Haina (nu) face pe om: Nicoleta Luciu nu are voie in manastire!

Haina (nu) face pe om: Nicoleta Luciu nu are voie in manastire!

Nicoleta Luciu in filmul Aniela

Ajunsă celebră datorită pictorialelor din Playboy, Nicoleta Luciu se vede nevoită să suporte acum consecinţele deciziei de a poza în revistele pentru adulţi.

Patriarhia Română i-a refuzat sexoasei brunete dreptul de a filma în orice biserică din ţară secvenţele din telenovela "Aniela", unde a fost distribuită în rolul unei călugăriţe, scrie Click.

Iniţial, producătorii de la Acasă TV au depus o cerere scrisă la Patriarhie prin care solicitau să le fie pus la dispoziţie un lăcaş din Moldova, după cum informează cel mai recent număr al revistei Star.

Într-o primă fază, Biserica Ortodoxă nu s-a arătat reticentă, asta până când la Patriarhul Daniel a ajuns desfăşurătorul cu scenele din telenovelă, acestuia sărindu-i în ochi numele Nicoletei Luciu.

Patriarhul a respins atunci orice filmare, în orice biserică din ţară cu "călugăriţa" Nicoleta, motivul fiind că vedeta are un trecut care ar putea aduce prejudicii de imagine Bisericii Ortodoxe Române.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...