Gigi Becali a iesit de la INCHISOARE si e LIBER sa plece ACASA!

Gigi Becali a iesit de la INCHISOARE si e LIBER sa plece ACASA!
Vesti bune pentru Gigi Becali. Dupa ce, in aceasta dimineata, a iesit din inchisoare pentru a lucra la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, Gigi Becali a primit o zi libera.

Astfel, finantatorul celor de la Steaua va putea, in luna mai, sa mearga sa-si vada familia pentru 24 de ore, potrivit romaniatv.net.

Gigi Becali a fost transportat, in aceasta dimineata, in localitatea constanteana Ovidiu, acolo unde este situata Academia lui Gica Hagi.

Finantatorul Stelei a luat in primire un birou amenajat special pentru el, in care isi va desfasura activitatea de-acum inainte.

Gigi Becali a incercat sa iasa din puscarie pentru a munci inca de la inceputul acestui an, atunci cand Academia Hagi a solicitat penitenciarului un numar de detinuti pentru diverse munci. El nu a fost selectat in primul "lot" de condamnati care au ajuns sa munceasca in cadrul academiei.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
2

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...

Spectacolul „Vasilache şi Mărioara” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache" din Botoșani

astăzi, 19:57
14

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adelina Cojocariu, Ioana Buta, Pavel Petraşi şi Cosmin Tanasă!„Cea mai vestită poveste despre cel mai vestit cuplu românesc, Vasil...

Poliţiştii botoşăneni, alături de elevi în „Săptămâna prevenirii criminalităţii” (Foto)

astăzi, 19:25
27

Prima zi a  „Săptămânii prevenirii criminalităţii 2024” a fost dedicată prevenirii victimizării minorilor,  poliţiştii de prevenire fiind alături de elevii din cla...