Haladuiau in plina noapte, cu roata furata prin oras!

Haladuiau in plina noapte, cu roata furata prin oras!

   arhiva

Jandarmii au dat nas în nas cu doi hoţi care duceau, cu rândul, o roată de maşină! Pentru că, întrebaţi cu privire la provenienţa obiectului, cei doi hoţi s-au încurcat unul pe altul cu explicaţiile, jandarmii i-au determinat să spună adevărul. Isprava botoşănenilor se va lămuri la Parchet!

Astă noapte, in jurul orei 03.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani se afla în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului.

La un moment dat, aflându-se pe strada Aleea Amurgului, jandarmii au observat doi bărbaţi care duceau pe rând o roată de maşină (cauciuc cu jantă) şi un prelungitor electric prevăzut cu stativ.

Cei doi bărbaţi au fost opriţi de jandarmi care le-au solicitat actele de identitate şi i-au întrebat ce fac cu bunurile pe care le au asupra lor şi de unde le au.

M. Constantin, de 31 de ani, şi A. Daniel, de 36 de ani, ambii din Botoşani, au încercat să-i convingă pe jandarmi că bunurile sunt ale lor, numai că fiecare avea propria variantă, unul dintre ei spunând că roata şi prelungitorul le-ar fi primit de la un prieten, iar celălalt afirmând că le-ar fi luat de pe un şantier unde lucrează.

Văzând că nu pot să-i convingă pe jandarmi de provenienţa bunurilor, cei doi au recunoscut ca lucrurile erau furate dintr-o anexă, aflată lângă un bloc din zonă.

M.C. şi A.D. i-au condus pe jandarmi la locul de unde au furat bunurile, iar în urma verificărilor operative, jandarmii au identificat şi pe proprietarul lucrurilor, care le-a şi recunoscut. Bunurile furate, în valoare de 500 lei, au fost restituite proprietarului de drept, iar celor doi, jandarmii le-au întocmit dosare cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Dosarul cauzei a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
20

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
120

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...

Sărbătoare într-o parohie din municipiul Botoșani, zeci de credincioși asistă la slujbă! (Foto, Video)

astăzi, 10:15
147

"Izvorul Tămăduirii" este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. Având în vedere că ea este nedespărțită de Fiul ei, ea este și o zi de prăznuire a lui Hristos....