Gorghiu, despre o posibilă intrare a lui Basescu în PNL și Ponta, "lupul în straie de bunicută"

Gorghiu, despre o posibilă intrare a lui Basescu în PNL și Ponta, "lupul în straie de bunicută"
Presedintele liberal, Alina Gorghiu, nu vede un viitor al fostului presedinte Traian Basescu in PNL si a evitat sa faca pronosticuri cu privire la momentul la care va cadea Guvernul Ponta.

"Daca mai sunt oameni care cred ca Basescu are loc in PNL, ii dezamagesc. Nu am deloc in gand sa intru in polemica cu fostul presedinte, dar sunt sigura ca Traian Basescu nu tanjeste dupa PNL si nici PNL dupa Traian Basescu.

Daca Traian Basescu va avea o optiune politica, nu cred ca va fi PNL. Sunt convinsa ca sunt prea multe lucruri care ne despart", a spus Alina Gorghiu, luni seara, la Realitatea Tv.

Pe de alta parte, liderul PNL este de parere ca in cel mult cinci luni Guvernul Ponta va cadea.

"Eu nu cred ca trece primavara si nu dam Guvernul Ponta jos. Ne-om mai vedea prin emisiuni. Ponta este un fel de lup in straie de bunicuta, nu stie cum sa faca  sa ajunga la merinde. Nu pot sa cred ca telespectatorii dvs. si restul electoratului care au crezut in Klaus Iohannis nu-l pricep", a precizat deputatul PNL, adaugand ca premierul a fluturat ramuri de maslini catre actualul presedinte.

"Nu vreau sa dau date exacte, dar in cateva luni lucrurile astea vor fi transate printr-o motiune de cenzura, prin vointa parlamentarilor, sa nu se sperie nimeni ca nu vom lua traseisti. Nu vreau sa dau o data exacta. (…) Nu stiu sa va spun daca aprilie, in cateva luni vor fi transate printr-o motiune de cenzura, printr-o vointa a parlamentarilor. Eu chiar cred ca fiecare zi cu domnul Ponta la Palatul Victoria se transforma in pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costa economia, imaginea publica a romanilor in afara granitelor. (…) Sfarsitul primaverii inseamna un Guvern liberal la Palatul Victoria", a mai declarat Alina Gorghiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
99

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
128

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
198

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...