Grav accident de circulatie la intrare in Catamarasti

Grav accident de circulatie la intrare in Catamarasti
Un  tanar de 19 ani a fost grav ranit, vineri seara, de un autoturism marca Audi A4, dupa ce a traversat strada neregulamentar.

Victima, Alin Burlacu, a fost preluata de Ambulanta si transportata la Spitalul de Urgente Botosani, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranian cerebral deschis, fracturi la ambele picioare, fractura la antebrat drept, plaga la nivelul regiunii occipitale.

Potrivit reprezentantilor SJA, tanarul este constient si este foarte posibil ca in aceasta noapte sa fie transportat la Iasi, intrucat se afla intr-o stare foarte grava.

Imediat ce victima a fost preluata de Ambulanta, organele de politie au inceput masuratorile la fata locului, pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.
 
Soferul a refuzat recoltarea probelor biologice, precizand organelor de politie ca a consumat niste bere. Ceea ce este dovedit si de sticlele de bere aflate in autoturismul sau.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
19

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
145

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
510

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...