GHIORGHITA: "Poate va da Domnul ca in vara asta sa avem si bazin didactic in Botosani"

GHIORGHITA: "Poate va da Domnul ca in vara asta sa avem si bazin didactic in Botosani"

 FLORIN GHIORGHITA  

Dintre cele doua bazine de inot promise de municipalitate botosanenilor, cel care va fi finalizat pana in vara acestui an pare sa fie bazinul de inot didactic, dupa cum reiese din spusele viceprimarului municipiului Botosani, Florin Ghiorghita.

Potrivit edilului, deja a fost primita o solicitare din partea constructorilor pentru bazinul de inot didactic, intrucat vor sa se apuce de lucru, dupa ce au fost la Botosani si au vazut terenul.

"Bazinul va fi facut in locul fostelor sere din Parcul Mihai Eminescu. Serele au fost demolate, in schimb au ramas acolo fundatii destul de mari si atunci am luat decizia ca o firma locala sa faca curatenie pe terenul respectiv, lucrul a inceput de astazi si speram ca in cateva zile sa putem preda terenul ca si contructorul sa se apuce de treaba, poate chiar de la 1 martie. Undeva in aprilie, pentru ca este o constructie mai mult pe structura metalica, poate va da Domnul ca in vara asta sa avem si bazinul didactic finalizat in Botosani", a spus Florin Ghiorghita.

Cele doua bazine de inot vor fi finantate de Compania Nationala de Investitii, Primaria Botosani punand la dispozitie doar terenul si o parte din utilitati.

"Pentru celalalt bazin este predata cladirea la CNI, acum asteptam partea de proiectare si de finantare pentru a incepe lucrarile si acolo. E posibil ca in aceasta toamna sa avem realizat si bazinul olimpic din spatele Baii Centrale", a conchis Ghiorghita.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
55

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
846

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
395

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...