Gospodării incendiate de doi copii în vârstă de 5 ani

Doi copii, ambii în vârstă de 5 ani, unul din Ripiceni, celălalt din satul Doina (comuna Răuseni) au incendiat din joacă, primul furajele din curtea bunicilor, al doilea furajele şi un adăpost de animale din gospodăria părinţilor.

Incendiile nu s-ar fi produs dacă adulţii în grija cărora erau cei doi băieţi i-ar fi supravegheat şi nu ar fi lăsat la îndemâna lor chibriturile. Pentru stingerea celor două incendii au intervenit două echipaje din cadrul Gărzilor de Intervenţie Ştefăneşti şi Truşeşti, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

La Ripiceni, flăcările au distrus cca 2 tone de furaje, iar la Doina, comuna Răuseni, un adăpost de animale, construit din scândură, precum şi peste 5 tone furaje.

Valoarea totală a pagubelor înregistrate în urma celor două incendii a fost estimată le peste 3.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 130.000 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
415

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
427

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
250

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...