Hoața din Botoșani a dat din nou lovitura: O femeie a rămas fără 1.000 de lei în farmacie!

Dusă inițial în arest la Vaslui, după 24 de ore botoșăneanca a fost pusă în libertate, sub control judiciar.

O femeie în vârstă de 50 de ani, din Botoșani, cunoscută ca infractor voiajor, a fost săltată de polițiști zilele trecute.

Oamenii legii au adunat probatoriul cu privire la un furt comis de femeia din Botoșani, luna trecută, într-o farmacie din Siret.

Polițiștii de la Siret au acționat în acest caz în data de 28 mai, în cadrul unei acțiuni care a presupus și un mandat de aducere pe numele inculpatei – Ileana S.

Din cercetări rezultă că în data de 16 aprilie, femeia din Botoșani, cu antecedente penale, a sustras din bagajul unei femei din Siret, care era într-o farmacie din Siret, suma de 1.000 de lei, un card bancar și documentele de identitate.

Autoarea a profitat de un moment de neatenție al victimei care își cumpăra medicamente.

Suspecta a fost găsită de polițiștii de la Siret la Botoșani, a fost audiată și apoi reținută pentru 24 de ore.

Pentru că arestul de la Suceava este închis temporar, în cadrul lucrărilor de renovare a clădirii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, escorta poliției a dus-o pe individa din Botoșani tocmai în arestul de la Vaslui, scrie Monitorul de Suceava.

După 24 de ore de arest, inculpata a fost pusă în libertate, sub control judiciar, având impuse obligații și restricții de la care nu are voie să se abată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...