Gigi Becali si-a CONCEDIAT avocatii: Sunt niste prosti!

Gigi Becali si-a CONCEDIAT avocatii: Sunt niste prosti!
Nemultumit de prestatia avocatilor sai la termenele avute astazi, la Tribunalul Bucuresti, Gigi Becali i-a concediat pe doi dintre acestia, Bogdan Barbuceanu si Mihaela Olaru. Potrivit Romania TV, Bogdan Vlad a ramas singurul dintre cei trei care il va reprezenta in continuare in instanta pe Gigi Becali.

Gigi Becali s-a declarat nemultumit de amanarea dosarului in care cere contopirea pedepselor si le-a cerut unor apropiati ai sai, mai precis lui Virgil Becali si lui Ionut Lutu, sa ii angajeze avocati care sa stie ce acte ii trebuie la dosar.

Potrivit Romania TV, inainte de a fi scos din sala de judecata, Gigi Becali a strigat catre varul sau: "Gaseste-mi alti avocati, astia sunt prosti!". El se referea la Bogdan Barbuceanu si Mihaela Olaru, care nu au depus un dosar complet in privinta cererii de contopire a pedepselor, astfel ca instanta a amanat pronuntarea unei sentinte pentru data de 27 iunie.

Nemultumit de amanare, Becali a spus dupa sedinta de judecata "Hai sa ne plimbam cu masina", cu referire la drumurile pe ruta inchisoare-instanta si la timpul pierdut pana la pronuntare. Ulterior el avea sa renunte la doi dintre aparatori, Mihaela Olaru si Bogdan Barbuceanu.

Bogdan Vlad, care a ramas in momentul de fata singurul avocat al lui Becali, a spus la Romania TV: "Au fost niste neintelegeri, s-au formulat doua cereri, domnul Becali a fost nemultumit. Urmeaza sa preiau aceste cauze si sa le duc mai departe (...) Nu-i cunosc suficient de bine pe ceilalti doi avocati. Nu am fost echipa, nu m-am ocupat eu de aceste cereri".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
170

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
76

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
79

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...