HOROSCOP URANIA, săptămâna 6-12 noiembrie

Berbec

Se complică lucrurile legate de Casele banilor. Destul de multe tranzite, forfotă, evenimente, provocări, stări şi senzaţii dintre cele mai speciale, disociate şi antipatice aproape cu toatele. Grijă multă, preocupare, ceartă şi atenţie, presentimentul că sunt păcăliţi, că cineva face un joc dublu, că undeva se ascund acte, că se tăinuieşte adevărul, că sunt duşi de nas, că li se forţează mâna.

Luaţi aminte la toate aceste sentimente personale, stări interioare, care nu pot fi lesne narate unui cunoscut, şi chiar dacă vă veţi mărturisi unui prieten acela nu este obligatoriu să vă înţeleagă. O să dea din cap şi o să vă sfătuiască să vă bazaţi pe lucrurile concrete, ceea ce nu este un sfat dintre cele mai utile în acest moment şi nu este dintre cele care să fie urmate, ţinând cont de harta dumneavoastră astrală.

În aceste momente nu chiar tot ceea ce este material, concret şi palpabil este şi adevărat şi este şi în favoarea dumneavoastră. Sunt foarte multe lucruri nespuse, vorbite, gândite, simţite, trăite care vin în contradicţie cu interesele dumneavoastră. Dacă cineva şi-a propus să vă şantajeze, să vă speculeze, să vă fure, să vă întârzie, să vă abată atenţia, acestea nu sunt lucruri concrete, dar sunt realităţi şi ele se vor transforma rând pe rând în tot a tâtea fapte.

Prin urmare, ceea ce vine spre dumneavoastră este chiar ecoul, aş spune transfrul energetic, transferul informaţiei de la acele persoane către dumneavoastră. Este exact ceea ce dumneavoastră s-ar putea să percepeţi cu alte simţuri, pe baza unei extrasenzorialităţi, a unor realităţi care nu pot să fie demonstrate. Dacă vă ia cineva repede-repejor şi vă întreabă pe ce vă bazaţi, nu prea puteţi să arătaţi hârtii şi documente, nici nu aveţi cum.

Dar, toate acestea sunt adevăruri care vin într-un chip mai puţin explicit sau mai puţin lesne de acceptat de către unii. Sunt o serie de persoane care excelează şi exagerează în pozitivism, se ghidează în viaţă numai după lucrurile concrete. De aia ajung şi foarte departe şi foarte bine, de multe ori, şi se întreabă ce are lumea cu ei.

Vinovaţi sunt cei care în astfel de momente dau dovadă de obtuzitate în faţa unor astfel de stări, pe care le putem denumi premonitorii sau o presimţire care nu are nicio legătură cu prezentul şi cu concretul, dar care lor le vorbeşte chiar despre prezent pentru că li se coace ceva şi despre viitor, când va fi prea târziu să se mai lamenteze, pentru că deja roadele au fost culese de către ceilalţi.

Intră în joc, atenţie, Jupiter este încă retrograd şi este pe Casa banilor şi într-o combinaţie cu Taurul priveşte pământ, bunuri funciare, imobiliare, patrimoniu de toate felurile, cu Soarele în Scorpion şi mai intervine momentul de Lună plină, prin urmare sunt tot felul de prilejuri, cel puţin astrale, pentru amplificarea unor situaţii vicioase. Verificaţi tot, dar mai puţin actele de data asta. Verificaţi oamenii, verificaţi complotul sau cancanul, sau o serie de conjuraţii care se pot realiza pe spinarea dumneavoastră în detrimentul dumneavoastră mai ales din punct de vedere financiar.

Luaţi aminte la răstimpul 11-12 noiembrie pentru că, pe o altă dimensiune astrală, este rost de ceartă, controversă, acuzaţii şi demascări. Dumneavoastră acuzaţi, dumneavoastră demascaţi, dumneavoastră sunteţi cei sau cel ori cea care intervine într-un chip categoric. Aveţi posibilitatea ca într-o relaţie cu străinătatea să extrageţi beneficii de imagine, de ajutor concret sau de apel la instanţe care pot să decidă, să judece, care au competenţă să intervină ori care sunt implicate direct într-o cauză personală.


Taur

Pentru cei care s-au născut în semnul Taurului, răstimpul cel mai important care contează pentru dumnealor în săptămâna viitoare este legat de a doua parte a zilei de 9 noiembrie şi apoi zilele de 10 şi 11. Luna le va tranzita semnul natal şi le va da dorinţă de stabilitate, de înrădăcinare sau de fixare în nişte proiecte, multe dintre ele cu o profundă motivaţie interioară sau subiectivă, personală, greu de spus şi de explicat ori de transpuns în cuvinte inteligibile pentru cei din afară.

Cei din afară dacă, totuşi, sesizează tendinţa ori iau cunoştinţă de această dorinţă nu sunt întotdeauna de acord cu ceea ce cred sau doresc unii nativi din semnul Taurului. Dacă sunt apropiaţi, prieteni sau rude îşi pot exprima îndoiala sau neîncrederea cu privire la temeinicia unui proiect ori la justificarea acelei atitudini, dar este greu să te înţelegi cu un Taur dacă a luat-o pe o anume direcţie, chiar dificilă sau păguboasă sau care reprezintă doar pierdere de timp şi inutilitate personală şi socială tot îşi va croi acel drum, chiar dacă va ajunge mult mai târziu decât ar fi putut s-o facă altfel, chiar dacă, la un moment dat, drumul se înfundă, chiar dacă greşeşte fundamental, chiar dacă părăseşte alte drumuri mai bune, este imposibil să-l convingi sau este posibil în măsura în care este o persoană evoluată, are posibilitatea să se mlădieze la o serie de sugestii sau la noile tipare ale realităţii ori este în stare să-şi nege condiţia esenţială, să treacă într-o condiţie superioară, cea, să spunem, guvernată de ascendentul personal sau de marcajul de generaţie şi să valorifice alte calităţi decât cele pe care i le dă structura astrală construită de prezenţa Soarelui în dreptul zodiei Taurului când s-au născut.

Acum, însă se vorbeşte despre o opoziţie a Soarelui în Scorpion la Soarele lor, o mare contradicţie. Un moment al Lunii pline, opoziţia Soarelui în tranzit la Luna care se alătură Soarelui natal. Apoi, toată această combinaţie sau complicaţie astrală devine şi mai complicată prin relaţionarea cu Jupiter, şi acela retrograd. Înclin să cred că multe dintre deciziile sau implicările afective într-o serie de proiecte în această perioadă au o miză greşită sau au o miză greu de controlat, ori ar trebui estompate, ca implicare, puse deoparte, ţinute la răcoare şi în momentul în care Jupiter va reveni la mişcare directă să fie reactualizate şi atunci pe alte principii, oricum pe un context astral infinit mai uşor decât cel din prezent, să reanalizeze potenţialul şi riscurile ori câştigurile.

Zilele de 11 şi 12 noiembrie sunt legate de bani, de profit, de câştig, de ameliorare, de intrare în normalitate, de beneficiu, de discuţii într-o relaţie cu străinătatea, cu rudele din afară, cu instituţiile, este şi un moment foarte bun pentru cei care doresc să facă bani din comerţ. O activitate pe cont propriu cu mai multă sau mai puţină legalitate sau logică, sau logică juridică, ori, dacă este vorba chiar de o activitate comercială, atunci lucrurile sunt esenţial legate, fundamental legate de combinaţia cu o persoană din străinătate, una sau mai multe firme din străinătate, cooperarea cu o serie de parteneri, factori de decizie sau chiar factori de muncă într-o relaţie care depăşeşte graniţele. Săptămâna mai rămâne şi sub impresia generală a unor stări de spirit confuze şi nemulţumitoare provocate de tranzitul Lunii prin Berbec, care le aduce insomnie, nervi şi stare de surescitare nemotivată.


Gemeni

Pentru cei care s-au născut în semnul Gemenilor săptămâna viitoare este mai uşor de suportat din perspectiva momentului de Lună plină. Aceasta se va produce într-o Casă mai ascunsă, mai delicată, mai tăinuită, şi este posibil ca multe dintre efectele puternice, îmbubuitoare pentru alte semne zodiacale, să treacă total neobservate, total nesemnificative pentru aceşti nativi, chiar să se şi întrebe, la rândul lor, "de ce s-o fi făcând atâta caz de această Lună plină, că mie mi-a mers foarte bine". Aşa să fie.

Numeroasele planete din Casa a VII-a a parteneriatului, care mai înseamnă şi justiţie şi duşmani, şi rivali sau toate persoanele cu care se află în relaţie de adversitate sunt de natură să-i solicite şi să nu le dea pace. Este imposibil să rămână liniştiţi şi izolaţi într-o forfotă pe care aceste planete le creează. Discuţii multe, dar şi certuri, neînţelegeri, explicaţii, acuzaţii, întrebări, răstălmăciri, ziua de 12 noiembrie este chiar specială pentru că Luna face opoziţie şi cu Mercur şi cu Venus, şi în felul acesta se accentuează subiectivismul, poate chiar şi egoismul, sau o dimensiune publică ori vizibilă, nu neapărat că se scrie la ziar despre felul în care trăieşte un Geamăn, ci este vorba de o anume notorietate sau de posibilitatea de a se comenta de către anturaj, de către cei apropiaţi un tip de reacţie.

Nu ştiu cât este de inspirată fiecare secvenţă de viaţă pe un astfel de context astral. Înclin să cred că este destul de mare provocarea, sunt şi multe evenimente care vin ca un răspuns sau ca un ecou, sau ca o consecinţă firească a altor gesturi din trecut, mai bune sau mai rele, mai exagerate sau mai stăpânite, mai motivate sau mai absurde. Acum se consumă o etapă. Fie se întâlnesc cu acei rivali, duşmani, preopinenţi, şi îşi spun unul altuia oful. Ei sunt chemaţi în faţa unor instanţe să dea explicaţie, să dea o declaraţie, fie se poate ajunge chiar la un termen de judecată, nu prea se ajunge la final.

Într-un astfel de moment mai mult se amplifică, se dezvoltă şi se complică cu destul de multe cuvinte inutile, de gesturi, intenţii şi explicaţii. Până la urmă lucrurile sunt mai simple, dar acum, pe 11 şi 12 noiembrie, se pun premizele complicării acestor relaţii parteneriale. Înclin să cred că ele se strică rău sau se alterează, chiar şi în situaţia în care până acum un nativ din zodia Gemenilor a fost cuminte, nu s-a certat cu nimeni, s-a stăpânit, ba chiar s-a abţinut în momentele în care a fost provocat. Ei, iată, în aceste două zile va fi foarte greu să-şi ţină cumpătul.

Ulterior, chiar şi ziua de 13 noiembrie este la fel de păguboasă şi de stricăcioasă, pentru că vine pe un fond deja şubrezit şi iritat de o combinaţie astrală care nu le este favorabilă. Acum, atenţie, ceea ce spun eu nu este o notă obligatorie, dar este o tendinţă generală de care trebuie să se ţină seama. Începând cu 11 noiembrie Marte intră în Casa a IV şi pentru aceşti nativi începe o perioadă care unora, cu siguranţă, o să le dea de furcă. Altor persoane s-ar putea, printr-un context întreg de relaţii de familie sau de postură socială, să nu le creeze atâtea vicisitudini.


Rac

Pentru cei născuţi în semnul Racului continuă dimensiunea favorabilă legată de sănătate şi evoluţia unei boli sau de felul în care reacşionează organismul la un tratament. În principal sunt câteva trăsături, dar ele nu sunt obligatorii pentru toţi bolnavii. Deci, se poate pune problema unui tratament original sau care se aplică în alte ţări ori în alte tipuri de medicină. Se mai pune problema unui medicament sau unui set întreg de elemente care intervin în medicaţia unui bolnav, care sunt procurate ori care sunt introduse în terapia respectivă a unei boli în alte ţări decât, să spunem, România.

A treia dimensiune este călătoria. O serie de bolnavi să plece din ţară şi să se diagnosticheze, să se opereze şi să se trateze în străinătate. Am spus operaţie pentru că nu este exclusă în totalitate şi această dimensiune clinică, dar ea este secundară. Nu se vede în principal tăietura pe corpul fizic, ci se vede mai de grabă lupta organismului, învigorarea trupească şi forţa de a rezista în faţa unei afecţiuni. Zilele de 11 şi mai ales 12, ulterior 13 noiembrie, sunt de natură să aducă unui bolnav un beneficiu de informaţie, să spunem, primeşte buletinul analizelor sau primeşte o informaţie esenţială legată de o terapie despre care nu a ştiut niic sau care urmează să i se aplice ca un experiment.

Este vorba de un dialog constructiv cu un medic, altul decât cel de până acum, cel obişnuit, cel curant. Elementele definitorii sunt noutatea şi surpriza, apariţia unor oameni de bine, a unor oameni salvatori, salutari, care au intervenţii dintre cele mai ingenioase şi constructive într-un destin clinic. Pentru toată lumea, tot ceea ce ţine de străinătate, reprezintă un beneficiu, ca informaţie, cum spuneam adineauri, sau ca o practică medicală. Apoi este vorba de lămurirea bolnavului însuşi care poate să citească, care se poate lămuri sau poate în deplină cunoştinţă de cauză să ia o decizie cu privire la conduita sa în faţa unei boli.

Sunt de luat în calcul toate elementele care susţin ficatul, care favorizează purificarea şi care, mai ales, vorbesc despre o implicare a corpului într-un alt tip de viaţă şi activitate, să se facă mişcare, să se facă gimnastică, să se facă terapiile de integrare în natură, să se facă toate acele gesturi necesare pentru a da corpului vitalitate sau să redea funcţionalitatea normală, într-o fiziologie de altădată care nu era grevată de suferinţe sau conduită de protecţie şi menajare a trupului.

Într-o cu totul altă dimensiune, săptămâna le poate aduce acestor nativi victorii importante la locul de muncă, victorii morale, dar şi victorii, să le spunem, scriptice, adică în urma unor memorii, cereri, a unor anchete, a unor evaluări ei să fie mai bine plasaţi, să li se dea dreptate, să fie repuşi pe vechiul loc, pe vechea funcţie, să li se reacorde însărcinările şi atribuirile de odinioară care le-au fost luate prin abuz, din neîncredere, în urma unei situaţii complicate sau ca o sancţiune.

În principal este vorba de remedierea unui abuz şi de revenirea la normalitate. Sunt avantajaţi toţi cei care şi-au pierdut la un moment dat locul de muncă şi care pot să obţină acum o reechilibrare şi socială şi materială. Este vorba de o serie de persoane care, chiar dacă nu-şi rezolvă săptămâna aceasta, pot să primească informaţii, oferte sau pot să primească un ajutor esenţial de la prieteni, cunoscuţi, care încearcă să intervină într-un chip favorabil în existenţa lor, să le pună o vorbă bună, să le dea o mână de ajutor, să le deschidă o uşă, să gireze pentru ei, să le pledeze cauza, să alerge pentru ei în diferite locuri cu hârtii, acte şi documente, uşurându-le sau scurtându-le un demers care să le permită accesul la un loc de muncă, la o funcţie, la reintegrare şi echilibrare socio-profesională.

În trei dintre zilele săptămânii viitoare, respectiv 7, 8 şi 9 noiembrie, pot să aibă probleme de afirmare, probleme legate de chestiuni importante, cum s-ar zice întâlnire la vârf. Pentru cei care sunt directori ori patroni, care au funcţii importante, aceste zile reprezintă o punere fie sub acuzare, fie o punere la încercare, cu privire la rezistenţa lor nervoasă, la competenţă sau la o întreagă situaţie deloc uşoară pe care trebuie să o administreze.

De aici riscul inevitabil de a intra în opoziţie şi în contradicţie fie cu egali, cu superiori, cu subalterni, cu parteneri de toate felurile. Vor trebui să facă uz de autoritate, de rigiditate, de principialitate, de metodă şi nu vor fi deloc flexibili şi maleabili. Dimpotrivă, cu cât lucrurile se complică, cu cât situaţia devine mai acută, cu atât ei sunt mai tenace, mai rigizi, mai încăpăţânaţi, se cramponează de această situaţie care reprezintă la un moment dat o chestiune de onoare, de dreptate şi de adevăr, de conştiinţă, este războiul lor şi, implicit, trebuie să fie şi victoria lor.

De aceea, este posibil să aibă destul de mulţi sorţi de izbândă, dacă nu vizibili, în această săptămână, în perioada următoare, de acum încolo, pentru o lună-două înainte, sunt puse premizele unor elemente care îi susţin, dar care îi şi obligă să rămână consecvenţi.


Leu

Pentru Lei întreaga săptămână este importantă. E vorba de statutul lor, de echilibru, de stabilitate profesională, de afirmare socială, de imagine publică, de nume şi renume, de viitor. Sunt şi trei zile care aduc un accent grav, dramatic uneori, plin de încordare. Este vorba de a doua parte a zilei de 9 noiembrie şi apoi zilele de 10 şi 11. Ele se asociază, într-o primă dimensiune cu tranzitul Lunii, prin Casa a X-a, nu, renume, demnitate, valorificare superioară a meseriei şi senzaţia asociată cu acest tranzit de abuz, de nedreptate, de dezechilibru sau de situaţia anapoda în care sunt băgaţi cu forţa. De aici şi o serie de reacţii de revoltă, de nemulţumire, ele sunt trăite însă pe înfundate, nu spun nimic, nu lasă să se vadă nimic, mocnesc în supărarea şi nemulţumirea lor.

Unii pot să aibă un sentiment de jenă, să treacă prin situaţii penibile sau umilitoare ori stupide şi extravagante, ieşite din comun, pe cre nu le-au mai trăit, dar pe care cu o capacitate uriaşă de stăpânire şi le reprimă. Dar vine seara zilei de 10 noiembrie cu momentul de Lună plină şi apoi întreaga zi de 11 noiembrie care transformă ecoul acestei Luni pline într-o altă dimensiune şi într-o altă ipostază. De aceea, toate braţele crucii fixe fiind locuite, cu Soare în Scorpion, cu Neptun în Vărsător, cu două planete în Taur şi cu Soarele lor în Leu se vorbeşte despre destul de multe accente, accente divergente, disociate, contradictorii, care îi pun pe unii dintre nativi în situaţia să dorească să nu mai facă figură de om cuminte, de om supus, de om care se conformează unor indicaţii.

Dimpotrivă, doresc să scoată la suprafaţă ceea ce este natura lor intrinsecă, adică o fire puternică, luptătoare care se revoltă, care îşi spune făţiş ceea ce simte, ce crede sau ceea ce are el senzaţia că este în interesul lui. Dar toate aceste convingeri pălesc în faţa contextului astral care îi obligă de fiecare dată să-şi muşte limba, să-şi înghită un suspin sau o enervare, sau o vorbă grea şi să amâne ori să delege aceste sentimente ale lui altcuiva. Nu o să se ducă să-i spună unui şef direct în faţă ce crede, ci îi va spune cuiva,despre care ştie că duce vorba, o aluzie sau o referire delicată şi discretă care va ajunge cu siguranţă la respectivul.

E un fel de a-i aduce aceluia aminte de un anume lucru, să spunem o obligaţie morală, o datorie sau un avertisment. Acela va percepe, indirect, acest tip de dialog, un fel de telefon fără fir, pe care îl realizaeză Leul. Este o diplomaţie. Leul, să şti că, este foarte diplomat, deşi lumea nu crede acest lucru. De foarte multe ori Leul păcăleşte pentru că firea lui impetuoasă şi felul de a acţiona năvalnic, impulsiv, energic, dur, debordant, este de natură să estompeze planul şi întreaga abilitate de a se descurca în situaţii complicate.

Seamănă în acest fel foarte bine cu Scorpionul, seamănă în acest fel foarte bine şi cu Vărsătorul, adică ia partea inteligentă, originală şi elementul şoc de la Vărsător, ia partea de răbdare, tenacitate şi forţa de a fi luptător, poate chiar viclenia, abilitatea, şiretenia Scorpionului, ia răbdarea şi înţepenirea în proiect de la Taur şi face din ele un mănunchi în care întreaga conduită este percepută ca un foc de artificii, ca o flacără care arde şi el lasă impresia unui personaj care abia atunci a aflat şi atunci pe moment a reacţionat, ceea ce nu este deloc aşa.

Nu vă bazaţi pe această impresie şi pe acest sentiment. Pe asta se bazează el, adică el cultivă cu foarte multă inteligenţă falsă ca să nu lase loc să se vadă care este scopul şi care este strategia şi o urmează, ca toate celelalte semne zodiacale ale crucii fixe, foarte bine. De aceea, această perioadă, pe cât este de puternică şi de provocatoare, este şi deconstructivă. Dă posibilitatea Leilor să se reconfigureze.

Le dă intuiţia, inspiraţia şi percepţia perfectă, corectă şi adecvată a ceea ce trebuie să facă, cum, când şi unde să se oprească într-un discurs, într-un dialog, într-o acuzaţie, într-un gest de forţă. Vor şti să cântărească foarte exact ceea ce este în favoarea lor şi vor şti exact să pună o stavilă, să identifice locul de la care tot ceea ce fac începe să fie în detrimentul lor. De aceea, săptămâna este de construcţie şi de reaşezare în faţa unui pericol, al unui proiect perimat sau al unui risc care nu este deloc asumat. Leii nu doresc să-şi asume nici riscul, nici paguba în această săptămână.

Dimpotrivă. Încearcă să minimalizeze efectele şi să controleze de aşa natură întregul context, încât sunt în stare să aibă intenţii şi chiar să se implice în construcţii care nu-l privesc pe el. Sunt, de exemplu, de ordinul gratuităţii, al generozităţii, se ocupă de alţii, dar implicit ştiu că ajutându-i pe alţii sau ajutând dreptatea sau susţinând un anume principiu, la un moment dat se creează premizele ca întregul context în care muncesc şi trăiesc să se reabiliteze, să se reglementeze ori chiar să se salveze, ceea ce este postura cea mai nobilă şi cea mai profundă pe care şi-o doresc Leii, ei să fie salvatorii, că după aceea vor să fie aplaudaţi şi lăudaţi pentru că, iată, sunt nemaipomeniţi, asta este partea de orgoliu, partea de vanitate.


Fecioară

Ei, dragii mei, prieteni născuţi în zodia Fecioarei, până aici v-a fost. Iată. Pe 11 noiembrie intră Marte în segmentul dumneavoastră natal şi stă aproape opt luni de zile. Opt luni fără câteva zile. Este începutul unui moment complicat. Abia scăpase-ţi de tranzitele Soarelui şi a celorlalte planete prin semnul dumneavoastră zodiacal şi, iată, vine Marte care aduce o lovitură de maximă importanţă, am spune asemănătoare, metaforic vorbind, cu lovitura pe care o dă toporul într-un butuc.

Creează o fisură, ba poate chiar să despice butucul în două. Este vorba de începutul unei etape care aduce evenimente importante, decisive, de scurtă durată, dar cu impact şi ecou pe termen lung, în plan personal, în planul trupesc, fizic, în planul intelectual, mental sau sufletesc, eul şi egoul la un loc, personalitatea în sine din toate punctele de vedere. Pe de altă parte, cum vine, face opoziţie cu Chiron pe Casa parteneriatului, 7, 8 şi 9 noiembrie, reprezintă o perioadă legată de îngrijorare financiară, de stres bănesc, de necazuri, de gânduri negre, de calcule deloc amuzante.

A doua parte a zilei de 9 noiembrie, apoi 10 şi 11, sunt legate de o dimensiune superioară. Acolo se aşează şi momentul de Lună plină, ţine de conştiinţă, de reaşezare mentală, individuală sau socială. O serie de persoane încep să caute sprijinul unor structuri profesionale sau a unor structuri de grup care să le dea un spor de identitate, măcar prin apartenenţă.

În felul acesta vor avea dorinţa să se afilieze la grupuri, fundaţii, partide, tot felul de secvenţe sociale care au o miză economică, intelectuală, juridică sau strict culturală ori de vocaţie individuală care să le permită să se afirme, în care să fie recunoscuţi, faţă de care ei să aibă un punct clar de raportare, un punct stabil. Deocamdată intenţiile sunt bune, s-ar putea să facă şi demersuri concrete, nu se văd roadele. Roadele se vor vedea în prima parte a anului 2011.

Apoi, ziua de 12 noiembrie aduce comentarii şi discuţii pentru cei care sunt mai importanţi şi mai există o logică să se vorbească despre ei în presă, se va vorbi. O să-şi vadă poza la ziar, poate chair pe pagina întâi, o să se comenteze, o să se dea ştiri, o să se bârfească, ei or să intervină ca să pună lucrurile la punct şi, uite aşa, se creează o vâlvătaie mediatică. Nu este dintre cele mai comode, are un miez de scandal, există un sâmbure de neadevăr sau de exagerare, dar există şi reacţiile lor uşor iritate şi disproporţionate care alimentează conflictul în sine.

Mai sunt elemente care pot să greveze viaţa de familie, nu cea cu soţul şi soţia, ci viaţa de familie din care au plecat, părinţii şi rudele ori cei bătrâni din familie, mai bătrâni decât ei, care reprezintă un element pe de o parte de simpatie şi de susţinere, şi această dimensiune este reală. S-ar putea ca pentru unii să se valorifice această ipostază. Pentru alţii, însă, încep, de acum încolo, să se pună probleme de posesie. Ele nu se vor afirma în această săptămână, e prea devreme.

Probabil că după 1 decembrie vor începe câteva elemente să se configureze, pentru ca, ulterior, cu fiecare săptămână să se mai adauge un gest. Într-o săptămână zice cineva din familie, ceva, săptămâna ailaltă replică Fecioara, şi tot aşa, se întreţine un dialog, un ping-pong care până la urmă şubrezeşte relaţia şi creează criza în totalitate. Ea probabil că va atinge apogeul spre Crăciun. Altfel, săptămâna este bunicică şi pe multe alte segmente banală sau insignifiantă pentru că nu sunt planete şi nu sunt aspecte. Ar mai fi de reţinut pentru aceşti nativi că intrarea planetei Marte în Fecioară de acum încolo le pune trupul la încercare şi acest lucru trebuie să fie ţinut minte începând chiar cu 11 noiembrie.

De acum încolo odihna şi menajarea trupească la propriu sunt o condiţie pentru a trece cu bine de această încercare. Nu epuizare însă muncă. Lăsaţi hărnicia pentru alte etape ale vieţii. Faceţi strictul necesar cu conştinciozitate şi corectitudine, dar nu mai mult decât trebuie. Nu faceţi din noapte zi muncind, citind sau desfăşurând o serie de activităţi care pot să fie mai înţelept şi mai cumpătat reprogramate.

Pe de altă parte, trebuie să începeţi un program de reabilitare din punctul de vedere al sănătăţii al organismului dumneavoastră, pentru toate corpurile, cel fizic, cel astral, cel eteric, cel spiritual. Toate corpurile sunt acum puse la încercare. Despre aceste elemente de sănătate, însă, vom vorbi însă săptămânile noastre viitoare.


Balanţă

Pentru cei care s-au născut în zodia Balanţei săptămâna viitoare aduce probleme materiale de răspundere şi de implicare patrimonială, de decizie sau de implicare într-o luptă, într-un conflict. Nu este vorba de dispute mărunte sau de certuri absurde, ci de acţiuni în revendicare în vederea recuperării unui patrimoniu sau a unei sume de bani pierdută. Că este vorba de datorii, de taxe, de impozite, de tot felul de sume restante, cei născuţi în semnul Balanţei vor face demersurile necesare pentru a-şi adjudeca de partea lor ceea ce li se cuvine.

Momentul de Lună plină nu reprezintă decât un punct limită sau un punct terminus de la care nu mai există drum înapoi. Pentru foarte multe dintre aceste persoane poate că acest moment se asociază şi cu o lecţie de viaţă, cu "am să ţin minte, am să ţin cont sau niciodată nu am să mai fac cutare lucru", care reprezintă un element necesar de raportare, dar şi de verificare a capacităţii lor.

Vor observa unde au greşit, când au fost slabi, când au cedat sau de ce au greşit, din lipsă de informare, că nu au ascultat, că s-au bazat pe oameni necunoscuţi, că nu şi-au evaluat puterile comerciale sau capacitatea organizatorică, dacă este vorba de o firmă sau de o activitate lucrativă. În felul acesta consecinţele nu sunt foarte mari în plan material, sunt mari însă într-un plan interior.

Le atrag lor atenţia, ceea ce este deficitar într-o atitudine de viaţă, într-o conduită sau într-o conduită profesională. Dar se pun premizele unor relaţii bune cu străinătatea, veşti, dialoguri, corespondenţă, drumuri, scurte călătorii, excursii, vizite, întâlniri, contacte umane pe toate căile cu cei de la distanţă. Că sunt colegi, că sunt rude, că sunt cunoştinţe ocazionale sau că sunt reprezentanţi ai unor instituţii, nu contează, ziua de 12 şi ulterior 13 noiembrie se asociază cu veşti, cu bucurie, cu comunicare, cu entuziasm. Cât priveşte perioada de început a săptămânii pe care o analizăm, 7, 8 şi prima parte a zilei de 9 noiembrie, ea se asociază cu riscuri legate de contracte.

Pe de o parte sunt nemulţumiţi, sunt revoltaţi şi pretind, cer, revendică. Cer explicaţii, îşi apără, îşi invocă sau îşi rostesc drepturile care sunt consfiinţite prin nişte articole stipulate într-un contract. Felul în care discută este cam iritat, este nemulţumit, dar şi motivul, atenţie, este detul de mare. O serie de neputinţe, de interdicţii sau de blocaje de moment sunt pentru ei factori şi cauze insignifiante, principiul îi deranjează cel mai mult, maniera în care se procedează, de aceea, dacă nu obţin dreptatea pe care o cer pentru moment, cel puţin sunt foarte satisfăcuţi că au acţionat în baza unui principiu legal, că au acţionat în virtutea apărării interesului lor, că nu s-au lăsat intimidaţi, că nu au cedat, că nu au trecut cu vederea, ca să nu se consfiinţească abuzul la nesfârşit.

Marte va intra pentru aceşti nativi în Casa a XII-a şi nu va fi foarte activ, cel puţin din punctul de vedere al evenimentelor exterioare. Atenţie, însă, timp de opt luni de zile se va afla în Casa bolilor muncii cronice şi va sensibiliza şi va viza tot ce ţine de metabolism, alimentaţie, hrană, digestie, asimilare, apoi va vulnerabiliza câteva secvenţe anatomice, cum ar fi intenstinul gros şi subţire, vezica biliară şi întregul abdomen. De aici o primă concluzie: nevoia unei diete, nevoia unui regim adecvat, nevoia unei purificări, nevoia renunţării la excesele culinare, nevoia unui tratament blând, dar urmat cu consecvenţă pentru ca acesta să-şi facă efectele, probabil că va fi un tratament pe termen lung.

Primele semnale cu privire la starea de sănătate sau la ceea ce se va întâmpla s-ar putea să se petreacă chiar imediat, pe 11 şi pe 12, ori poate chiar pe 13 noiembrie, aşa încât s-ar putea să vadă exact locul unde de acum încolo, luni de zile, organismul lor va fi în suferinţă şi va necesita o îngrijire specială. În rest, săptămâna le dă acestor nativi premizele unei abundenţe de idei, de comunicare, posibilitatea de a fi prezenţi în multe locuri, de a fi activi şi chiar de a se bucura de vecinătatea şi prietenia unor persoane care au calităţi morale deosebite ori care sunt foarte vesele. Pur şi simplu le face plăcere să se întâlnească cu aceia.


Scorpion

Principalul eveniment astral al săptămânii viitoare este pentru cei născuţi în semnul Scorpionului legat, evident, de momentul de Lună plină. Este un punct de apogeu, priveşte şi Casa parteneriatului, a asocierilor, a alianţelor şi a tuturor relaţiilor care presupun o activitate care se desfăşoară cu concursul celorlalţi, nu neapărat din semnul Taurului. Astfel încât, cei născuţi în semnul Scorpionului, pot acum să pună premizele unor colaborări, contracte sau relaţii în care este nevoie de una sau mai multe persoane în preajma sea pentru ca o activitate să meargă bine.

De asemenea, sunt de luat în calcul şi o serie de demersuri care ţin de firme, de activitate economică, de partea lucrativă, ceea ce nu este deloc prost aspectat şi nu arată a disfuncţie. Dimpotrivă, este un moment interesant şi este chiar avantajos pentru Scorpioni să ncheie astfel de alianţe şi contracte. Singurul aspect de care trebuie să ţină cont este că orice semnează, parafează şi orice înţelegere negociază în accest răstimp cuprins între 9 şi 11 noiembrie va fi de mai lungă durată decât cred ei sau decât estimează ori de cât le-ar face plăcere.

Chiar dacă pleacă pe ideea că este o înţelegere de câteva săptămâni sau pentru câteva luni şi după aceea mai văd ei, poate că lasă baltă parteneriatul, se amăgesc. Nu vor mai putea să mai iasă din acel acord şi nu vor mai putea să plece din acel contract sau din acea negociere atât de simplu sau fără consecinţe materiale, adică fără despăgubiri. Ieşirea lor va fi mai complicată şi mai penibilă sau mai costisitoare. Aşadar, este bine să ţină cont că deşi estimează că fac o serie de înţelegeri pe termen lung, acelea vor funcţiona în economia vieţii lor de fiecare zi pe termen infinit mai lung decât cred. Uneori, prelungirea şi cons

ecinţele vor fi atât de lungi, încât sunt convinsă că de-a dreptul o să-i sperie. Acum ce să fac? Să nu vă spun, că vă sperii, să vă sperii, vă spun: deci, s-ar putea ca unele consecinţe să dureze de acum încolo patru ani, opt ani sau doisprezece ani. În sfârşit, elementul al doilea important pe care îl aduce săptămâna viitoare este legat de tranzitul planetei Marte, guvernatorul nocturn al Scorpionilor, care părăseşte semnul Leului. Pleacă din Casa puterii, asta nu înseamnă că părăsesc şi puterea sau că li se şubrezeşte vreun statut public, asta înseamnă doar că Marte, de acum încolo, opt luni de zile va sta pe Casa prietenilor sau a celor conjuncturi sociale care îi implică, îi atrag şi îi motivează. Nu este nimic rău.

Aspectul e puţin deprofitor, adică orice Scorpion va profita de pe urma celorlalţi. Va profita mai mult sau mai puţin. Va profita în mod conştient, va profita în mod deliberat şi niciunul dintre gesturile de apropiere al unui Scorpion de un grup, de o structură sau de o activitate nu va fi gratuit, poetic şi plecat dintr-o maximă indiferenţă sau naivitate. Nu. Vor studia cazul, vor cerceta dosarul în amănunt şi în deplină cunoştiinţă de cauză se vor duce doar în măsura în care au un beneficiu şi un câştig.


Săgetător

Pentru cei care s-au născut în semnul Săgetătorului săptămâna viitoare îşi păstrează potenţialul favorabil datorită planetelor Mercur şi Venus, care, alături de sensul vieţii, se află într-o relaţie benefică, armonică şi eficientă. Excepţie face ziua de 12 şi, ulterior, 13 noiembrie, când Luna, care va tranzita semnul Gemenilor, va pune pe tapet o serie de conflicte. Ele se vor manifesta verbal, sonor, adică certuri, dispute, contradicţii, replici, interogaţii, explicaţii, dar poate fi vorba şi de o conjunctură juridică, audieri, depoziţii, mărturii, plus de documente sau gesturi menite să completeze un dosar.

Pentru unele persoane momentul de Lună plină poate să le prejudicieze Casa muncii. Aici se pot produce efectele vizibile ale unui îndelungat proces de urmărire, de suspiciune, de bănuială şi chiar de strângere a probelor împotriva unei persoane. Cei care nu sunt implicaţi în activităţi de tipul celor care presupun documente secrete sau răspundere mare ori responsabilitate asumată este posibil ca acest răstimp cuprins între 9, 10 şi 11 noiembrie să se reducă la animozităţi, cancanuri, şicane şi tot felul de relaţii încordate şi proaste la locul de muncă.

ntregul context al aceloraşi trei zile, cu un vârf din punct de vedere astrologic, cu un apogeu din punct de vedere astral, pe care îl reprezintă Luna plină din seara zilei de 10 noiembrie, le dă acestor nativi senzaţia că au o suferinţă pe care însă nu o pot defini. Uneori este posibil ca senzaţia să fie bazată pe simptome difuze şi să fie ceva în organism. Undeva, într-adevăr, să fie primele semne discrete ale unei dereglări. Alteori, însă, poate să fie vorba doar de o surescitare nervoasă, şi atunci este vorba de impresii false, de o păcăleală pe care simţurile o trag zonei conştiente.

Oamenii percep greşit mesajele pe care le transmite organismul şi au senzaţia că, iată, sunt bolnavi. Alteori se pot produce răscoliri ale unor afecţiuni demult uitate care acum se reactivează sau simptime care pot să complice tabloul clinic, să deruteze medicul şi să pună problema unor terapii sau tratamente medicamentoase care se bat cap în cap. Pentru cei care au aparatul renal şubred sau sensibilizat de numeroase afecţiuni, în situaţia în care se pune problema unor constante şi intense momente de mânie, de furie reprimată sau de spaimă, există posibilitatea ca pe 9, 10 şi 11 noiembrie să se declanşeze ca o consecinţă firească o criză renală sau o disfuncţie majoră care să dea peste cap tabloul întregului organism.

Pentru nativii din semnul Săgetătorului zilele de 7, 8 şi prima parte a zilei de 9 noiembrie se asociază cu tot felul de ieşiri cam ciudate, cam nejustificate, cam absurde şi cam stricăcioase într-o relaţie afectivă. Ambiţii, încăpăţânări, momente de revoltă, de frondă, capricii şi, în ansamblu, se poate vorbi despre o reacţie de respingere sau despre o reacţie necontrolată, sau despre o vinovăţie reală într-o relaţie afectivă. Îşi nemulţumesc partenerul sufletesc, îi creează aceluia tot felul de momente de stres şi este lesne de înţeles că vor primi şi o reacţie, nu ştiu dacă pe măsură, dar, sigur, meritată.

Cel mai important element, nu pentru săptămâna viitoare, pentru următoarele luni de acum încolo, este legat, în situaţia Săgetătorilor, de intrarea planetei Marte în Casa a X-a. Este momentul în care Marte atinge punctul de culminaţie, de ascensiune a fiinţei. Marte în Fecioară le va da de acum încolo tendinţe de temperare a unor ambiţii, de atenuare a unor accese de personalitate. Pe măsură ce Marte funcţionează ca un element de conservare, de limitare sau de blocare a unor ieşiri personale, în egală măsură acestea vor răbufni în domenii colaterale, în secvenţe de viaţă care se constituie ca adevărate debuşee, dacă nu se poate valorifica într-un plan al puterii, dacă nu poate să atingă succesul, dacă nu poate cutare, cutare, cutare lucru, atunci, prin compensare sau prin refulare, va trebui să-şi extragă beneficiul din alte zone de viaţă şi activitate.


Capricorn

Pentru mulţi dintre cei care s-au născut în zodia Capricornului anticiparea mea pentru săptămâna viitoare s-ar putea să fie descumpănitoare. S-ar putea să fie mai sărăcuţă în detalii şi mai scurtă în minute. La fel ca şi săptămâna trecută, sunt mai puţine lucruri de comentat. Săptămâna se strecoară într-un chip obişnuit, cvasibanal pentru cei mai mulţi dintre nativi. Prezenţa celor două planete personale,

Mercur şi Venus în Casa a XII-a, este de natură să le dea victorii numai de ei ştiute sau pregătite ori succese care au o doză de enigmă şi de mister. Nu se ştie cum s-a întors roata norocului, nu se ştie de ce, cine, când şi cum a intervenit, dar ceva se schimbă în favoarea acestor nativi. Primul plan în care se manifestă această schimbare favorabilă este legată de locul de muncă. Al doilea este legat de sănătate şi apoi este legat de o componentă, dacă există vreun temei în viaţa şi biografia acestor persoane, într-o relaţie cu străinătatea, de la rude plecate departe şi tot aşa.

Cât priveşte momentul de Lună plină din seara zilei de 10 noiembrie, care este pentru multă lume aducătoare de stres, nu reprezintă un capăt de ţară pentru aceşti nativi. Se aşează pe axa Caselor legate de viaţă sentimentală şi apropieri bazate pe afinităţi selective. Sigur că sunt mai multe straturile pe care aceste două Case, aşezate pe axa Taur-Scorpion, le reprezintă, dar, în ansamblu, Luna plină poate să aducă un prea plin sufletesc, o etapă care să presupună un moment decisiv când ei vor lua o hotărâre cu privire la viaţa lor, dacă rămân cu persoana iubită sau se despart, dacă persoana de care s-au legat, printr-o relaţie nu foarte consistentă, atât din punct de vedere emoţional, cât şi sexual, era vorba de o banalitate, de o plictiseală. Într-o astfel de ipostază este lesne de înţeles că dacă se gândesc, şi nu le trebuie să se gândească prea mult, hotărârea o iau repede.

Vor decide să se îndepărteze sau să îndepărteze acea persoană de cercul de apropiaţi. Dacă este vorba de o relaţie mai veche, care a avut momente furtunoase, dar care a cunoscut şi etape de mare savoare şi satisfacţie interioară, atunci s-ar putea ca lucrurile să capete nuanţa unei despărţiri triste sau al unei situaţii imprios necesare care îl pune pe unul dintre cei doi în imposibilitate de a mai continua viaţa de cuplu. Să spunem, unul dintre aceştia trebuie să plece din ţară sau întreaga activitate profesională îl mână în locuri şi îl implică în activităţi care fac imposibilă desfăşurarea unei vieţi de cuplu, măcar şi aşa sentimentală cât este ea fără să fie oficializată prin documente legale.

De aceea, viaţa sentimentală a Capricornilor poate să cunoască momente de enervare, de tristeţe, de bruriere sau de criză, de descumpănire, de analiză şi de decizie, dar toate aceste lucruri se petrec repede. Uneori aş spune că se petrec concomitent. Nu este o activitate interioară tărăgănată, lungită şi alimentată de mari nesiguranţe, de mari dubii şi de indecizie. Dimpotrivă. Aş spune că radicalismul este cel care operează aici. Ba mai mult, nefiind nişte structuri dedate visării şi empatiei, cei născuţi în Capricorn, firi mai practice, elimină tot ceea ce nu le convine şi îi deranjează, în aşa fel încât să-şi vadă de viaţa şi sănătatea lor.

Zilele de 7, 8 şi 9 noiembrie sunt pentru aceşti nativi un prilej pentru a se implica în problemele casnice şi domestice sau pentru a rezolva problemele de familie. Cu enervare, cu stres, cu constrângere, cu pierdere de bani, cu pierdere de timp, cu oboseală, cu extenuare, cu controverse, că unul zice aşa, că celălalt propune altfel, cu tot felul de divergenţe în familie care pleacă şi de la diferenţele de vârstă, şi de la interesele materiale contradictorii sau de la un mod de viaţă care nu corespunde cu realitatea.

Unii dintre membrii de familie sunt depăşiţi de vremuri, nu mai sunt la zi cu legislaţia, cu o serie de disfuncţii care alimentează criza şi de aceea le este greu să înţeleagă de ce trebuie să se ia anume măsuri sau de ce nu pot să facă anume lucruri. În postură de fii, de nepoţi sau de membri de familie mai tineri pe umerii cărora cad astfel de sarcini, cei născuţi în zodia Capricornului au destul de mult de tras pentru că constată că nu prea au cu cine discuta. De multe ori abandonează atât explicaţia, ca să nu se ajungă la conflict, cât


Vărsător

Pentru cei care s-au născut în semnul Vărsătorului săptămâna viitoare vine cu probleme de imagine şi atitudine socială, cu probleme de afirmare şi de inserţie în tot felul de structuri. Până în seara zilei de 10 noiembrie se mai pune problema unor opţiuni cu privire la implicare într-o serie de activităţi, contracte, parteneriate, asocieri. Probabil că până în seara zilei de 10 noiembrie s-au decis şi au şi semnat participarea lor, implicarea lor într-o activitate.

Şi bine ar fi să fie aşa, chiar dacă, în acest moment când vorbim, nu s-au hotărât, este bine să ia o decizie rapidă. Începând cu dimineaţa zilei de 11 noiembrie Marte părăseşte Casa contractelor şi a parteneriatelor, aşa încât degeaba se hotărăsc peste o săptămână, două, trei, este tardiv, Marte nu le mai este un partener eficient. Ba mai mult, aşa cât este el încă pentru următoarele zile prezent în semnul Leului în Casa a VII-a, este benefic şi îi împinge spre acţiuni de prim prag, de primă mărime care să le aducă beneficiu, notorietate, întâietate sau chiar funcţie, ori un statut mulţumitor, chiar flatant.

După 11 noiembrie lucrurile se schimbă radical. Marte, în Fecioară, are o funcţie estompată. Se aşează în Casa a VIII-a şi începe să le dea acestor nativi preocupări legate de buna administrare a averii, a patrimoniului sau, dacă nu este vorba de avere, bruma de avere, de avut pe care o au, un mai bun plasament al activelor, dar şi al pasivelor. Încercarea de a scoate bani din orice, din piatră seacă, se vor dovedi eficiente şi timp de opt luni de zile nu o să le stea gândul decât la bani, cum să facă bani, cum să îi sporească, cum să îi protejeze, cum să îi administreze mai inteligent şi mai eficient, ceea ce nu este nimic rău, este o lecţie importantă de viaţă pentru aceşti nativi care nu întotdeauna sunt nişte persoane care se cramponează de beneficiul material.

De multe ori se cramponează sau sunt foarte puternic legaţi până când nu mai văd nimic în jur de tot ceea ce ţine de carieră, de meserie, de succes, de valoare personală. Acum trebuie să treacă şi prin această lecţie, ceea ce nu este deloc rău pentru ei. Se vor trezi după opt luni cu un statut material mai bun, cu destul de mult confort sau cu siguranţă, ori vor depăşi momente importante din viaţa lor, cum ar fi certuri, conflicte şi procese, nemulţumiri sau divergenţe legate de bani. Probabil că mulţi dintre cei care au de recuperat datorii, creanţe, taxe, împrumutiri vor face tot ceea ce pot pentru a intra în posesia acestor bani sau chiar a bunurilor în stare naturală. Săptămâna le aduce o perioadă de stres.

Pe 7, 8 şi în prima parte a zilei de 9 noiembrie uneori sunt iritaţi, alteori se ceartă, dau replici cam anapoda, sunt bruiaţi de impulsurile astrale şi mintea lor este în altă parte decât sunt ei solicitaţi. De aceea sunt extenuaţi şi exasperaţi de tot felul de probleme care îi solicită. Poate că trebuie să ia şi o decizie, poate că sunt enervaţi că nu au reuşit să se hotărască, poate că sunt supăraţi, pur şi simplu, că timpul trece şi nu trece în favoarea lor, că un termen limită se apropie şi ei trebuie să ia o decizie. În acest moment nu sunt foarte hotărâţi, dar, atenţie, Neptun începe să îşi refacă mersul direct. Fiind în Vărsător, Neptun este singura zodie care capătă aici un beneficiu mai mare e pe urma acestui context astral.


Peşti

Cei care s-au născut în zodia Peştilor cred că nu se vor prăpădi cu firea în seara zilei de 10 noiembrie pentru că va fi Lună plină în Scorpion. Este un moment care pentru ei poate să însemne cel mult o chestiune de subtilitate şi de intuiţie. Alteori poate să presupună un moment de radicalizare al unui demers interior. Se hotărăsc şi sunt foarte precişi în ceea ce doresc, în ceea ce comunică sau însă ceea ce fac în vederea acestei decizii pe care au luat-o şi pe care trebuie să îşi urmeze cursul ei.

Nu fac nimic în plus, nu fac nimic în minus, îşi administrează foarte bine gândurile şi sentimentele, ba chiar un soi de distanţă, de rigoare sau de răceală afectivă se poate observa în unele cazuri, pentru unele persoane, dacă există o motivaţie. Nu mai sunt tât de transparenţi, nu mai sunt atât de sensibili şi nu mai sunt nici chiar atât de emotivi. Sunt alte lucruri care sunt prioritare pentru ei. Deocamdată, Casa a X-a forfoteşte de succes, de împlinire, de demersuri, de gesturi, de drumuri, de telefoane, de intenţii, sunt foarte multe elemente care vorbesc despre preocupare profesională, reconfigurare, transformare sau schimbare în altceva, o schimbare la faţă.

Cât priveşte planeta Marte, ea intră în Caas a VII-a a parteneriatului. Pentru moment, cum intră, pe 11 şi pe 12 noiembrie, face o opoziţie cu Chiron aflat în Peşti, revenit în mişcare directă. Este o combinaţie care le dă un avertisment nu legat de sănătate, ci legat de propria persoană. Este un avertisment care presupune că ei trebuie să ţină cont de informaţia dată oricât ar fi de modestă, de discret transmisă sau de neimportantă aparent.

Ea este un factor care contribuie la coagularea unei conduite, a unor atitudini şi sentimente care până acum erau dispersate, poate chiar dezordonate. De acum încolo, opt luni de zile, Marte va fi pentru Peşti un factor important. Mai greu de suportat, dar nu cred că va fi dintre cele mai nocive sau dintre cele chinuitoare. Dimpotrivă. Se pun foarte multe probleme de separare a relaţiilor de muncă sau de colaborare, după cum se pun şi alte probleme invers de implicare, noi tipuri de parteneriat şi de colaborare.

Pe cele vechi şi păguboase, evident, le alungă, pe cele noi, fructuoase sau luminoase, le acceptă. Au instinct, nu se poate spune că există vreun risc şi că vor fi păcăliţi. Nu acesta este momentul, nici săptămâna viitoare, să semneze contracte, după cum nu este bine, dacă se pune problema unor parteneriate, nici să o lungească prea mult. La un moment dat se va ajunge la un conflict între planetele personale, se vor creea nişte cuadraturi chiar de la Casa a VII-a spre Casa a X-a, astfel încât s-ar putea să facă acele gesturi forţaţi de împrejurări sau să li se forţeze mâna ori să fie împinşi de la spate de evenimente să ia o decizie.

Astfel încât este bine să nu o lungească, este bine să îşi definească priorităţile, interesul, viziunea, nevoile materiale sau chiar nevoile personale, cât pot să reziste la muncă, cât efort pot să facă, cât timp pot să piardă, câţi bani vor să câştige şi aşa mai departe. Acestea sunt lucruri care trebuie să fie cântărite acum contabiliceşte, cu creionul în mână, şi să se facă calcule, ce se pierde, ce se câştigă în diferite variante. Variantele reprezintă opţiuni de viaţă. Se mai pun de acum încolo, dar vom avea timp să tot discutăm, probleme conjugale.

Ele ţin de restricţii materiale, de partaje, mai întâi se separă bunurile şi apoi se separă oamenii sau se produce divorţul. Separări, înstrăinări, certuri chiar, care au toate ca motiv nu infidelitatea şi nu abandonul sentimental sau chiar trădarea, ci partea materială. Peştii nu mai doresc să tragă targa pe uscat, nu mai doresc să facă o serie de gesturi de sacrificiu şi de filantropie cu tot felul de parteneri legali sau neconsfinţiţi de acte, astfel încât doresc să trăiască singuri pe picioarele lor şi să-şi drămuiască banii pe care îi au. această delimitare materială şi patrimonială, fără niciun fel de implicare sentimentală, este în beneficiul Peştilor.


evz.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...