Grupare infractionala destructurata de politistii botosaneni!

Grupare infractionala destructurata de politistii botosaneni!
Arestaţi preventiv pentru furt, prejudiciul creat fiind estimat la peste 190.000 de lei! Doi botoşăneni au fost băgaţi după gratii, al treilea fiind căutat în prezent de poliţişti.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au dispus în data de 12 martie a.c. reţinerea în arestul IPJ Botoşani faţă de G. Adrian Daniel, de 33 ani, şi S. Constantin, de 28 ani, ambii din municipiul Botoşani, suspectaţi că în perioada ianuarie – martie 2012 au comis mai multe furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, creând în dauna părţilor vătămate un prejudiciu total de peste 190.000 lei.

Suspecţii au acţionat împreună cu I. Cătălin, de 33 ani, din municipiul Botoşani (persoană care în prezent se sustrage urmăririi penale) şi au sustras articole de îmbrăcăminte, obiecte electronice şi alte bunuri.

G. Adrian Daniel şi S. Constantin au fost prezentaţi în ziua de 13.03.2012 Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale şi arestare preventivă.

Judecătoria Botoșani a emis faţă de cei doi suspecţi mandate de arestare preventivă, poliţiştii continuând activitățile de căutare şi depistare a celui de-al treilea suspect.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
23

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
34

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
25

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...