HOROSCOPUL LUNII MAI 2010!

HOROSCOPUL LUNII MAI 2010!
Berbec
Dragoste si cuplu
Marte este in continuare la post, in casa a V-a, a placerii, aventurii, iubirii si sexualitatii nativilor Berbec. Faptul ca ai multa energia erotica si o mare disponibilitate romantica iti creste simtitor sansele de a te bucura din plin de savoarea amorului.
Venus in Gemeni incurajeaza comunicarea in cuplu (orala sau scrisa, nu conteaza) si plimbarile sau calatoriile in doi.
Luna mai 2010 este o perioada buna pentru a invata impreuna cu persoana draga sau pentru a demara un alt proiect intelectual in doi.

Cariera si bani
Evenimentele iti demonstreaza ca este timpul sa operezi o innoire in metodele de lucru, in modul de abordare a problemelor de serviciu sau in felul cum iti organizezi munca.
Chiar daca este destul de greu de pus in practica, in luna mai 2010 vezi mai clar avantajele (si chiar profitul material) care ar putea decurge dintr-o astfel de innoire.
Informarea, redactarea, demersurile practice, comertul si negocierile sunt avantajate.

Forma fizica si echilibru psihic
Cu opozitia Saturn-Uranus pe axa sanatatii, este bine sa nu-ti neglijezi sensibilitatile medicale si sa nu-ti fortezi prea mult organismul.
Un regim de viata regulat, cu mese dietetice si somn suficient, iesirile la aer si sportul, precum si evitarea stresului si a toxinelor (chimicale, tutun, alcool etc.) sunt factori care te ajuta sa te mentii in forma.
Un control stomatologic ar fi binevenit.

Sfatul eAstrolog.ro
Foloseste aceasta perioada ca sa te debarasezi de o dependenta psihica sau pentru a o rupe cu un obicei nociv!


Taur
Dragoste si cuplu
Primele doua decade din luna mai 2010 nu sunt chiar atat de sentimentale cum ai vrea. Iti aduc multa energie sexuala, dar parca ti-ai dori mai multa tandrete si intelegere.
Pentru a obtine ce-ti doresti, trebuie sa faci un mic efort de comunicare. Vorbeste cat mai mult cu perechea, nu te jena sa-i impartasesti gusturile si fanteziile intime, asteptarile emotionale sau chiar framantarile legate de problemele si obligatiile din cuplu!
Discutiile vor da roade mai ales in ultima decada din mai 2010.

Cariera si bani
Prezenta Soarelui in Taur este o frumoasa promisiune de succes: te ajuta sa iesi in evidenta, sa iti exploatezi mai bine aptitudinile si iti sporeste capacitatea de organizare si comanda. Poate chiar sa-ti aduca sanse de avansare sau premiere.
Alte energii se concentreaza in jurul actiunilor de echipa sau popularitatii. Aici constientizezi ca ar fi util sa iti modifici atitudinea, metodele.
Castigi bine, dar cauta sa eviti cheltuielile nejustificate!

Forma fizica si echilibru psihic
Gratie Soarelui in Taur, ai multa vitalitate, mai ales in primele doua decade din luna mai 2010.
Problema este ca incasezi destul de mult stres, iar rezistenta nervoasa nu este prea grozava. De aici tendinta la agitatie, nerabdare, inconstanta.
Posibilele complicatii legate de prieteni sau copii, problemele casei si ale familiei in general, te solicita si te tensioneaza.

Sfatul eAstrolog.ro
Citeste, urmeaza un curs, invata ceva nou, fa ceva legat de informare! ?i n-ar strica sa te plimbi mai mult.

 
Gemeni
Dragoste si cuplu
Venus se afla in zodia ta intre 25 aprilie si 25 mai 2010, o perioada in care ai farmec, atragi iubirea si conjuncturile cu potential amoros.
Exista insa un oarecare stres venusian, care nu lasa evenimentele sa decurga lin, fara batai de cap.
Se poate sa ai momente de euforie si mare indrazneala, altele de frustrare si blocaj, se poate ca uneori sa exagerezi iar alteori sa subestimezi si se mai poate sa ai surprize, iar sentimental sa ti se intample lucruri complet neasteptate.
Nu te crampona, pastreaza-ti flexibilitatea si simtul umorului!

Cariera si bani
Apar elemente noi, care pot misca ceva din loc in cariera. O oportunitate, o criza... Mesajul este acelasi: se impune o reevaluare, poate chiar de o modificare de fond.
Legat de camin, familie, proprietati, eventual de afaceri imobiliare, agricole sau hoteliere, faci eforturi pentru de a iesi dintr-un blocaj. In tot ce intreprinzi te ajuta intuitia, poti beneficia de un sprijin secret si te avantajeaza discretia.
Financiar, poti sa contezi mai mult pe veniturile colaterale decat pe cele directe, regulate.

Forma fizica si echilibru psihic
Mercur, stapanul zodie tale, sta in casa a XII-a, o casa restrictiva, care diminueaza fortele si are conotatii medicale.
Pana pe 12 mai 2010, Mercur este retrograd in aceasta casa, sporind riscul disconfortului fizic si psihologic. Pana pe 20 mai 2010, se afla si Soarele tot in casa a XII-a.
Asadar, in primele doua decade (mai ales in prima), menajeaza-ti fortele, dormi mai mult, redu consumul de noxe si excitante! Iar daca ceva nu merge, consulta medicul fara amanare!

Sfatul eAstrolog.ro
Inconjoara-te de oameni veseli, uita-te la partea plina a paharului si fa un efort sa te organizezi mai bine!

 
Rac
Dragoste si cuplu
Prea mari sperante in privinta unei iubiri infocate si impartasite nu sunt in luna mai 2010. Sau, cel putin nu sunt... la vedere.
Daca se intampla, totusi, ceva notabil, cel mai probabil se intampla fie in taina, ferit de priviri indiscrete sau (asta este mai trist!) in imaginatia ta.
Straduieste-te in directia unor asteptari realiste, fiindca pretentiile sau sperantele prea mari te pot face sa cunosti gustul amar al dezamagirii!
Relatiile bazate pe amicitie si comunicare sunt cam sigurele cu sanse reale de succes.

Cariera si bani
Proiectele actuale conduc la concluzia ca este nevoie sa-ti insusesti noi cunostinte, sa-ti resetezi scarile de valori si de prioritati sau poate chiar modul de a gandi.
Drumurile, cei de departe, strainatatea devin piese importante in peisaj, poate chiar in luarea deciziilor. Prietenii (sau protectorii) te ajuta cu un sfat sau chiar mai consistent.
Colaborarile si asocierile au o evolutie impredictibila si pot traversa momente de criza.

Forma fizica si echilibru psihic
Starea de spirit este fluctuanta, iar sanatatea nu este chiar atat de solida. Nu numai ca unele afectiuni mai vechi pot recidiva, dar exista si riscul aparitiei unor problemele neasteptate legate de sanatate.
Pe de alta parte, poti folosi acest stres planetar ca pe o energie suplimentara, ca pe un impuls foarte util pentru a regla anumite probleme legate de stilul de viata pe care-l duci, in folosul sanatatii.

Sfatul eAstrolog.ro
Lupta impotriva tendintei de a te incapatana si nu adopta pozitii rigide in relatiile cu ceilalti!

 
Leu
Dragoste si cuplu
Fondul romantic se conserva, dar in luna mai 2010 poate lua note euforice, sau poate sa dea reactii amoroase de-a dreptul exagerate.
Apetitul erotic este mai mult decat considerabil, insa, din pacate, nu isi gaseste intrebuintarea optima. De vina poate sa fie si agitatia sentimentala, nehotararea, ori anumiti factori perturbatori din exterior.
Cum-necum, opozitia dintre stapanul casei cuplului si cel al casei sexualitatii arata o dificultate in a pune de acord latura afectiva cu cea fizica.

Cariera si bani
Cu Soarele (stapanul zodiei tale) in casa a telurilor profesionale si a pozitiei sociale, evident ca in luna mai 2010 accentul cade pe cariera, statut, imagine, prestanta sau reputatie. Ai un mare potential pentru succes, mai ales daca iti strunesti inflacararea si actionezi in mod diplomat.
O afacere, un imprumut, o succesiune, un partaj sau alta chestiune materiala in care sunt implicati terti (re)apare in prim-plan.
Finantele, in general, reclama energie si focusare, dar si o noua viziune, noi metode de abordare.

Forma fizica si echilibru psihic
Vitalitatea este foarte buna, dar, ca si in lunile precedente, prezenta lui Marte in Leu iti da o predispozitie catre inflamatii, infectii, accidentari sau boli acute. In anumite cazuri, de vina este propria ta imprudenta, sau graba cu care actionezi.
Excesele in mod cert nu iti fac bine, si nici experimentele ciudate intreprinse pe propria-ti piele. Drept pentru care, deocamdata este mai intelept sa pastrezi masura si sa nu umbli decat pe cararile cunoscute, traditionale.

Sfatul eAstrolog.ro
Prudenta si luciditate, mai ales in chestiunile legate de relatii si bani!

 
Fecioara
Dragoste si cuplu
Cu Saturn in Fecioara, in opozitie cu conjunctia Jupiter-Uranus din casa cuplului, axa "eu-tu" este teribil de energizata si, in acelasi timp, considerabil de incordata. Disponibilitatea sentimentala este foarte mare, ofertele nu lipsesc si te poti astepta la cele mai... neasteptate intamplari!
In acelasi timp, presiunea conjuncturilor, poate chiar cea exercitata direct ori indirect de partener(a) asupra ta, poate sa conduca la anumite schimbari de mentalitate, obiceiuri, aspect.

Cariera si bani
Poti avea parte de o interactiune marcanta, care iti deschide noi perspective, de o colaborare, de o asociere sau alt gen de contact cu semnificatii esentiale, care iti produce innoiri in principii, mod de actiune sau chiar scopuri.
Schimbarea este imanenta si vine cu ajutorul unui impuls exterior. Sunt sanse sa apara un contract sau o relatie de serviciu care au anumite conexiuni cu studiul, cultura ori departarile.
Asteapta-te la cheltuieli ceva mai mari decat cele obisnuite. Situatia financiara se imbunatateste dupa 20 mai 2010.

Forma fizica si echilibru psihic
Multa energie, dar si mult stres. Agitatia psihica poate avea ca efecte neatentia, nervozitatea, tulburarile de somn sau o eventuala accentuare a dependentelor (tutun, alcool, medicamente, mancare etc.). Exista, de asemeni, o tendinta compulsiva, cu alternanta de excese si inhibitii de optimism si pesimism. Prietenii, cultura, informarea, hobby-urile si sexul te relaxeaza.

Sfatul eAstrolog.ro
Ai grija la drum sau in relatiile cu cei de departe, mai ales in prima parte a luni!

 
Balanta
Dragoste si cuplu
Telurile comune, afinitatile cultural-spirituale si distantele au mare impact asupra cuplului. Impreuna cu perechea s-ar putea sa te angrenezi intr-un proiect mai larg, la care participa mai multe persoane.
Iar daca ati inceput sa va faceti anumite proiecte comune inca din toamna lui 2009, ele ar putea intra acum in linie dreapta spre concretizare.
Incordarea, stresul si exigenta pot face greu de implinit nevoile tale erotice, destul de mari in aceasta perioada.

Cariera si bani
Apar noi sanse de succes. Totul e sa fii gata pentru schimbare si sa iti infrangi inertia si sabloanele.
Un proces legat de stilul de lucru, ambianta sau genul de implicare profesionala, inceput in 2007, ajunge intr-o etapa de maxim si cere o actiune concreta.
Cheltuielile si veniturile pastreaza in prima parte a lunii mai 2010 acelasi trend ca in ultima decada din aprilie.
Sunt posibile unele intarzieri sau incurcaturi, legate mai ales de calcule, hartii, birocratie.

Forma fizica si echilibru psihic
Opozitia pe care o face Saturn cu conjunctia Jupiter-Uranus se suprapune peste axa medicala, atragand, intr-un fel sau altul, atentia asupra formei fizice si a problemelor legate de functionarea organismului.
Anumite demersuri privind sanatatea, stilul de viata sau infatisarea care au inceput inca din 2007 sunt puse acum sub reflector si fie dau roadele scontate, fie cer luarea unor decizii.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu te implica in prea multe! Incearca sa ai mai mult timp pentru tine, pentru odihna si relaxare!

 
Scorpion
Dragoste si cuplu
Privighetoarea canta, liliacul e-nflorit, aerul este imbibat de iubire. Plutesti intr-un nor de feromoni, magnetismul tau sexual emite semnale irezistibile, la fiecare colt de strada te asteapta o invitatie la aventura.
Elibereaza-te de incorsetari si iesi in intampinarea iubirii! Noi cunostinte ce fac sa-ti tresalte inima, reintalnirea unor foste iubiri, reluarea unor idile intrerupte, toate sunt posibile.
Daca ai o relatie stabila, e timpul clarificarii problemelor prin discutii calme, sincere, rationale.

Cariera si bani
Continua eforturile legate de cariera: lupta pentru o pozitie mai buna, munca de convingere dusa cu sefii sau autoritatile, stradania de a demonstra cine esti si de ce esti in stare, tentatia competitiei, a performantei si atingerii unor scopuri ambitioase. Aceste eforturi dau insa roade mai ales cu ajutorul colaborarilor.
Financiar, veniturile pe care contezi in mod obisnuit ti-ar putea crea incurcaturi, dar e posibil sa vina niste bani din surse adiacente.

Forma fizica si echilibru psihic
Esti intr-o forma destul de buna. Ai chiar mai multa energie decat ti-ar trebui, asa ca este necesar sa o consumi cumva.
Sportul sau alte genuri de activitate fizica sustinuta ar avea efecte mai mult decat pozitive asupra sanatatii si, in plus, ar ajuta la deconectarea psihica si nervoasa. Fiindca stresul este, totusi, cam mare in aceasta perioada.

Sfatul eAstrolog.ro
Fa-ti ordine in relatiile cu prietenii, repune-le in termenii cuveniti! Fara patima, fara ranchiuna.


Sagetator
Dragoste si cuplu
Cu Venus in casa cuplului, in primele doua decade ale lunii mai 2010 sansele de noroc in dragoste sunt dublate.
Venus iti sporeste puterea de seductie, atrage atentia asupra farmecului tau, iti sporeste receptivitatea la avansurile sexului opus si creeaza conditii propice intalnirilor, flirtului, idilelor.
Acestea par a avea o legatura cu munca. Sa loveasca, oare, sageata lui Cupidon intr-o persoana cu care lucrezi, colaborezi sau vii altfel in contact prin natura obligatiilor curente?

Cariera si bani
Eforturi, obligatii, munca... Nu trebuie sa te sperii! Acum stradaniile tale pot avea efecte deosebite asupra carierei, pozitiei, caminului, bunurilor imobiliare sau de patrimoniu. Adica merita efortul.
Stradaniile dau rezultate inclusiv din punct de vedere financiar, desi banii s-ar putea sa nu vina chiar imediat.
Cineva din familie te sprijina sa urnesti lucrurile din loc si sa operezi acele schimbari care-ti confera statutul social dorit.
Implicarea relationala (asocieri, colaborari, munca de echipa) este foarte importanta.

Forma fizica si echilibru psihic
Sanatatea este un subiect important: atat Soarele, cat si Mercur (retrograd in prima parte a lunii mai 2010) se afla in sectorul sanatatii.
Exista o sensibilitate respiratorie sau cardio-vasculara, pot aparea probleme legate de coloana, poate sa fie vorba de un control oftalmologic. Sau, pur si simplu, manifesti un interes sporit pentru diverse diete, tratamente sau reguli de viata mai sanatoase.

Sfatul eAstrolog.ro
Imparte-ti timpul in mod judicios intre cariera si casa, astfel incat sa nu sufere una din cauza alteia!

 
Capricorn
Dragoste si cuplu
Mercur ramane in continuare in casa erotismului, acompaniat de Soare in primele doua decade. Pofta de flirt, foamea de iubire si apetitul senzual, toate se cer hranite din abundenta in luna mai 2010.
Relatiile incipiente si idilele de scurta durata par sa fie mai avantajate decat relatiile vechi sau pe termen lung.
Promisiunile sunt insa foarte frumoase pe toate planurile incepand cu data de 25 mai 2010, cand Venus intra in casa cuplului.

Cariera si bani
Informare, cunoastere, schimb de idei, intalniri, calatorii - acestia sunt agentii schimbarii si innoirii, elementele in baza carora iti restructurezi anumite principii sau scari de valori care-ti pareau eterne, dar care realizezi ca au devenit caduce.
Demersurile intelectuale dublate de creativitate si o buna promovare au mare succes. Munca genereaza bani, dar poate sa tensioneze relatiile.
S-ar putea sa ai o problema referitoare la luarea deciziilor: oscilezi mult, te hotarasti greu...

Forma fizica si echilibru psihic
Forma fizica este multumitoare, ai energie, ai rezistenta. Sistemul nervos este insa tensionat, iar psihicul framantat.
Ti-ar prinde tare bine cateva zile de vacanta, departe de toate problemele.
Luna mai 2010 este o luna buna pentru investigatii si tratamente medicale, dar si pentru ingrijiri corporale sau cosmetice.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu slabi deloc vigilenta daca pleci la drum si asigura-te ca masina are o stare tehnica buna!


Varsator
Dragoste si cuplu
Cu Marte (planeta dorintei, pasiunii si actiunii) aflat in continuare in casa cuplului si cu Venus in tranzit prin casa elanului amoros si sexual, este clar ca iubirea iti da tarcoale mai abitir decat in ultimele luni.
Dispui de toate armele necesare pentru a seduce si a cuceri. Intr-o relatie, tu pari a fi partea activa, fierbinte si plina de initiativa.
Si chiar daca toata luna mai 2010 este stimulanta si palpitanta, adevaratele impliniri se anunta insa pentru ultima decada.

Cariera si bani
Chestiunile materiale sunt prioritare, indiferent ca e vorba de castiguri, afaceri, investitii, datorii sau relatiile cu diverse institutii implicate.
Evolutiile din aceasta perioada arata in mod limpede ca este nevoie sa-ti revezi strategiile financiare si modul de gestionare a banilor, eventual sa iei unele masuri ca sa-ti rentabilizezi munca. Familia sau nevoile casei te ajuta sa intelegi si mai clar aceste lucruri.
Succesul vine prin creativitate, talent, imaginatie.

Forma fizica si echilibru psihic
Te prezinti multumitor, iar tonusul este in crestere. S-ar putea insa sa ai o problema cu excesele si cu reactiile exagerate sau necontrolate, mai ales in conditii de oboseala sau presiune.
Ar fi in avantajul tau sa dormi mai mult si sa-ti organizezi astfel treburile incat sa nu intri in criza de timp.

Sfatul eAstrolog.ro
Acorda o atentie mai consistenta caminului! Este cazul sa ai mai multa rabdare cu parintii, cu celelalte rude si cu treburile casei. 
 
 
Pesti
Dragoste si cuplu
Treci printr-o perioada in care reapar in prim-plan unele teme de gandire mai vechi, referitoare la relatii in general, unele dintre ele privind direct relatia de cuplu.
Problemele se pun in termeni de dorinte si posibilitati, elan si bariere, spatiu personal si responsabilitati, depasirea unor prejudecati sau rigiditati, intelegerea mentalitatii si a aspiratiilor celuilalt etc.
De intelegerea si armonizarea acestor aspecte depinde fericirea ta nu doar in luna mai 2010, ci multa vreme de aici inainte.

Cariera si bani
Dai piept cu ultimele restrictii care cauta sa impiedice innoirea, schimbarea, posibilul debut al unei mari aventuri. Poate ca aceste piedici nici nu sunt atat de nocive, poate ca rolul lor este acela de a te ajuta sa te situezi mai bine in tabloul evenimentelor, obiectivelor si aspiratiilor, sa iti evaluezi mai corect sansele, resursele si riscurile.
Cu cat te informezi mai bine, cu atat cresc sansele de succes.
Cheltuiesti mult pe sanatate, forma si intretinere, dar resursele par sa se regenereze.

Forma fizica si echilibru psihic
Situatia se prezinta in linii mari cam la fel ca luna trecuta: putere de munca, energie fizica si moral ridicat, dar cu o predispozitie la mici accidentari, inflamatii, infectii, arsuri, taieturi si alte mici accidentari.
Ai initiativa in problemele medicale, iei masuri, interactionezi usor cu medicii si este posibil sa faci un drum in astfel de scopuri.

Sfatul eAstrolog.ro
Evita excesele si suprasolicitarea! Ai grija ce scrii si semnezi, fii cu bagare de seama in deplasari!


Sursa: eAstrolog.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
2

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
40

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
951

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...