GRUPA SOC pentru CSS Botosani la Turneul Semifinal! Duel cu doi jucatori care au evoluat ieri pe Municipal!

Joi dimineata a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Semifinal a Campionatului National de Juniori nascuti in 1997.

Chiar antrenorul botosanenilor, Daniel Schiopu, a tras la sorti. CSS Botosani trebuie sa joace cu cele mai bune formatii din tara si principalele favorite la titlul de campioana, Viitorul Constanta, Dinamo Bucuresti si CSMS Iasi.

Botosanenii se vor duela cu doi jucatori care, miercuri dupa-amiaza, au evoluat pe Municipal in fata celor de la FC Botosani, Tircoveanu si Dobre.

"Pentru copii este o experienta extraordinara faptul ca joaca impotriva unor copii de varsta lor care au facut pasul la Liga 1. Dinamo si Viitorul sunt cele mai bune echipe, campioane la Juniori C, Juniori D.", a declarat prof. Daniel Schiopu.

Celelalte patru echipe repartizate in grupa B sunt: CSU Craiova, UTA Arad, Viitorul Mihai Georgescu, U. Cluj.



Meciurile din Grupa A vor avea loc la Academia "Gheorghe Hagi", iar cele din Grupa B se vor juca la Arad. Echipele de pe locul 1 din cele dou grupa vor juca FINALA MARE, iar cele de pe locul 2 vor juca FINALA MICA.

Program CSS Botosani:

31 mai - Viitorul Constanta

2 iunie - Dinamo Bucuresti, ora 20:00

4 iunie - CSMS Iasi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...

PSD: Ziua Educației marcată într-un mod inedit de femeile social-democrate din Botoșani (Foto)

astăzi, 15:28

Astfel, au avut loc două întâlniri, la Darabani și în municipiul reședință de județ, moderate de inspectorul școlar Galia Hrimiuc și inspectorul școlar general adjunct Crist...

BARIERA la punctele de trecere a frontierei de la Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut! (Vdeo)

astăzi, 14:18

Astăzi, în intervalul orar 8.00-13.00, la nivelul punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut de la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției d...