HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2010

HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2010
Berbec 
 
Dragoste si cuplu
Pentru ca energicul Marte isi reia mersul direct in casa instinctelor iar afectuoasa Venus se afla in zodia ta, impulsul erotic este considerabil si resimti o mare nevoie de iubire.
Insa, chiar daca sexual lucrurile decurg fara probleme, la nivel sufletesc pot sa apara unele frustrari in saptamana a doua a lunii martie 2010, cand Venus face doua aspecte potrivnice armoniei si delectarii: o opozitie cu Saturn si un careu cu Pluto.

Cariera si bani
Venus in Berbec pune accentul pe colaborari, contracte si lucrul in echipa. Munca intelectuala, comunicarea, drumurile, negocierile si schimburile coloreaza partea a doua a lunii martie 2010, cand Mercur te va onora si el cu prezenta.
Ultima decada din martie 2010 este una a ambitiei si dorintei de succes. Din pacate, careul Saturn-Pluto iti pune bete in roate si ai nevoie de diplomatie si rabdare (doua atribute care nu-ti sunt prea familiare), pentru a ajunge unde doresti.
Financiar, sunt semne de sansa in a doua parte a lunii martie 2010.

Forma fizica si echilibru psihic
Cu toate ca ai o dispozitie optimista, in prima decada din martie 2010 nu te afli in cea mai buna forma. Tonusul revine treptat in decada a doua si creste spectaculos in ultima.
Dar indiferent de tonus, incearca sa-ti protejezi sanatatea si fereste-te de conjuncturile care te expun riscului fizic! Neplacerile pot aparea pe nepusa masa oricand, dar mai ales in saptamana a treia.

Sfatul eAstrolog.ro
Ia-o usor, cu rabdare si precautie! Prudenta maxima daca te-ai nascut in martie!

 
Taur 
 
Dragoste si cuplu
Marte, stapanul casei cuplului, isi reia mersul direct pe 10 martie 2010, deci poti spera intr-o ameliorare a vietii sentimentale. Daca situatia a fost confuza in ultimele luni, probabil ca lucrurile se vor clarifica, iar daca o evolutie asteptata a cam stagnat, probabil ca va incepe sa-si regaseasca dinamica dorita.
Totusi, nu te astepta la o imbunatatire foarte vizibila, ci mai degraba la una discreta. Adevaratele satisfactii amoroase vor veni in aprilie 2010, odata cu sosirea lui Venus in zodia ta.

Cariera si bani
Se intrevad noi planuri de viitor. Este posibil sa apara o oportunitate neasteptata prin intermediul unui prieten sau protector.
Efortul colectiv este privilegiat, te desfasori bine in activitatile de grup. Participarea la simpozioane si congrese, discursurile publice, aparitiile in masmedia, actiunile legate de asociatii si fundatii sunt privilegiate si te pun intr-o lumina favorabila.
Financiar nu ai de ce te plange, iar in primele doua decade din martie 2010 este posibil sa apara chiar un surplus.

Forma fizica si echilibru psihic
Sanatatea nu este grozava si, chiar daca aparent nu te supara nimic, nu ai voie sa risti atata timp cat Saturn se afla in casa bolilor si mai ales in martie 2010, cand stapana casei respective, Venus, nu se afla intr-o pozitie prea confortabila.
Atentie mai ales in prima jumatate a lunii martie 2010! Evita tensiunile cu perechea, rudele si prietenii, fiindca stresul care rezulta din acestea se poate reflecta inclusiv la nivel medical!

Sfatul eAstrolog.ro
Nu te feri sa ceri sprijin la nevoie! Iti va fi acordat cu generozitate.
 
 
Gemeni


Dragoste si cuplu
Perspectivele lunii martie 2010 difera in functie de situatie.
Daca ai o relatie stabila, eventual chiar oficiala, aceasta este la adapost de intemperii, ba chiar trece printr-o perioada in care cuplul, in ansamblu, este bine vazut, duce o viata sociala intensa si are anumite realizari.
Daca esti in cautarea unei relatii, la inceputul unei povesti de amor sau pur si simplu indragostit(a), lucrurile sunt putin mai complicate. In prima parte a lunii martie 2010 pot surveni schimbari pe care nu le luasesi in calcul, capricii sau blocaje.

Cariera si bani
Dupa data de 10 martie 2010, odata cu reluarea mersului direct al lui Marte, capacitatea intelectuala se regaseste fortificata, iar informarea, redactarea, invatarea sau calculele se transforma in activitati viguroase, interesante si eficiente.
Bunul renume, prestigiul social sau cariera beneficiaza de o energizare masiva datorita tranzitelor compuse formate de Soare, Mercur, Jupiter si Uranus, iar in aceste directii se pot ivi unele sanse neasteptate, poate chiar unele innoiri sau schimbari.
Anumite surprize se pot ivi si in zona finantelor in prima parte a lunii martie 2010, in timp ce sansa pare a veni pe carari misterioase in partea a doua a lunii.

Forma fizica si echilibru psihic
Daca in ultimele 2-3 luni ai avut unele probleme de sanatate, bucura-te, pentru ca acestea par sa inceapa a se rezolva. La nivel general, resimti un fel de inviorare, iti creste agilitatea, te misti mai repede si mai usor.
Nu scapi complet de stres, dar acesta se diminueaza mult in a doua parte a lunii martie 2010.
Atentie in prima parte alunii, fiindca exista un risc de incidente neasteptate!

Sfatul eAstrolog.ro
Se deblocheaza ceva in cariera. Incearca-ti norocul!


Rac 

 
Dragoste si cuplu
Multa implicare, o capacitate enorma de daruire, dar si foarte multe pretentii...
Nu esti usor de multumit: vrei o relatie de o calitate speciala, sincera, profunda si autentica, ai cerinte mari de la partener(a). Daca ti se pare ca ceva nu corespunde nevoilor tale esentiale, in martie 2010 pari a fi gata sa o iei de la capat, pe alte coordonate.
Pe de alta parte, cuplul ar putea avea de infruntat complicatii sau adversitati de natura obiectiva.
Iubirile noi sunt mai avantajate decat relatiile consacrate.

Cariera si bani
Ambitie, incordare si stres, mai ales incepand din a doua saptamana a lui martie 2010. Tensiunile pot fi insa si productive, daca ai in derulare proiecte dinamice si solicitante.
Cel mai probabil, va trebui sa lupti. Din fericire, ai armele trebuinciose, fiindca Marte, stapanul casei carierei, isi reia mersul firesc si, odata cu asta, isi recapata forta si combativitatea.
Ai noroc in studiu, chestiuni care tin de legislatie, voiaje si colaborari la distanta.
Financiar, in martie 2010 se limpezesc niste ape si poti spera ca eforturile tale pe taram pecuniar sa se dovedeasca eficiente si productive.

Forma fizica si echilibru psihic
Ai un tonus destul de bun si, datorita protectiei jupiteriene, nu ar trebui sa ai probleme de sanatate.
Totusi, ai grija daca te-ai nascut in iunie, fiindca asupra ta pare sa se exercite o presiune astrala mare, iar aceasta poate avea urmari in planul sanatatii.
Incearca sa te feresti de circumstantele care te expun pericolelor!

Sfatul eAstrolog.ro
Profita de luna martie 2010 pentru a te specializa intr-un domeniu anume sau pentru a-ti desavarsi cultura!

 
Leu 

 
Dragoste si cuplu
Reluarea mersului direct al lui Marte in zodia ta are efect in mai mult planuri, inclusiv cel amoros. Creste libidoul, se amplifica elanul emotional, renaste pasiunea.
Asta nu inseamna insa ca automat iti vei gasi fericirea. Satisfactia sentimentala s-ar putea sa se mai lase inca asteptata... In a doua saptamana a lunii martie 2010 s-ar putea chiar sa ai chiar unele neplaceri.
Voiajele in doi si relatiile la distanta par sa se bucure de un cert avantaj.

Cariera si bani
Aflat in Leu, Marte isi reia mersul firesc, dupa 80 de zile de retrogradare. Situatii care lancezeau, intra acum intr-un ritm alert, eficienta creste, forta de decizie si spiritul intreprinzator incep sa se exprime viguros.
Sextilul pe care-l face Marte cu responsabilul Saturn continua sa contribuie la buna orientare a efortului si la mentinerea unei atitudini perseverente.
Banii, investitiile, afacerile si relatiile cu institutiile financiare apar in prim-plan, putand fi chiar subiectul unor surprize, cel mai probabil placute.

Forma fizica si echilibru psihic
Prea multe nu se schimba fata de luna trecuta: ai aceeasi predispozitie de fond catre o scadere a imunitatii.
Neajunsurile ar putea fi infrante prin energia martiana si buna rezistenta la "intemperii" a sextilului Marte-Saturn. Nu trebuie insa sa-ti adormi vigilenta! Asculta-ti organismul si ai grija ca nu cumva aceste din urma influente, in loc sa corecteze, de fapt sa mascheze vreo deficienta mai putin vizibila, dar primejdioasa!

Sfatul eAstrolog.ro
Abordeaza cu precautie drumurile si tot ce este legat de documente, negocieri sau examene!


Fecioara


Dragoste si cuplu
Sectorul vietii de cuplu este foarte animat in martie 2010. In afara de disponibilitatea de fond, generata de Jupiter (care amplifica nevoile afective si cheama la aventura in cea mai mare parte a anului 2010), in primele doua decade ale lui martie 2010 in aceeasi zona mai evolueaza Soarele si Mercur.
Asteapta-te la... neasteptat, la intalniri neprevazute, la situatii iesite din comun, la oportunitati amoroase care apar pe nepusa masa si la tot felul de alte peripetii.
Este posibil sa mai survina si cate un incident pe ici, pe colo, dar nu-i bai - asta va face ca totul sa para si mai palpitant.

Cariera si bani
Relatiile parteneriale sau cele cu clientela domina peisajul lunii martie 2010. Apar surprize, apar personaje noi, noi sanse, contracte, colaboratori, aliati etc.
Nu lipsesc insa nici rivalii sau competitorii, iar inamicilor (daca ai) le revine pofta de a-ti pune bete in roate.
Se pare ca apar niste bani suplimentari, dar este rost de cheltuieli marite, pentru copii, distractii sau pentru fanteziile tale personale.
Imprumuturile si speculatiile sunt paguboase in prima jumatate a lunii martie 2010.

Forma fizica si echilibru psihic
Nu se intrevad probleme deosebite de sanatate. Dar nici nu ai vreo sustinere planetara prea puternica. Cu alte cuvinte, iti poti conserva echilibrul fizic, dar numai atata timp cat te ingrijesti si nu comiti imprudente.
Daca este sa apara, neplacerile vor fi legate mai ales de excese, stres si un regim de viata neadecvat. Din fericire, ai o stare de spirit vesela si increzatoare.
Atentie in prima parte a lunii martie 2010, fiindca exista un risc de incidente neasteptate!

Sfatul eAstrolog.ro
Mizeaza pe munca in echipa, iar adversarii, in loc sa-i infrunti, incearca sa ti-i apropii!

 
Balanta 
 
Dragoste si cuplu
Venus intra in casa cuplului pe 7 martie 2010. Foamea de afectiune este tot mai mare, implicarea creste, dar, intr-o prima etapa, climatul este apasator, complicat, frustrant.
Probabilitatea unor evenimente neplacute este destul de mare, indiferent ca relatia este una matrimoniala sau de amor liber.
Cerul se insenineaza abia in a doua parte a lunii martie 2010, dupa ce Venus va scapa de aspectele rau-voitoare ale lui Saturn si Pluto.

Cariera si bani
Primele doua decade din martie 2010 sunt foarte aglomerate.
Ai mult de munca, dar se pare ca este vorba despre lucruri stimulante, interesante, care te acapareaza. Apar noi propuneri sau ocazii neasteptate.
Incepand din a doua saptamana, se accentueaza coloratura relationala (colaborari, asocieri, contracte), dar intr-un mod stresant, care implica un mare consum nervos si emotional. Cu toate astea, le faci altora servicii care conteaza mult pentru ei.

Forma fizica si echilibru psihic
Martie 2010 este o luna in care te poti ocupa cu succes de tot ce tine nu doar de sanatate si igiena, ci de tot ce are legatura cu formulele si retetele, de la tratamentele medicale sau cosmetice, pana la experimentele culinare sau de laborator.
Ar fi o foarte buna perioada pentru un control general sau pentru a lua contact cu un medic specializat in afectiunile care te deranjeaza.

Sfatul eAstrolog.ro
Ingrijeste-ti florile si animalele, fa-ti ordine prin farduri si podoabe sau in chitante si facturi!


Scorpion

Dragoste si cuplu
Martie 2010 este inca o luna in care astrele fac tot ce pot spre a-ti scoate in cale iubirea.
Impulsul erotic foarte puternic, disponibilitatea pentru aventura, tendinta catre flirt si seductie sunt tot atatea atuuri care te pun intr-o lumina foarte sexy. Atragi, zapacesti, inspiri. Ideal ar fi insa sa atragi pe cine ai vrea...
Daca te afli deja intr-o relatie stabila, martie 2010 indeamna la eforturi comune si poate sa puna problema unei mai judicioase impartiri a responsabilitatilor.

Cariera si bani
Odata cu reluarea mersului direct al lui Marte in casa carierei, revin pe scena ambitiile profesionale, staruinta pentru avansare, luptele si eforturile pentru a te impune in cariera sau societate.
Soarele si celelalte planete aflate in tranzit prin Pesti te ajuta sa-ti promovezi imaginea si interesele, sa adulmeci ocaziile favorabile si sa-ti joci bine cartile. Cu toate astea, munca in sine decurge cu hopuri si exista riscul unor obstacole sau conflicte de lucru.
Sunt semne de noroc financiar.

Forma fizica si echilibru psihic
Sanatatea ar putea da rateuri incepand din a doua saptamana a lunii martie 2010. Este vorba mai degraba de mici incidente, iar, daca este ceva mai serios, macar poti miza pe o buna rezistenta si pe o recuperare rapida.
Martie iti aduce insa un dar foarte pretios: capacitatea de a te relaxa si ocaziile potrivite pentru aceasta.

Sfatul eAstrolog.ro
Fa-ti timp pentru sufletul tau: joaca-te cu copiii, acorda mai mult timp unui hobby, mergi la petreceri sau... iubeste!


Sagetator

Dragoste si cuplu
In dragoste este nevoie de diplomatie, altfel relatiile devin repede incordate.
Aspectele tensionate pe care le fac Venus (aflata in casa iubirii) si erotismului si Mercur (care este stapanul casei cuplului si casatoriilor) sporesc intensitatea trairilor, dar daca acestor energii nu li se gaseste o intrebuintare in beneficiul relatiei (pasiune, efort comun) este de asteptat ca ele sa aduca blocaje si frustrari sau sa rabufneasca in conflicte nedorite.

Cariera si bani
Interesul pentru studii si specializari, pentru colaborarile la distanta sau afaceri cu strainatatea, eventual contactele cu mediul cultural, universitar sau legislativ, este relansat de reluarea mersului direct al lui Marte.
In paralel, se mentine interesul pentru bunuri imobiliare si funciare, intreprinderi familiale ori pentru amenajarea biroului sau a sediului firmei, toate fiind zone animate, presarate cu incitari si surprize.
Calatoriile se indesesc.
In aria financiara, se resimte o oarecare crispare, iar speculatiile sunt contraindicate.

Forma fizica si echilibru psihic
Te relaxeaza psihic o realizare legata de camin, neamuri sau parinti, ori o posibila achizitie pentru confort ori patrimoniu.
Pe de alta poarte, copiii pot fi o sursa de stres.
Sanatatea in sine nu pune probleme, dar este posibil sa apara un episod acut in a doua saptamana a lunii martie 2010.

Sfatul eAstrolog.ro
Investeste ceva pentru casa! Ai grija de documente si fii prudent(a) in deplasari!

 
Capricorn

Dragoste si cuplu
Aflata sub influenta conjunctiei Venus-Uranus, prima saptamana din martie 2010 favorizeaza intalnirile neasteptate, mesajele-surpiza, declaratiile subite si tot felul de alte evenimente amoroase insolite, originale, negandite, care au legatura cu comunicarea si drumurile.
Instinctul sexual este revigorat de reluarea mersului direct al lui Marte, iar iubirile la distanta sau calatoriile cu scop sentimental (re)devin foarte atractive.
Zilele de la mijlocul lunii martie 2010 promit satisfactii si impliniri.

Cariera si bani
Intalnirile, discutiile, negocierile, demersurile, vestile si drumurile sunt la ordinea zilei in acest martie 2010 plin de agerime si miscare.
Activitatile intelectuale sunt favorizate. Terenul este pregatit pentru aparitia unor idei marete sau a unor informatii revelatoare.
Treptat, interesul gliseaza mai apoi spre locuinta, proprietati sau bunuri de patrimoniu. Reintrarea lui Marte in miscare normala poate sa aduca anumite solutii, limpeziri sau decizii financiare.

Forma fizica si echilibru psihic
Ai o sustinere planetara destul de buna dar, cat timp Marte se afla in casa crizelor si a angoaselor, este posibil oricand sa apara o neplacere de sanatate, survenita, cel mai probabil, in urma unor tensiuni psihice.
Cea mai expusa este saptamana a doua a lunii martie 2010, cand te poti confrunta fara de veste cu incidente medicale bizare si cu un risc crescut de accidentare.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu lua decizii financiare majore si nu face achizitii importante! Ai grija la drum, indiferent ca esti la volan, pe bicicleta, cu rolele sau pe jos.

 
Varsator 
 
Dragoste si cuplu
Faptul ca Marte isi reia mersul direct in casa cuplului poate avea mai multe efecte: stimularea activitatii si a initiativei in viata relationala, o inclinatie crescuta catre manifestarile pasionale sau reactualizarea unei situatii aflate "in stand-by" inca de dinainte de Craciun.
Daca reusesti sa iti pastrezi obiectivitatea si poti sa-ti controlezi nerabdarea si iesirile temperamentale, ai sanse mari sa te bucuri de o luna plina de inflacarare.
Si nu uita: o buna comunicare rezolva probleme vechi si deschide noi posibilitati.

Cariera si bani
Reintrarea lui Marte in mers direct are efecte pozitive asupra carierei. Cresc ambitia si determinarea, se reactiveaza inclinatia catre colaborari, dar si spiritul de competitie, care, la urma urmelor, este generator de progres.
In rest, te interesezi mai mult de aspectele materiale, apar mai multi bani, dar nici nu te retii de la cheltuieli.
Informatia nu circula prea bine in partea a doua a lunii martie 2010, drumurile si masina promit peripetii, iar actele, dosarele si obiectele de birotica tind sa o ia razna.

Forma fizica si echilibru psihic
Tonusul general pare sa se afle intr-o stare medie, neutra. Unele probleme le-ar putea ridica sistemul nervos: iritabilitate, nerabdare sau lipsa de atentie si focalizare - iar aceste neajunsuri pot fi agravate de stres si oboseala.
Nu ai interes sa consumi excitante (cafea, ciocolata) sau alcool, fiindca n-ar face decat sa-ti sporeasca nervozitatea si confuzia.

Sfatul eAstrolog.ro
Cauta sa comunici clar, ca sa eviti neintelegerile! Concentreaza-te la drum si la tot ce necesita atentie!

 
Pesti 

 
Dragoste si cuplu
In prima saptamana a lunii martie 2010, Venus, planeta dragostei, inca se mai afla in zodia ta, iar conjunctia ei cu Uranus iti poate aduce evenimente amoroase neobisnuite, iesite din comun, impredictibile.
Stapanul casei cuplului se afla si el in Pesti, unde ramane pana pe 17 martie 2010, asa incat prima jumatate a lunii martie are o aroma relational-romantica foarte pronuntata, punctata insa de surprize - sa speram ca bune, fiindca nu avem nicio certitudine.
Un filon pasional se pastreaza si in restul lunii martie 2010, dar imbraca forme mai practice, mai concrete.

Cariera si bani
Clocotesti de energie, ai destule probleme de rezolvat si vrei sa faci foarte multe lucruri.Functionezi cu motoarele la turatie maxima.
Cu atata implicare, este imposibil sa nu ai o realizare sau o satisfactie mai deosebita in plan profesional, mai ales ca te ajuta si Soarele (aflat in Pesti) si Marte (reintrat in mers direct, in casa muncii).
Se intrevede un stres financiar in a treia saptamana a lunii martie 2010 si sunt posibile neplaceri legate de prieteni sau grupurile din care faci parte.

Forma fizica si echilibru psihic
Ai foarte multa energie, incat ai putea sa mai dai si al altii. Surplusul energetic te tine insa intr-o stare de surescitare si poate chiar sa-ti dauneze daca nu te odihnesti, nu faci sport si nu te abtii de la excese si excitante.
Cu Marte in casa sanatatii, este o perioada buna ca sa-ti vezi de sanatate, sa-ti faci interventiile stomatologice sau chirurgicale necesare, sa iei masuri hotarate privind igiena de viata.
Daca exista predispozitii in horoscopul natal, Marte in casa sanatatii te poate expune la boli infectioase, inflamatii si accidentari.

Sfatul eAstrolog.ro
Profita cat poti de aceasta perioada, pentru ca vantul iti sufla in panze! Dar incearca insa sa nu pierzi masura!

 
 
 

eAstrolog

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
3

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
41

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
28

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...