Hipermarket-ul Carrefour, alaturi de copiii de la Complexul “Sf. Mina”

Hipermarket-ul Carrefour, alaturi de copiii de la Complexul “Sf. Mina”
Ca parte a strategiei de responsabilitate sociala, Carrefour Romania isi indreapta eforturiile catre asigurarea unei vieti mai bune tuturor persoanelor implicate in activitatea sa, pornind de la consumatori, angajati, furnizori sau investitori si pana la comunitatile in cadrul carora suntem prezenti cu magazine. 

Am cautat dintotdeauna sa fim nu doar un jucator pasiv, preocupat doar de activitatea de baza – retailul – ci sa intoarcem ceva societatii, sa fim aproape de oamenii cu care interactionam si sa construim impreuna, fie ca acest lucru s-a tradus prin sprijinirea  economiei locale - prin parteneriatele devzvoltate cu producatorii romani sau  printr-un ajutor sincer si deschis - oferit persoanelor aflate in situatii dificile. Cu acest crez actionam in fiecare oras in care magazinele noastre sunt prezente. declara Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

Astfel, hipermarket-ul Carrefour Botosani este la randul lui, un partener activ in viata sociala a comunitatii locale, implicandu-se in numeroase actiuni organizate atat pentru copii cat si pentru adulti.
Astazi, reprezentantii hipermarket-ului s-au deplasat la Complexul de Case de tip familial “Sf. Mina din Botosani in cadrul caruia se afla 60 copii cu dizabilitati psiho-fizice, unii dintre ei fiind imobilizati la pat. 
Din dorinta de a ajuta acesti copii, reprezentantii Carrefour au distribuit un numar semnificativ de scutece, asigurand astfel un stoc consistent pentru perioada urmatoare. 


Este incredibil cate asemenea cazuri nefericite exista si de cat de putin e nevoie sa aduci un zambet pe chipul acestor copii. In lupta lor cu boala si conditiile vitrege, fiecare gest conteaza si in asemenea situatii, a fi uman este cel mai firesc lucru pe care il putem face iar noi, Carrefour, ne straduim sa fim mereu un partener responsabil in comunitatea in cadrul carei activam a declarant Iustinian Olariu, Director hipermarket Carrefour Botosani.
(Material publicitar)