Fara apa, intre orele 11.00 si 18.00. Vezi zonele afectate!

Fara apa, intre orele 11.00 si 18.00. Vezi zonele afectate!
S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că în data de 28.02.2013 - între orele 11.00-18.00 va întrerupe furnizarea apei în vederea efectuării unor lucrări de reparații în reţeaua de distribuţie a apei din strada Teatrului.

Vor fi afectați beneficiarii serviciilor noastre, care locuiesc în zona cuprinsa între străzile Teatrului, Ion Pillat, Calea Nationala si Marchian.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm atât consumatorii casnici cât şi agenţii economici afectaţi să-şi constituie rezerve de apă pentru perioada de întrerupere, informeaza societatea, intr-un comunicat de presa.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani își asigură beneficiarii că va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
225

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
261

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
997

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...