Gireada are "verde" de la Turcanu pentru un loc in Parlament: "Daca Comisia de Etica a USL va accepta, eu nu am nimic impotriva"

Gireada are "verde" de la Turcanu pentru un loc in Parlament: "Daca Comisia de Etica a USL va accepta, eu nu am nimic impotriva"
Liberalul Verginel Gireada va candida la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie doar daca va avea acceptul Comisiei de Etica a USL, sustine Florin Turcanu, presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani.

Fostul primar al comunei Mihai Eminescu a fost condamnat, la inceputul acestui an, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

Verginel Gireada si-a manifestat intentia de a candida pentru un mandat de deputat pe Colegiul Saveni.

"Daca Comisia de Etica USL va accepta, eu nu am nimic impotriva. Stim foarte bine si este o realitate ca domnul Gireada a avut o mica problemuta. Ca este facuta politic, ca nu este, vom vedea. Toate situatiile vor fi dezbatute in Comisia de Etica. In mod normal, este o comisie mixta a USL la Bucuresti. Pentru candidatii la Parlament nu semnez eu dosarele. Le semneaza domnul presedinte Crin Antonescu, domnul Victor Ponta si domnul Daniel Constantin", a spus Florin Turcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
31

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
21

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
49

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...