Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis

Ancheta in desfasurare, dupa ce un pacient de la Psihiatrie s-a sinucis
Pentru a evita producerea unor incidente, ca cel de luna trecuta, cand un barbat s-a aruncat de pe acoperisul cladirii unde era internat, decedand pe loc, conducerea Spitalului de Psihiatrie a decis ca Sectia I Acuti sa fie mutata la etajul unu al cladirii.

Barbatul care s-a sinucis a reusit sa ajunga pe acoperis dupa ce s-a strecurat afara din salon si a urcat in pod, usa catre pod fiind in imediata apropiere a salonului. Si asta in ciuda faptului ca sectia unde era internat era cea mai securizata din intreaga cladire. Barbatul suferea de epilepsie si tulburare organica de personalitate, aflandu-se de mai multi ani in evidentele medicilor.

"Am mutat sectia de la etajul IV la etajul I. In cadrul sectiei era si un compartiment, care are 14 paturi, noi i-am spus de toxico-dependenti, si acolo era internat si barbatul care s-a aruncat. In acest compartiment sunt internati pacienti cu afectiuni psihice acute", a declarat Gabriel Oprisanu, managerul Spitalului de Psihiatrie.

Dupa evenimentul de luna trecuta, la nivelul unitatii spitalicesti a fost declansata o ancheta, care inca nu a fost finalizata.

"O comisie constituita la nivelul spitalului ii va audia maine pe toti cei care au fost de serviciu in noaptea cand s-a petrecut incidentul", a precizat managerul Spitalului de Psihiatrie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
44

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
24

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
238

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....