Ghiorghiță îl somează pe Portariuc: "Ati facut niste declaratii in care incriminati, spuneati ca s-au facut ilegalitati. Vreau să văd acel raport"

Ghiorghiță îl somează pe Portariuc: "Ati facut niste declaratii in care incriminati, spuneati ca s-au facut ilegalitati. Vreau să văd acel raport"
Consilierul local Florin Ghiorghiță i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc să facă  public raportul financiar pe care edilul-șef al municipiului îl anunță încă de anul trecut.

Este vorba despre raportul financiar al activitatii Primariei Botosani din ultimii ani, imediat dupa preluarea mandatului Portariuc anuntand ca a dispusa efectuarea unui audit financiar.

"Asteptam din 15 august, anul trecut, a venit septembrie, octombrie, se apropie 15 martie si tot nu ati prezentat acel raport financiar asa cum ati promis ca faceti. Probabil veti spune iarasi ca sunteti foarte ocupati, sau e inca in analiza, dar ati facut niste declaratii in care incriminati, spuneati ca s-au facut ilegalitati, s-au facut lucruri incorecte si vreau sa prezentati acest raport opiniei publice si a noastra. Vreau sa vad acest raport", a spus Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
92

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
624

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
417

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...