GHIORGHITA: "Nu trebuie sa raspund acuzatiilor unui individ care a fost cercetat de falsificare de carduri, ca a trimis copii la cersit"

GHIORGHITA: "Nu trebuie sa raspund acuzatiilor unui individ care a fost cercetat de falsificare de carduri, ca a trimis copii la cersit"

 FLORIN GHIORGHITA  

Furtuna starnita de social-democratul Razvan Rotaru, seful Tineretului PSD Botosani, a determinat reactii dure din partea celor atacati! Florin Ghiorghita a lansat replici vehemente la adresa fostului sef al Garzii de Mediu, aducand in discutie fapte grave legate de persoana lui Rotaru, precum "falsificare de carduri" sau "copii trimisi la cersit".

"Nu trebuie sa raspund acuzatiilor unui individ care a fost cercetat, impreuna cu fratele sau, de falsificarea de carduri, ca a trimis copii la cersit si multe altele. Sa sesizeze institutile abilitate ca sa ma controleze", a spus viceprimarul municipiului Botosani.

Chiar daca a precizat ca nu raspunde acuzatiile lui Razvan Rotaru, Ghiorghita a facut, totusi, precizari vizavi de bunurile pe care nu le-ar fi trecut in declaratia de avere.

"Spatiul de la florarie este inchiriat unei florarii. Casa de la Cismea si masina nu sunt ale mele, sunt ale unei societati, iar terenul de la Dedeman este al tatalui meu. Nu trebuie sa dau explicatii pentru niste bunuri ce nu sunt in proprietate personala. Aveam de gand sa il dau in judecata, dar nu merita", a spus Florin Ghiorghita, care isi incepuse discursul impotriva tanarului social-democrat cu o expresie foarte graitoare: "Sa ma pupe in partea dorsala Rotaru!". 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
21

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
113

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
79

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...