Guvernul a infiintat Oficiul pentru Jocuri de Noroc. VEZI cat va castiga statul!

Guvernul a infiintat Oficiul pentru Jocuri de Noroc. VEZI cat va castiga statul!
Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, prin ordonanta de urgenta, infiintarea Oficiului pentru Jocuri de Noroc. Noua institutie trebuie sa asigure suportul tehnic pentru astfel de activitati, statul estimand ca va realiza venituri suplimentare pentru buget. Sumele preconizate sunt de 87 milioane lei in 2013, si cate 117 milioane lei in urmatorii cinci ani.

 Potrivit actului aprobat de Executiv, noul Oficiu va "exercita controlul tehnic, monitorizarea si supravegherea pentru jocurile de noroc de tip pariuri on-line organizate prin intermediul sistemelor de comunicatii de tip internet, sisteme de telefonie fixa sau mobila, jocurile bingo organizate prin intermediul sistemelor de comunicatii de tip internet, sisteme de telefonie fixa sau mobila, jocuri de noroc on-line organizate prin intermediul sistemelor de comunicatii de tip internet, sisteme de telefonie fixa ori mobila, astfel cum aceste activitati sunt reglementate de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, cu modificarile si completarile ulterioare".

Institutia va functiona in subordinea Guvernului.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Ministerele Sportului si Culturii vor avea reprezentanti in board-ul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Institutia va avea patrimoniu si buget propriu, finantat de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, precum si din fondul de stimulente constituit cu destinatie speciala.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
146

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
492

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
67

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...