HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE

HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE
Eveniment special in luna februarie: Anul nou chinezesc si Tigrul Alb!
Pe 14 februarie 2010, la ora 02:51 GMT (04:51ora Romaniei), se incheie Anul Boului si incepe Anul Tigrului. Traditional, anii Tigrului sunt asociati cu schimbarile majore si evenimentele neasteptate. Sunt ani dinamici si bulversanti, in care prospera cei curajosi, inspirati si adaptabili.

Intr-un mod curios, predictiile astrologiei chinezesti sunt confirmate si de astrologia occidentala. Conjunctia Jupiter-Uranus care ne va insoti in 2010 este cel mai puternic si dinamic agent al schimbarii, este exact tipul de configuratie care aduce noul, incitarea, riscul si aventura.

Revenind la astrologia chinezeasca, anul 2010 este un an de Metal, iar Metalul stimuleaza inteligenta, claritatea, precizia si eficienta. Pe fundalul dinamic si plin de forta al Tigrului, acest element poate sa faca din 2010 un an de mari progrese tehnologice, de mari descoperiri si inventii, ba chiar poate sa aduca solutii ingenioase si in alte domenii, inclusiv politic sau financiar.

Daca este sa rezumam, ne asteapta un an 2010 activ si volatil, in care circumstantele se schimba rapid si in care trebuie sa fim mereu pe faza, pentru a sesiza oportunitatile, si mereu flexibili, pentru a ne putea ajusta din mers cerintelor momentului.

Pentru cei ageri, atenti si cu viteza de reactie, 2010 poate sa aduca sansa vietii. Dar sa nu uitam ca Tigrul ramane un animal periculos, deci... atentie! Mai ales ca si conjunctia Jupiter-Uranus are un potential violent ridicat si promite situatii explozive care erup pe neasteptate. 

 

HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE

Berbec

Dragoste si cuplu
Venus este stapana casei cuplului pentru Berbeci si, pentru ca in februarie 2010 face doua conjunctii, sunt de asteptat evenimente. Romantismul este in floare in prima saptamana din februarie 2010, sub influenta conjunctiei cu Neptun. Sentimentele sunt inaltatoare, dar exista riscul de a fi idealiste (citeste ineficiente!) sau de a te pune pe o pista gresita. In restul lunii februarie 2010, cat timp Venus este in Pesti, impreuna cu expansivul si aventurosul Jupiter, viata sentimentala ia avant si iti aduce impliniri, fizice sau psihologice, de natura foarte intima sau poate chiar secreta.

Cariera si bani
In februarie 2010 se prefigureaza noi proiecte, probabil in parteneriat sau care implica un grup mai larg de oameni. Pentru a nu suferi o dezamagire mai tarziu, trebuie sa chibzuiesti lucid. Nu idealiza, spre a nu te pacali!
Desi nu prea sunt genul tau, demersurile secrete iti sunt foarte favorabile in decada a doua sau a treia din februarie 2010. Aceeasi perioada este colorata cu multa imaginatie, intuitie si inspiratie - excelent pentru o munca creativa.
In februarie 2010 vin bani, si mai ales din proiecte comune. Daca iti arati generozitatea, aceasta iti va fi intoarsa.

Forma fizica si echilibru psihic
In februarie 2010 ai mult mai multa pace interioara decat in ultima vreme.
Tonusul este bun si te bucuri de o deosebita rezistenta fizica, ceea ce face sa poti sustine eforturi mai mari decat de obicei. Si, lucru rar, dai dovada chiar de rabdare si perseverenta!
Se mentine insa riscul de accidentari. Atentie mai ales in decada a doua din februarie 2010, dar numai!

Sfatul eAstrolog.ro
Fa o fapta buna, implica-te intr-o actiune de binefacere!

 

Horoscop Taur
 
Dragoste si cuplu
Marte, stapanul casei cuplului, este inca retrograd in februarie 2010, deci caruta poate sa mai scartaie pe la osii.
Dar sextilul pe care il face cu Saturn inclina balanta catre o atitudine inteleapta, catre stabilitate si, acolo unde este nevoie, contribuie la clarificarea sarcinilor si responsabilitatilor. In unele cazuri, ar putea fi vorba de consolidarea unui angajament.
Pentru Taurii care inca nu au o relatie, februarie 2010 favorizeaza intalnirea persoanei potrivite.

Cariera si bani
Cu Mercur in casa carierei, in aspect cu Marte si Saturn, se pare ca ai de luat unele decizii profesionale si trebuie sa alegi intre ce ai vrea si ce ar fi intelept sa faci.
Simti nevoia de expansiune, de mai multa libertate. Sfatul prietenilor iti este de folos si poti conta pe sustinere si protectie din partea unor persoane bine situate.
Sansa iti surade mai ales in decadele a doua si a treia din februarie 2010, cand te bucuri de multa popularitate si ai o imagine excelenta.
Veniturile din activitatea regulata nu stralucesc si apar unele cheltuieli neprevazute, dar ai parte de beneficii suplimentare, care vin prin terte persoane.

Forma fizica si echilibru psihic
Februarie 2010 este o luna de efort, destul de aglomerata si solicitanta. Din fericire, te bucuri de echilibru si optimism.
Cumva, casa/familia si munca interfereaza, se sustin reciproc. Apoi, Venus, guvernatoarea zodiei tale, este mai mereu langa Jupiter, Marele Benefic, deci sansa te insoteste.

Sfatul eAstrolog.ro
Fereste-te de excese, mananca putin si dietetic, bea multe lichide si fa miscare!

 
 
Gemeni
 
Dragoste si cuplu
Jupiter, guvernatorul cuplului, sta foarte confortabil in Pesti, iar din a doua saptamana din februarie 2010 i se alatura si Venus, planeta iubirii.
Relatia trece printr-o perioada de relansare, sau activitatile comune sunt incununate de succes. Partenerul/partenera poate sa aiba o realizare deosebita.
Flirtul si aventura gasesc si ele un ambient propice desfasurarii in februarie 2010.
Oricat de incurajator ar fi background-ul, ai grija in decada a doua din februarie 2010, cand opozitia dintre Mercur si Marte iti poate aduce discutii neplacute sau alte incidente!

Cariera si bani
Prima parte a lunii februarie 2010 se concentreaza in jurul activitatilor intelectual-culturale sau care au de-a face cu distantele: voiaje, relatii la distanta etc.
Cu Venus, Jupiter si, mai apoi, cu Soarele in casa carierei, decadele a doua si a treia din februarie 2010 te avantajeaza pe linia statutului, renumelui sau succesului. Apar oportunitati deosebite de avansare sau de punere in valoare. Profita cat poti!
Nici financiar nu stai rau, dar ar fi preferabil sa te feresti de speculatii, jocuri de noroc sau alte actiuni riscante.

Forma fizica si echilibru psihic
Exista entuziasm, dar exista si stres. In prima decada din februarie 2010, capitalul energetic este scazut si ar fi bine sa acorzi mai mare importanta odihnei.
Decada a doua, a opozitiei Mercur-Marte, te predispune la iritabilitate si accidentari. Fii cu bagare de seama in deplasarile de orice fel: la volan, pe jos, cu patinele, bicicleta etc., dar si la manuirea obiectelor periculoase!
In ultima decada din februarie 2010 pot aparea unele probleme de concentrare si coordonare.

Sfatul eAstrolog.ro
Fa-ti numarul, dar mai inainte evalueaza situatiile! Nu te pripi, nu te ambala!

 
 
Rac
 
Dragoste si cuplu
Relational, in februarie 2010 depinzi de careul Saturn-Pluto si de Marte retrograd din Leu.
Lucrezi la tensiune inalta si poti sa te curentezi placut sau risti sa te electrocutezi. Atmosfera este pasionala sau extrem de incordata.
Se mai poate ca tu si perechea sa luptati cu responsabilitati mari sau sa aveti probleme legate de parinti sau proprietati. Faptul ca trendul lunii februarie 2010 este favorabil afectivitatii iti da, totusi, sperante.
Daca ai o relatie la distanta sau faci o calatorie in doi, sansele de fericire cresc vertiginos.

Cariera si bani
Conjunctia Venus-Jupiter din Pesti le aduce Racilor noroc la examene, realizari in preocuparile legate de cultura, cercetare, publicare sau succes in activitatile de turism, import-export, colaborari cu strainatatea, calatorii de studii sau de afaceri.
In spiritul preocuparilor financiare din ultima vreme, februarie 2010 poate furniza o oportunitate in folosul caminului. Alta varianta ar fi o sustinere materiala din partea familiei.

Forma fizica si echilibru psihic
Bucura-te, fiindca intrarea lui Jupiter (care iti guverneaza sanatatea) in Pesti promite o crestere a fortelor si a optimismului!
De altfel, este posibil ca deja sa fi inceput sa simti acest lucru chiar din ultima decada a lui ianuarie 2010.
In februarie 2010, lucrurile merg din bine in mai bine, fiecare decada aducand o crestere suplimentara de tonus.
In cazul maladiilor deja existente, ai sanse mari de a gasi solutii!

Sfatul eAstrolog.ro
Fii pe faza la vise si alte semne prevestitoare in a doua si a treia decada din februarie 2010!

 
 
Leu
 
Dragoste si cuplu
Februarie 2010 are o aroma relationala speciala. In primele doua decade ale lunii februarie 2010, conjunctiile Venus-Neptun si Soare-Neptun iti incurajeaza elanul romantic, afectiunea si sentimentalismul.
In decadele a doua si a treia, implinirile sunt mai mult de natura psihica si sexuala: Venus il intalneste pe stapanul casei erotismului intr-o zodie plina de senzualitate si mister si intr-un sector care ascute simturile subtile si exercita un anume fel de magie.
Cele doua tendinte se suprapun in decada a doua, cea mai promitatoare din luna februarie 2010.

Cariera si bani
Initiativa pierde ceva din viteza si entuziasm in februarie 2010, dar castiga in zona tenacitatii si strategiei. Sextilul Marte-Saturn iti coreleaza excelent curajul si ambitia cu diplomatia si judecata matura. Este o perioada favorabila organizarii si sustinerii eforturilor de durata.
Contractele si banii compun o alta dimensiune a lunii februarie 2010. Apar venituri din surse colaterale sau alte avantaje materiale prin terti.
Relatiile cu institutiile financiare te avantajeaza. Atentie, insa, ce contracte semnezi!

Forma fizica si echilibru psihic
"Rezistenta" este termenul care defineste tonusul tau din februarie 2010. Probabil ca Pluto, aflat in casa sanatatii si in careu cu Saturn, iti incearca greu limitele dar... nu mor caii cand vor cainii.
Ai, totusi, grija de tine! Nu ocoli medicul si evita excesele si riscul!
In materie de bani, contracte si alte interese importante, nu lasa influxurile neptuniene sa te ademeneasca si sa-ti prezinte fata cosmetizata a lucrurilor.

Sfatul eAstrolog.ro
Pastreaza-ti atentia, luciditatea si spiritul critic!

 
 
Fecioara
 
Dragoste si cuplu
Jupiter ti-a intrat in casa cuplului, lacom de dragoste, libertate si aventura. Se poate ca deja sa fi inceput sa-i simti imbierile inca din ultima decada a lunii ianuarie.
Dar dupa 8 februarie 2010, lui Jupiter i se va alatura Venus, planeta iubirii, iar capitolul relatii devine cel mai glorios capitol al lunii februarie 2010. Asteapta-te la sansa si fericire in dragoste sau mariaj, la impliniri traite in doi, la aparitia unor circumstante norocoase atat pentru cuplu, cat si pentru perechea ta, careia ii merge din plin.
Daca esti solo si cauti pereche, daca ti-e inima insetata de iubire, in februarie 2010 poti afla ce doresti.

Cariera si bani
Influentele benefice ale tandemului Venus-Jupiter se rasfrang asupra tuturor parteneriatelor, deci si asupra celor de lucru sau afaceri. Pot sa apara colaborari placute, cu oameni deosebiti, contracte mai multe sau mai banoase.
Zeita Fortuna tine cu tine in competitii, rivalitati sau procese. In prima decada din februarie 2010 sunt sanse de oportunitati profesionale mai ales in sensul vocatiei sau creativitatii, iar in a doua decada, mai mult in sensul rentabilitatii.
Veniturile cresc si ele, ca o consecinta.

Forma fizica si echilibru psihic
Februarie 2010 este o luna plina, manoasa, dragastoasa, dar care te solicita mult. Ai grija mai ales in prima si a doua decada!
Odihneste-te suficient si fereste-te de orice fel de substante nocive, provenite din orice surse, de la abuzul de tutun si alcool sau excesul de medicamente, pana la ingerarea de alimente alterate, excesiv chimizate, sau intoxicarea accidentala cu materiale otravitoare!

Sfatul eAstrolog.ro
Indrazneste orice in dragoste! Initiativa ta va fi bine primita.

 
 
Balanta
 
Dragoste si cuplu
Relatiile intrate in rutina te lasa rece. Iti doresti iubire si senzualitate si le vei avea, intr-o forma mai romantioasa in prima decada din februarie 2010 si mai concreta dupa.
Guvernatoarea ta este Venus, iar combinatiile fericite, incarcate de afectiune si erotism pe care le face in februarie 2010 nu se poate sa nu te atinga si pe tine. Nu ar fi de mirare sa te indragostesti, iar mediul in care studiezi sau muncesti pare a fi cea mai fertila pepiniera de noi iubiri.
Sau poate ca lucrezi la ceva foarte interesant impreuna cu perechea.

Cariera si bani
Perspectivele sunt excelente pentru munca si cariera, unde se ivesc conjuncturi care te favorizeaza si iti pun in valoare calitatile. Apar oferte pentru un job mai bun, un al doilea job sau colaborari diverse.
Ai nu numai un bun simt de organizare si administrare, dar si insusiri mai accentuate de natura artistica sau creativa. Este posibil sa simti nevoia de a aduce o nota estetica muncii tale sau biroului in care lucrezi.
Financiar, apar bani din colaborari suplimentare sau din alte surse adiacente.

Forma fizica si echilibru psihic
Cu Jupiter in casa sanatatii, in februarie 2010 ai o sanatate buna si multa putere de munca.
Totusi, incearca sa nu exagerezi cu delicatesele, fiindca in februarie 2010 te poti alege cu kilograme in plus mai usor decat alta data!

Sfatul eAstrolog.ro
Bate fierul in zona muncii! Indrazneste mai mult, promoveaza-te, extinde-te!

 
 
Scorpion
 
Dragoste si cuplu
Ambianta lunii februarie 2010 este perfecta pentru Scorpionii indragostiti, pentru cei aflati in cautarea iubirii sau pur si simplu a distractiei si aventurii.
Stimulate de conjunctia Venus-Jupiter, elanul erotic, nevoia de dragoste si dorul de aventura sunt la apogeu in februarie 2010, mai ales in decadele a doua si a treia. Este rost nu doar de un nou amor, ci si de descoperirea unor noi senzatii.
Bucuriile pot fi si de natura parentala: satisfactii legate de copii sau o sarcina dorita.

Cariera si bani
Ambitiosul Marte este de straja in casa carierei, sprijinit de perseverentul Saturn, iar aceasta echipa este recunoscuta pentru randamentul pe care il are in indeplinirea telurilor foarte dificile.
Eforturile lor pot fi magistral valorificate de instinctul oportunitatii pe care ti-l insufla Jupiter secondat de Venus si care te ajuta sa sesizezi ocaziile avantajoase. Talentul si creativitatea se exprima plenar.
Si financiar stai binisor. Dar se poate sa apara cheltuieli nedorite.

Forma fizica si echilibru psihic
In februarie 2010 te bucuri de o forma deosebita.
Exista un surplus de energie care trebuie consumat prin activitati fizice sustinute.
Moralul este optimist, instinctele bune, forta sexuala pe culmile cele mai inalte. Dar, cine stie, poate vrei mai mult decat atat. De fapt, mereu vrei mai mult...

Sfatul eAstrolog.ro
Evalueaza atent investitiile pentru casa! Exista riscul de a te lasa indus(a) in eroare.

 

Sageatator
 
Dragoste si cuplu
In februarie 2010, astrele nu te ajuta foarte explicit in amor, dar o fac intr-un mod indirect.
Faptul ca Venus, planeta iubirii, se va afla in preajma stapanului tau, Jupiter, este de natura sa se lase cu un nor de feromoni in jurul tau, resimtit pe o raza destul de mare de sexul opus.
In februarie 2010 mai sunt in trend amintirile, intalnirile cu foste iubiri sau atmosfera romantica de tip desuet, cu declaratii sub clar de luna si ravase parfumate.

Cariera si bani
Ai tot felul de idei minunate, dar nu foarte realiste. Este minunat daca ai o munca ce necesita inspiratie si avant creativ, dar mai putin recomandabil pentru scopurile practice.
Te descurci bine in tot ce inseamna imobiliare, hoteluri sau restaurante. Iar daca visezi ceva legat de casa sau proprietati, acum iti poti vedea visul cu ochii.
Este o perioada interesanta pentru redecorari, investitii imobiliare sau de patrimoniu (tablouri, antichitati etc.).

Forma fizica si echilibru psihic
S-ar putea si mai bine de asa, fizic vorbind, dar nu stai, totusi, chiar rau in februarie 2010.
Mai intai, fiindca ai o buna structura de la mama natura, iar mai apoi, fiindca indiferent de aglomerare si stres, reusesti sa-ti conservi optimismul si increderea in sine.

Sfatul eAstrolog.ro

Ai grija cum alegi si negociezi in primele doua decade din februarie 2010, cand iti este cam greu sa vezi lucrurile realist. Este valabil in toate domeniile.

 

Capricorn
 
Dragoste si cuplu
Februarie 2010 te rasfata mai ales daca esti intr-o relatie in care lucrurile sunt inca in stadiu de indragostire, pasiune, in cautarea unei relatii sau daca vrei doar sa flirtezi sau sa purcezi la mici escapade.
Toate sunt in cazul tau sub jurisdictia lui Venus, iar Venus parcurge una dintre cele mai fericite perioade din an.
Ar mai fi de spus cateva cuvinte despre instinctul sexual, care este in aceasta perioada mai accentuat, promitandu-ti dulci delicii de alcov.

Cariera si bani
Februarie 2010 este o luna eficienta pentru orice fel de demers care cere inteligenta, comunicare, miscare.
Munca intelectuala este cu precadere marcata de sansa. Ai noroc la examene, probe sau negocieri, iar comertul si schimburile sunt favorizate.
Zona banilor si a averii sta sub semnul echivocului. Este posibil sa apara ocazii favorizante, dar conectate la ceva cam neclar si pot aparea incurcaturi care tin de lipsa de atentie, concentrare sau luciditate.
Din fericire, pana la urma logica intervine si nu pierzi complet controlul.

Forma fizica si echilibru psihic
Exista o anumita inclinatie catre nervozitate sau stres, dar, din fericire, este bine controlata psihologic si periodic anihilata de un simt al umorului parca mai robust ca niciodata.
Sanatatea este relativ buna in februarie 2010, dar trebuie sa te feresti de infectii si accidentari.

Sfatul eAstrolog.ro
Invata ceva nou, orice! Absorbi informatia ca un burete uscat.

 

Varsator

Dragoste si cuplu
Prima saptamana din februarie 2010 este foarte romantica, apoi lucrurile se cam racoresc. Unele straduinte mai vechi pot acum sa se soldeze cu un rezultat palpabil si favorizant.
Solutiile intelepte sunt cele care castiga teren, si exista mai multa disponibilitate pentru stabilitate si asumarea de responsabilitati. Ceva se fixeaza sau se defineste in cuplu in februarie 2010.
Mai complicat este daca februarie 2010 te prinde intre doua relatii, una in curs de terminare si alta pe punctul de a incepe. In cazul asta, s-ar putea sa ai ceva batai de cap.

Cariera si bani
Februarie 2010 este luna buna pentru colaborari si afaceri.
Se poate sa ti se propuna un parteneriat serios, pe termen lung sau care are tangente cu structurile oficiale. Nu va fi nicidecum o treaba lesnicioasa, dar tu nu te sperii de dificultati.
Cele mai fericite vesti sunt legate de finante: vin bani in plus, este posibil sa obtii o crestere a salariului sau alte inlesniri materiale, primesti un dar de pret.
Daca te afli intr-o situatie conflictuala, sansele sunt de partea ta.

Forma fizica si echilibru psihic
Rezervele de energie innascute sunt destul de mari, asa ca poti trece fara probleme peste aceasta perioada cand nu ai cine stie ce suport planetar.
Singurul care te sustine cu adevarat este Saturn, care-ti da rezistenta. Si care este guvernatorul tau traditional, ceea ce este cel mai important.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu idealiza excesiv!

 

Pesti

Dragoste si cuplu
De multa vreme nu te-ai mai scaldat intr-o baie sentimentala atat plina de delicii! In februarie 2010, astrele te favorizeaza pe toata linia, dar in dragoste in mod particular.
Dupa o prima saptamana in care lucrurile raman la nivel discret sau secret, ori poate numai in stadiul de nazuinta, intrarea lui Venus in Pesti va scoate totul la lumina.
Jupiter, cel extrovertit, indraznet si aventuros, si Uranus, innoitorul si neconventionalul, o incita si o ajuta pe Venus sa se exprime cu toata pofta de viata, tot curajul si toata fantezia de care este capabila. Enjoy!

Cariera si bani
Nici ca se puteau inventa tranzite care sa te avantajeze mai mult. Bucura-te, este una dintre cele mai bune perioade din an, in care succesul poate veni din orice directie.
Marte se afla inca in casa muncii si te tine sub o anumita presiune, dar ai energie, o stare de spirit optimista, plina de aplomb si initiativa, te bucuri de avantajele unui farmec personal irezistibil si... ai noroc pur si simplu.
Socializarea iti aduce in februarie 2010 relatii utile, iar colaborarile si contractele par sa te caute. Banii si darurile vin spre tine ca fierul la magnet.

Forma fizica si echilibru psihic
Esti intr-o forma de zile mari! Totul pare perfect. Dar nu lasa garda jos, fiindca Marte iti poate face oricand o surpriza!
Fereste-te de excese si de riscuri de orice fel! Iti este permis aproape totul, dar nu chiar totul. Nu abuza de marinimia astrelor!

Sfatul eAstrolog.ro
Indrazneste si vei reusi, cere si ti se va da!

 

 

 

eastrolog.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
138

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
477

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
66

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...