit vesela si optimista si te bucuri de o excelenta conditie fizica. Exista insa o problema: tentatia exceselor si a testarii limitelor, care, scapata de sub control, poate crea probleme.

Sfatul eAstrolog.ro

Cauta sa nu starnesti animozitati, fereste-te de barfe si uneltiri!


Horoscop Sagetator
Iubire si cuplu

Emotiile raman intr-o zona obscura. Poate simti ca nu esti instare sau nu are rost sa le marturisesti, poate ca infloresc in poiana unei iubiri secrete ori se desfasoara numai in universul tau imaginar. Sau poate astepti de la persoana iubita ceva ce nu vine... Oricare ar fi situatia, exista o limitare, o interdictie sau o neimplinire. O usoara deschidere intervine in decada a doua din noiembrie 2009. Dar de dragoste te vei putea bucura adevarata abia luna viitoare, in decembrie.

Cariera si bani

Calatoriile, comunicarea si studiile sunt in efervescenta, iti polarizeaza preocuparile si tind sa atraga evenimente. Fii cu bagare de seama ce spui, scrii sau semnezi! Unele incurcaturi aparute din motive misterioase pot pune la un moment dat reusita sub semnul intrebarii. Afacerile si finantele nu fac casa buna cu prietenia, asa ca mai bine nu le-ai lasa sa se intrepatrunda!

Forma fizica si echilibru psihic

Esti intr-o perioada de minim al rezistentei fizice, in care ai nevoie de mai multa odihna si de un regim de viata mai echilibrat. Sensibilitatea la boli contagioase, la intoxicatii si afectiuni respiratorii este crescuta. Si, lucru rar la tine, ai o usoara tendinta la depresie. Ar fi de dorit sa eviti sau sa reduci consumul de substante care nu-ti fac bine si care creeaza dependenta: tigari, alcool, medicamente etc.).

Sfatul eAstrolog.ro

Atentie in deplasari, fie la volan, fie pe jos! Nu conduce cu viteza, nu te grabi, nu reactiona impulsiv!

Horoscop Capricorn

Iubire si cuplu

Nu s-ar zice ca dragostea este o prioritate. Acum te framanta mai mult chestiuni de ordin practic, cum ar fi situatia profesionala si cea materiala. Daca ai o relatie stabila, apar multe ocazii de a te distra impreuna cu perechea, la diverse intruniri agreabile. Daca esti single, iesirile in societate sunt bune prilejuri de a intalni o persoana care ar putea insemna ceva pentru tine. Mai este posibil ca o relatie de amicitie sa devina deodata interesanta din punct de vedere amoros.

Cariera si bani

Cariera si/sau statutul social trec printr-o perioada incordata. Aspiratiile sunt ambitioase, dar pot aparea obstacole sau intarzieri. Sunt situatii care te forteaza sa constientizezi nevoia unor repere foarte solide in plan profesional si chiar personal. Ai nevoie de tenacitate si strategie pentru a ajunge unde vrei, sau de o modificare a viziunii ca sa suporti mai bine obligatiile si limitarile cu care te confrunti. Poti beneficia de sprijin, dar nu dezinteresat.
Sectorul financiar este foarte activ, dar riscant. Se anunta cheltuieli mari, asa ca pastreaza o rezerva!

Forma fizica si echilibru psihic

Ai nevoie de relaxare. Prea multa incordare nu iti face bine. Incearca sa nu lucrezi peste program, sa nu-ti iei de lucru acasa si sa-ti petreci timpul liber odihnindu-te sau distrandu-te cu prietenii. Fa masaj, bea ceai anti-stres, foloseste saruri de baie cu lavanda, mananca banane, ia magneziu!

Sfatul eAstrolog.ro

Daca ai nevoie de un sfat financiar, apeleaza la un expert! Prietenii nu te pot ajuta in chestiuni de natura materiala.


Horoscop Varsator
Iubire si cuplu

Cu Marte in sectorul cuplului, te manifesti pasional, subiectiv, nerabdator si tinzi catre reactii emotionale exagerate. Daca vrei ceva, vrei imediat, tinzi sa fortezi lucrurile, sa-l presezi pe celalalt, ori actionezi riscant, compromitandu-ti sansele sau situatia.Ar fi bine sa-ti controlezi impulsivitatea, fiindca Marte nu este doar planeta dorintei, ci si a razboiului... Ai grija cu cine iesi sau pe cine provoci, fiindca exista un pericol de agresiune!Aparitia "concurentei" si accesele de gelozie sunt alte scenarii posibile.

Cariera si bani

Cariera este intr-o perioada dinamica. Cauti succesul si incerci chiar sa impulsionezi reusita prin initiative indraznete, uneori excesive. Interactionezi foarte energic cu ceilalti, dar din aceste interactiuni poate la fel de bine sa se nasca o asociere avantajoasa ori un conflict zgomotos. Sunt sanse pentru noi contracte sau colaborari, dar acestea tind sa se dovedeasca mai tarziu stresante, iritante. Lipsa de masura se poate repercuta negativ asupra buzunarului.

Forma fizica si echilibru psihic

In niciun caz nu te poti plange de lipsa de energie. Din contra, pari a avea un surplus greu de gestionat si este posibil sa te regasesti intr-o continua stare de surescitare. Pericolele care te pandesc au la origine numai si numai propria-ti imprudenta si inclinatia catre excese.

Sfatul eAstrolog.ro

Fereste-te de conjuncturile cu potential conflictual sau violent!

 
Horoscop Pesti
Iubire si cuplu

Relatiile sentimentale se leaga in principal pe baza afinitatilor spiritual-culturale. Factorul distanta este implicat intr-un fel sau altul: se poate sa intalnesti iubirea intr-o calatorie sau ca persoana draga sa fie de departe ori sa trebuiasca sa plece departe. Sau te gandesti cumva la un voiaj romantic, in doi? Emotiile sunt intense, iar interesul amoros foarte focalizat, cu potential impact asupra muncii sau a responsabilitatilor curente.

Cariera si bani

Noiembrie 2009 aduce munca sub presiune, obligatii si urgente. Sectorul profesional este supravoltat. Ai eficienta si poti realiza lucruri deosebite acum, fiindca este timpul actiunilor hotarate, care necesita energie si un anume curaj. Dar ai nevoie de disciplina si rigoare. O atitudine recalcitranta poate fi sanctionata de superiori, iar graba si neatentia comporta riscul defectarii instrumentelor de lucru sau chiar al accidentarii in timpul serviciului. Financiar, pot sa apara tensiuni sau blocaje. Se recomanda economie si prudenta.

Forma fizica si echilibru psihic

Atentie la suprasolicitare, deoarece organismul poate reactiona negativ la stres! Infectiile, inflamatiile, crizele acute gasesc teren propice manifestarii. Este o perioada potrivita pentru controale medicale si chiar pentru interventii stomatologice sau chirurgicale, daca acestea sunt necesare.

Sfatul eAstrolog.ro

Daca ai animale domestice sau de companie, ingrijeste-le si supravegheaza-le cu atentie, fiindca exista un risc de incidente neplacute!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...