Grav accident de circulatie produs de un botosanean, soldat cu un mort si trei raniti!

Grav accident de circulatie produs de un botosanean, soldat cu un mort si trei raniti!
O femeie si-a pierdut viata, iar alte trei persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau si care era condusa de un sofer baut s-a rasturnat. Tragedia s-a petrecut  luni dimineata, in jurul orei 6.30, in apropiere de localitatea Baltati, judetul Iasi.

Politistii spun ca masina implicata in accident era condusa de Gabriel D. (43 de ani), din Botosani, si venea spre Iasi. "In timp ce conducea autoturismul pe Drumul European 583, in afara localitatii Baltati, intr-o curba a pierdut controlul directiei a patruns pe contrasens si s-a rasturnat. In urma accidentului a rezultat decesul unei pasagere si ranirea usoara a conducatorului auto si a altor doua persoane aflate in autoturism", a spus Virginia Pralea, purtator de cuvint al Politiei, citat de Ziarul de Iasi.

La fata locului a fost mobilizat un echipaj SMURD. Medicii au gasit-o pe femeia de 59 de ani, pasagera din dreapta spate, in stop cardio-respirator si in ciuda manevrelor de resuscitare nu a mai putut fi salvata. Inca trei pasageri din masina au primit ingrijiri medicale, unul din barbati, care suferise mai multe contuzii, refuzind transportul la spital. "Un alt pasager a suferit un traumatism cranio-cerebral si a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie de Echipajul de Prim Ajutor de la Tirgu Frumos. De asemenea, un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean a luat un alt pasager si l-a dus la Spitalul din Tirgu Frumos", a declarat conf.dr. Diana Cimpoesu, medic-sef la UPU-SMURD.

Testul de alcoolemie facut in cazul soferului a aratat ca acesta avea o concentratie de 0,22 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
140

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
359

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
506

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...