Ghiseu unic la Casa de Pensii si AJOFM, pentru depunerea declaratiilor si plata contributiilor din veniturile individuale!

Ghiseu unic la Casa de Pensii si AJOFM, pentru depunerea declaratiilor si plata contributiilor din veniturile individuale!
Incepand de saptamana viitoare, Casa Judeteana de Pensii Botosani si Agentia Judeteana pentru ocuparea Fortei de Munca Botosani vor avea un program prelungit, la dispozitia botosanenilor fiind pus un ghiseu unic unde isi pot depune declaratiile atat pentru asigurarile de sanatate cat si pentru somaj, pentru a evita ca cetatenii sa faca doua drumuri, la cele doua institutii.

Asadar, intre 20 si 24 septembrie, declaratiile de asigurare pentru plata CAS cat si pentru plata somajului se vor putea depune la oricare dintre cele doua institutii CJP si AJOFM de la 08.00 pana la 19.00, pe 25 septembrie este program cu publicul  de la 08.00-13.00, iar pe 27 septembrie de la 08.00-18.00.

"Pentru a evita situatii neplacute pentru persoanele obligate prin Ordonanta 58 sa depuna declaratiile de asigurare, CNP impreuna cu ANOFM au stabilit o procedura comuna pentru depunerea acestor declaratii, stabilind un program de lucru pentru saptamana viitoare, peste cel normal. In acest sens CJP a nominalizat o persoana care va fi detasata la AJOFM pentru a putea prelua declaratiile de asigurare si a face plata contributiilor si in sens invers, va fi o persoana detasata de la aJOFM la CJP in acelasi scop", a precziat Nicu Botezatu, seful Serviciului Evidenta Contribuabililor din cadrul CJP Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
150

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
367

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
276

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...