Grav accident de circulatie in apropiere de Petrom! Un biciclist a intrat prin parbrizul unei masini-FOTO

Grav accident de circulatie in apropiere de Petrom! Un biciclist a intrat prin parbrizul unei masini-FOTO
Un grav accident de circulatie s-a petrecut pe Calea Nationala, iesirea spre Iasi, in apropiere de Peco Petrom.

Din primele informatii, se pare ca un biciclist a fost lovit de o masina. Impactul a fost atat de puternic, incat barbatul a patruns prin parbrizul autoturismului.





Echipaje de Politie, Pompieri si Ambulanta s-au deplasat la fata locului. Victima a fost transportata in stare grava la spital.


UPDATE
Un barbat in varsta de 59 de ani, a ajuns in stare grava la spital, joi seara, dupa ce a intrat prin parbrizul unei masini. Vasile Ciobanu, in varsta de 59 de ani, din Botosani, se deplasa in jurul orei 17.45 cu o bicicleta pe strada Calea Nationala, in apropiere de Benzinaria Petrom, la iesirea spre Iasi, iar la un moment dat a vrut sa faca un viraj la stanga, insa nu s-a asigurat si a fost lovit in plin de un autoturism Volkswagen Passat condus de Dumitru Ciobanu de 33 de ani din Baluseni, care mergea spre casa.

Biciclistul este paznic la o societate din zona si se indrepta catre munca.

Impactul a fost atat de puternic, incat victima a fost purtata pe capota cativa metri, pantofii si caciula fiind gasite la o distanta mare fata de autoturism.





Barbatul a fost transportat de urgenta cu o Ambulanta la spital, suferind un traumatism cranian acut, cu un hematom frontal drept, fractura de membru superior drept, contuzie toracica si fractura deschisa de gamba stanga.

Din primele verificari se pare ca accidentul s-a produs din vina biciclistului.

"Din primele verificari accidentul s-a produs din vina biciclistului care nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stanga de pe Calea Nationala pe strada Bradului, catre locul de munca. Vom face verificari si vom stabili daca biciclistul era sau nu baut, daca era imbracat cu vesta reflectorizanta sau daca avea elementele reflectorizante ale bicicletei", a declarat Florin Rotarita, din cadrul Politiei Rutiere.




Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
30

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
33

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
70

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...