Gheorghe Marcu despre locatiile alese pentru Camerele Agricole: “Aceste nominalizari nu au tinut cont de interesele cetatenilor, ci a unor interese personale si de grup”

Gheorghe Marcu despre locatiile alese pentru Camerele Agricole: “Aceste nominalizari nu au tinut cont de interesele cetatenilor, ci a unor interese personale si de grup”

 GHEORGHE MARCU  

Presedintele organizatiei judetene Botosani a PSD, senatorul Gheorghe Marcu, sustine ca locatiile care au fost alese pentru infiintarea celor 21 de Camere Agricole zonale ii dezavantajeaza pe fermieri, acestia exprimandu-si nemultumirea intr-un comunicat de presa remis redactiei.

“Astazi au fost date publicitatii locatiile pentru cele 21 de Camere Agricole zonale. Din parcurgerea lor constatam ca aceste nominalizari nu au tinut cont de interesele cetatenilor judetului Botosani ci a unor interese personale si de grup.

Un exemplu concret: nimeni nu va putea justifica alegerea localitatii Romanesti in dauna orasului Stefanesti. De asemenea a fost preferata comuna Corni in dauna comunei Vorona, si exemplele pot continua.

Ne exprimam nedumerirea asupra unui mod primitiv de a actiona doar in interes personal si de grup in dauna marii majoritati a populatiei.

Este un mod de-a gandi si action pe care PSD Botosani nu poate sa-l inteleaga. Exista o singura explicatie: lipsa de respect a unor oameni politici fata de populatia judetului Botosani.

Asiguram populatia judetului ca PSD Botosani va actiona permanent in respect total fata de interesele judetului.

Presedinte PSD, Senator Gheorghe Marcu"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
9

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
27

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
129

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...