Grav accident de circulatie la Cervicesti! FOTO

Grav accident de circulatie la Cervicesti! FOTO

 Victima adusa la spital  

Un barbat in varsta de 45 de ani, din Dorohoi, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina cu care circula a derapat si a intrat intr-un copac.


Accidentul s-a produs pe raza localitatii Cervicesti, iar soferul, Dan Costea, era singur in masina.



Barbatul se deplasa la Botosani, la volanul unei masini de teren, iar la un moment dat, pe un sector de drum cu denivelari, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum masina a derapat, a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.





Barbatul a fost grav ranit, in urma impactului fiind proiectat cu capul prin parbriz, avand o taietura la nivelul gatului.

Un echipaj de Ambulanta care transporta un bolnav a trecut prin zona la scurt timp dupa producerea accidentului si i-a acordat primul ajutor barbatului, dupa care a fost preluat de o Ambulanta sosita de la Botosani.

“Am preluat un barbat cu un traumatism cranio facial acut deschis, cu o plaga in regiunea gatului, care poate pune probleme pentru caile respiratorii", a declarat medicul Nicusor Curteanu, din cadrul SJA Botosani.

Victima va fi transferata la un spital din Iasi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
959

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
123

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
139

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...