Descoperire macabra intr-un apartament din Botosani!

Deranjati de mirosul tot mai ciudat care venea dintr-un apartament, locuitorii unui imobil de pe Aleea Azurului au sunat la 112.

Pompierii ajunsi la fata locului au fost nevoiti sa intervina cu o autoscara, cu ajutorul careia au escaladat balconul de la etajul 2, patrunzand astfel in apartamentul cu pricina. In interior, proprietara locuintei, Mina H., in varsta de 61 de ani, era prabusita fara suflare in bucatarie.

Cazul a fost preluat de echipa de criminalisti, care va stabili in urma cercetarilor cauza care a condus la decesul femeii.

Din primele cercetari, pe corpul femeii nu au fost gasite semne de violenta. Totusi va fi efectuata necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la deces.

"In urma examinarii exterioare a cadavrului nu s-au constatat semne de violenta si nu exista suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale.  S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor care au dus la deces", a declarat insp. pr. Daniela Darea, purtator de cuvant IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
74

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
326

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
257

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...