Ghiorghita, cu gand de retragere in mediul privat: "A devenit prea urata politica!"

Ghiorghita, cu gand de retragere in mediul privat: "A devenit prea urata politica!"

 FLORIN GHIORGHITA  

Viceprimarul Florin Ghiorghita inca nu s-a decis daca va candida pe liste pentru Consiliul Local si a declarat ca este posibil sa se retraga in mediul privat.

Ghiorghita sustine ca s-a saturat de modul in care se face politica in ziua de azi, si cum "se gasesc foarte multi care numai critica, numai te injura".

"Ma mai gandesc daca voi candida la Consiliul Local. Eu am avut o discutie cu domnul primar si va spun foarte sincer ca la un moment dat am vrut sa ma retrag si e posibil sa ma si retrag. Domnul primar a insistat totusi sa candidez la Consiliul Local, tinand cont de experienta pe care o am, dar inca nu am luat o decizie. A devenit prea urata politica. Mie administratia imi oferea niste placeri de zi cu zi, simteai ca faci ceva pentru oameni, simteai ca lasi ceva in urma ta, dar cand vezi ca te chinui si muncesti toata ziua si tot se gasesc foarte multi care numai critica, numai te injura, sa te blagosloveasca, toate barfele care ajung, te gandesti pana la urma ca mai ai si tu un orgoliu, mai ai o familie, niste parinti si la un moment dat iti cam ajunge. Nu ai nicio satisfcatie, nici materiala, si veniturile au scazut semnificativ in ultimii doi-trei ani, sunt salarii mult mai mici decat castiga un bisnitar in piata in doua sau trei zile, asta e. Nu mai gasesc satisfactie, ca sa spui ca vii cu placere la serviciu, pe mine asta ma intereseaza cel mai mult", a spus Florin Ghiorghita.

Viceprimarul a precizat totusi ca singura conditie pentru a ramane in continuare in administratie este sa faca echipa cu primarul Catalin Flutur.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
59

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
244

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...

Expoziție foto-documentară deschisă la Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani (Foto)

astăzi, 12:59
57

Acorduri de pian și vioară au animat sala de festivități a Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani, în cadrul unui eveniment care a marcat 69 de ani de la trecerea &ic...