GHINION LA BETIE: Un autoturism condus de un barbat fara permis s-a izbit intr-o caruta!

S-a urcat la volan desi nu are permis de conducere! Mai mult, soferul de ocazie era si in stare de ebrietate, astfel ca pana la producerea unui accident rutier nu a mai fost decat un pas. Culmea este ca si carutasul era la fel de beat!

In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 01.10, D. Mihai, de 36 de ani, din comuna Hlipiceni, judetul Botosani, conducea autoturismul proprietate personala pe D.J. 282.

Pe raza localitatii Hlipiceni, din cauza consumului de alcool si a lipsei de experienta in conducere, neposedand permis de conducere de nici o categorie, barbatul a pierdut controlul autoturismului, care a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala, condus din sens opus de catre H. Florin, din satul Dragalina, comuna Hlipiceni, judetul Botosani, vehiculul nefiind semnalizat corespunzator pe timp de noapte.

"In urma coliziunii, carutasul a suferit leziuni care au impus internarea in Spitalul Judetean Botosani. In urma investigatiilor de specialitate nu au fost puse in evidenta leziuni osoase", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cu ocazia testarii cu aparatul etilotest s-a constatat ca atat conducatorul auto, cat si cel al atelajului hipo se aflau sub influenta alcoolului, fiind stabilita o concentratie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru conducatorul auto si respectiv 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru carutas.

Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa ambilor conducatori de vehicule.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două stagii și o rezidență, oferite în acest an de Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:41

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2024: - un...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...