Honorius Prigoană vrea trust de presă, cu staţii locale în oraşele reşedinţă de judeţ!

Honorius Prigoană vrea trust de presă, cu staţii locale în oraşele reşedinţă de judeţ!

 Honorius si Silviu Prigoana  Mediafax

Honorius Prigoană, fiul deputatului Silviu Prigoană, intenţionează să lanseze un grup de presă care va conţine televiziune, radio, site, cotidian.

Postul de televiziune (ca de altfel tot trustul) se va numi România ta, va avea o grilă axată pe programe de informare şi va emite din fostul sediu al Realităţii TV, de la staţia de metrou Republica. Acolo se aflau studiourile Realitatea TV, pe când era deţinută de Silviu Prigoană. Ca prim pas, compania deţinută în totalitate de Prigoană junior, Univers Media S.R.L a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului eliberarea unei licenţe audiovizuale prin satelit, scrie paginademedia.ro.

Cererea a fost amânată pentru o şedinţă viitoare la care vor putea participa şi câţiva membri ai vitoarei echipe editoriale a postului. Aceasta a fost cerinţa formulată de CNA înainte de a se pronunţa asupra cererii de licenţă.

Conform sursei citate, investiţia pentru întreg grupul de media se ridică la aproximativ 5 milioane de euro (1.5 milioane de euro aport propriu, restul din credite bancare).

Alte detalii:

•De la nivel central, spune Prigoană în proiect, se vor difuza informații administrative de interes național (programe sectoriale, de infrastructură națională și informații la nivel central oferite de ministere, agenții și secretariate de stat).
•Studioul central de la București va furniza informații pentru stațiile din țară. La fel va funcţiona cu partea de radio şi cea de presă.
•Bugetul lunar pentru fiecare staţie locală de radio, TV şi cotidian nu va depăşi 5.000 de euro.
•Grila postului central va conţine emisiuni informative şi talk-show-uri, dar şi programe de divertisment.
•În primă fază (şase luni de la intrarea în emisie) vor fi deschise staţii locale în oraşele reşedinţă de judeţ.


In urmă cu câteva luni, o altă veste făcea ocolul României: Silviu Prigoană îşi deschide 101 televiziuni!, scria Financiarul la sfârşitul lunii aprilie 2010.

Mai exact, într-o discreţie maximă, pe 15 aprilie 2010, Prigoană a depus 101 cereri de înregistrare pentru mărci de tipul "nume oraş TV" (ex: Bucureşti TV, Botoşani TV, Timişoara TV, Iaşi TV, Piatra Neamţ TV), investiţia totală urmând să se ridice la 1,7 miliarde lei vechi. De asemenea, pe 21 aprilie 2010 au fost înregistrate câteva zeci de solicitări pentru cumpărarea domenilor web aferente mărcilor vizate de Silviu Prigoană.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
20

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
120

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...

Sărbătoare într-o parohie din municipiul Botoșani, zeci de credincioși asistă la slujbă! (Foto, Video)

astăzi, 10:15
147

"Izvorul Tămăduirii" este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. Având în vedere că ea este nedespărțită de Fiul ei, ea este și o zi de prăznuire a lui Hristos....