Gradinita 24 are sanse sa ramana in imobilul de pe strada Kogalniceanu!

Gradinita 24 are sanse sa ramana in imobilul de pe strada Kogalniceanu!
Gradinita 24 ar putea functiona, in continuare, in actualul imobil! Primarul Catalin Flutur a declarat ca s-au facut demersuri la Ministerul Educatiei in vederea alocarii de fonduri, pentru ca municipalitatea sa cumpere de la proprietari cladirea in care functioneaza Gradinita 24. Daca  raspunsul va fi unul negativ, copiii ar putea fi mutati in fostul sediu al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Consilierii locali au adoptat deja o hotarare prin care s-a initiat procedura de trecere a respectivului imobil, aflat in administrarea Casei  Nationale de Asigurari de Sanatate, in domeniul public al municipiului Botosani.

"Am facut demersuri la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si asteptam raspunsul, dar am facut demersuri si la Ministerul Educatiei pentru alocarea de fonduri, pentru a cumpara imobilul unde functioneaza acum gradinita. In prezent, noi platim proprietarului o chirie de 1.000 de euro pe luna, este o chirie rezonabila, sub chiria stabilita prin Hotarare de Guvern", a spus primarul Catalin Flutur.

Reamintim ca imobilul in care functioneaza Gradinita 24, din strada Mihail Kogalniceanu, a fost revendicat de familia deputatului PDL de Suceava Sanda Maria Ardelean, profesor universitar.
La Gradinita 24 din Botosani sunt inscrisi peste 150 de copii si este singura unitate pentru prescolari cu program prelungit din cartierul Bucovina, incluzand si zona ANL Bucovina, strada Mihail Kogalniceanu.
 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
47

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
23

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
76

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...