Gheorghe Pricopi părăseşte Urban Serv!

Gheorghe Pricopi părăseşte Urban Serv!
Fostul director al societăţii Urban Serv, Gheorghe Pricopi, care a ocupat în ultima perioadă postul de consilier al directorului general al instituţiei, a încetat de astăzi relaţiile contractuale cu societatea, ca urmare a ieşirii sale la pensie.

Plecarea sa din cadrul societăţii este regretată de colegi, care spun că Pricopi are o vastă experientă în domeniul gospodăriei comunale.

"Astăzi este ultima zi a domnlui inginer, fost director, Gheorghe Pricopi. Astăzi Urban Serv a încheiat relațiile de muncă. Personal, mie îmi pare foarte rău că domnul Pricopi pleacă, este un om cu experiență extraordinară, a lucrat peste 38 de ani numai în gospodărie comunală, cum îi spunem noi, cunoaște tot ce se poate ști despre gospodăria comunală la nivelul Botoșaniului. Și azi este ultima lui zi de muncă", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

În urmă cu câteva luni, Gheorghe Pricopi a solicitat majorarea salariului, pentru a putea beneficia de o pensie mai mare, dar Consiliul de Administraţie al Urban Serv nu a aprobat solicitarea sa.

"Avea dreptul să primească acea sută de lei cu un an înainte de pensionare. Din punctul meu de vedere ar fi avut acest drept dar nu i s-a aprobat atunci de CA. El avea un salariu brut de aproximativ 3.400 de lei", a specificat Drelciuc.

Ieşirea din câmpul muncii a lui Gheorghe Pricopi va fi sărbătorită printr-o petrecere alături de cei care i-au fost colegi până acum.
 
"Noi i-am pregătit o surpriză plăcută și distractivă, dumnealui este o fire foarte rapidă, iute, fără astâmpăr, nu este obișnuit să stea în loc și noi râdeam cum o să se obișnuiască să stea, se mută la Dorohoi și noi glumeam pe seama lui. Eu regret plecarea dumnnelui, întotdeauna m-am sfătuit cu dumnealui", a mai spus directorul Urban Serv.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
19

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
51

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
39

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...