Guvernul a aprobat forma finală a proiectelor de Lege privind Dialogul Social şi salarizarea cadrelor didactice

Guvernul a aprobat forma finală a proiectelor de Lege privind Dialogul Social şi salarizarea cadrelor didactice
Executivul a aprobat, în şedinţa de astăzi, forma finală a proiectului de Lege privind Dialogul Social şi a proiectului de lege privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ, prin adoptarea unor amendamente propuse de parlamentari ai coaliţiei guvernamentale.

Astfel, Guvernul a adoptat 13 amendamente pe marginea proiectului de Lege privind Dialogul Social şi şase amendamente pe marginea proiectului de Lege privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ.

Cele două proiecte de lege urmează să fie trimise Parlamentului.

Primul-ministru Emil Boc va fi prezent astăzi, la ora 16, la şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, unde va prezenta proiectele de Lege privind Dialogul Social şi privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ, în cadrul procedurii de angajare a răspunderii, potrivit articolului 114 din Constituţia României.

În total, parlamentarii au depus pe marginea proiectului de lege privind Dialogul Social 129 de amendamente (128 iniţiate de deputaţi şi unul de senatori) şi 15 amendamente la proiectul de lege privind încadrarea şi salarizarea în anul 2011 a personalului didactic şi didactic auxiliar din învăţământ (14 propuse de deputaţi şi unul de senatori), se arata in comunicatul Biroului de Presa al Guvernului transmis redactiei. 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
252

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
2123

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
169

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...