A reaparut violenta in scoli, de data aceasta elevii au agresat paznicul scolii!

A reaparut violenta in scoli, de data aceasta elevii au agresat paznicul scolii!
Un nou incident de violenta in scoala s-a petrecut la Scoala 12 Botosani, unde patru elevi cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani au agresat luni dimineata paznicul scolii respective, care vazandu-se inconjurat de tinerii nervosi a cerut ajutorul politistilor comunitari.

"Luni, la Scoala 12, patru tineri cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani au agresat paznicul scolii, doi dintre acestia fiind elevi ai institutiei respective. Doi tineri care au varsta de 17 ani au fost sanctionati contraventional, cu 100 lei si cu 250 lei, iar pentru ceilalti doi copii, care sunt elevii scolii, au fost sanctionati parintii lor cu cate 100 lei fiecare. Tinerii au inconjurat paznicul si au inceput cu expresii jignitoare, provocatoare la adresa paznicului", a spus Ioan Onutu, seful Politiei Comunitare Botosani.

Ceea ce i-a frapat chiar si pe politistii comunitari a fost ca mama copilului de 13 ani, cand a fost chemata la sediul Politiei Comunitare pentru isprava fiului sau, era ingrijorata sa nu ia bataie de la propriul copil, daca este prea nervos.

"Ceea ce este interesant este ca au fost chemati parintii si mama copilului de 13 ani a venit inspaimantata de faptul ca trebuie sa-i faca observatie copilului, de teama sa nu o bata. Mama ne-a spus ca a incercat sa-l interneze pe copil la Spitalul 4 ca e nervos, recalcitrant. Femeia a spus ca sotul este plecat la Bucuresti la munca si mai are cinci copii de crescut. Aici nu este vorba de un motiv anume, e vorba de teribilismul tinerilor, vor sa socheze si iata ca au incercat sa-l bata pe paznic", a precizat Onutu.

In ciuda declaratiilor facute luni de seful Politiei Comunitare vizavi de acest act de violenta al tinerilor, fata de paznicul Scolii 12, conducerea unitatii de invatamant neaga faptul ca ar fi fost vreun incident, punand totul pe seama lui Ioan Onutu, ca ar fi exagerat. Refuzand sa faca declaratii de presa, Maria Bodas, directoarea Scolii 12, a vorbit despre acest eveniment printre usi, considerand ca evenimentul a fost un lucru nesemnificativ.

"Nu este niciun fel de problema, domnul Onutu a exagerat. Situatia nu o stiu cu amanunte, acum ma preocupa evaluarea ca asta este cel mai important, si dupa aceea discutam. Nu s-a intamplat nimic ca sa fie o problema grava. Lasati sa discutam alta data, si nu a fost chiar asa o gravitate cum se spune. Situatia este sub control, voi discuta cu cei doi copii si cu parintii lor", a spus Maria Bodas, directoarea Scolii 12 Botosani.



 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
84

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
87

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
248

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...