Ghiorghita spune ca a primit telefoane de incurajare: "99 la suta dintre mesaje au fost de apreciere la ceea ce s-a facut"

Ghiorghita spune ca a primit telefoane de incurajare: "99 la suta dintre mesaje au fost de apreciere la ceea ce s-a facut"

 FLORIN GHIORGHITA  

Viceprimarul Florin Ghiorghita a declarat in aceasta dimineata ca actiunea de eutanasiere a cainilor de la padoc se bucura de aprecierea multor botosaneni, care au tinut sa ii transmita aseara mesaje de incurajare.

"Am primit foarte mule mesaje aseara pe telefonul mobil, bineinteles ca au fost si care ma faceau si criminal si nu stiu ce, dar 99% din mesaje au fost de apreciere la ceea ce s-a facut. Pana la urma, in conditiile in care este o epidemie de jigodie, o boala transmisibila si foarte dureroasa pentru animale, era singura masura care poate fi luata. Va citez si un mesaj al unui om care a avut caini bolnavi de jigodie: "Mie mi-au murit 2 catei, au fost bolnavi de jigodie, cu toate ca doctorul Vasiliu a facut mari eforturi sa ii salveze. Si credeti-ma, la mine au superconditii de trai. Cateva patachine si cateva televiziuni, in goana dupa rating, agita inutil lumea, sub pretextul ca le pasa de acei caini. Sa fim realisti, cati maidanezi au fost adoptati de pretinsi milosi? Eu am 6 caini, din care 2 maidanezi si cu absolut toate persoanele care am vorbit sunt de acord cu actiunea dvs". Noi nu ne-am comportat absolut deloc violent, au fost respectate in totalitate masurile de eutanasiere legala a cainilor, care se face fara tratament agresiv. Din pacate, multe televiziuni si din media au spus ca au fost omorati cu batele, cu stricnina, dar nu s-a intamplat deloc asa. Ancheta Politie va dovedi lucrul acesta. Au fost eutanasiati strict legal, fara a le provoca nicio durere", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita. 

Conform declaratiilor viceprimarului, la Botosani au sosit si reprezentantii Politiei Animalelor, de la Bucuresti.

"Am avut o discutie cu Politia Animalelor, ieri ne-am intalnit si cu cei de la Politia Botosani. Sunt controale care trebuie facute. Noi nu avem ce ascunde si nu am ascuns niciodata nimic. Tot ce am facut am facut legal. S-a inceput ancheta administrativa, cei doi angajati de la padoc risca desfacerea contractului de munca", a conchis Ghiorghita, referindu-se la angajatii care s-au manifestat agresiv cu reprezentantii presei si cu voluntarii ADOR.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
168

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
257

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...