Groapa de gunoi de la Dorohoi, inchisa!

Groapa de gunoi de la Dorohoi, inchisa!

 Groapa de gunoi de la Dorohoi, inchisa!  Stiri Botosani

Rampa de gunoi de la Dorohoi inchisa de Comisariatul Regional Suceava.

 

In urma solicitarii prefectului  catre Garda Nationala de Mediu, Comisariatul Regional Suceava a efectuat un control la groapa de gunoi din Dorohoi, in urma caruia rampa de gunoi a fost inchisa, respectand calendarul stipulat in HG nr.349/2005, la data de 31.12.2008. Potrivit unui comunicat de presa emis de Comisariatul Regional Suceava, comisarii de mediu au organizat o actiune de control, inopinata si operativa, astfel incat in data de 10.09.2009, ora 8.00, a organizat un flagrant la rampa de depozitare situata pe Dealul Polonic, din municipiul Dorohoi. Acolo au fost surprinse doua transporturi de deseuri mixte, dar cu continut preponderant e deseuri menajere care au fost depozitate in rampa.

Urmare acestui fapt a fost intocmit proces verbal de contraventie si aplicata sanctiunea contraventionala in cuantum de 15.000 lei.

“Comisariatul Regional Suceava va monitoriza in continuare zona si in cazul in care se constata ca factorii responsabili de gestionarea deseurilor la nivelul municipiului Dorohoi nu respecta legislatia de mediu si in special legislatia privind gestiunea deseurilor, CR Suceava va aplica masurile coercitive prevazute de legislatia in vigoare, a precizat Diana Mihaela Croitoru, director coordonator al Comisariatului Regional Suceava, in comunicat.

In urma adresei primite de la CR Suceava cu privire la controlul efectuat la Dorohoi, prefectul judetului se arata multumit ca lucrurile merg de acum in directia dorita.

Se vede ca nu a reusit nimeni sa ma pacaleasca cu aceasta problema si important este ca de acum incolo lucrurile sa mearga in directia dorita, a precizat vineri prefecul Cristian Roman.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
8

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
26

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
63

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...