Hidroplasto Botoșani în șantierele importante ale Capitalei

Firma botoșăneană execută la acest șantier lucrări de inserție de rosturi dilatatoare insonorizante, indispensabile pentru astfel de structuri, produse în fabrica proprie de la Botoșani.

Hidroplasto Botoșani în șantierele importante ale Capitalei

Pasaj Străpungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu , etapa a ll-a. Echipele Hidroplasto vor instala dispozitivele de acoperire rosturi de dilatație tip Bj100 la Pasajul Străpungerea din cartierul Vitan la Culeea ll .Pasajul nou construit se află la intersecția dintre Splaiul Unirii și Bulevardul Nicolae Grigorescu, un proiect de mare importantă pentru traficul din București , realizat în colaborare cu firma Delta Acm 93 Srl, Beneficiarul final fiind Primăria Capitalei. 


 

În ceea ce privește străpungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, în prima fază s-a realizat o bucată nouă de drum, de unde se termină bd. Nicolae Grigorescu până în Splaiul Unirii. Prima etapă a inclus un pasaj cu două benzi pe sens peste Dâmbovița dar și un pod sol pentru virajele la dreapta. Pasajul este finalizat în proporție de 98% de circa 2 ani dar nu a fost deschis fiindcă trebuie mutate cablurile de înaltă tensiune.

Faza a doua a proiectului presupune lărgirea străzii Iuliu Hațieganu, după coborârea de pe pasajul Nicolae Grigorescu la trei benzi pe sens, până la intersecția cu Șoseaua Vitan Bârzești.

Nouă arteră va avea o lungime de 1,3 km, 6 benzi și 3 stații de autobuz și se estimează că va costă 63 milioane lei.