Geoana: Suspendarea mea e nestatutara

Geoana: Suspendarea mea e nestatutara
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca suspendarea sa din PSD pentru sase luni este una care nu respecta statutul partidului si a fost luata pentru propuneri pe care acum formatiunea social-democrata le adopta.

"Din punctul meu de vedere, nu are temei statutar, pentru ca organizatia din care fac parte, cea de la Dolj, e chemata sa rezolve aceste chestiuni (...) Decizia invocata, cea din august, in care s-a impus un silenzio stampa, nu are temei statutar si e pentru declaratii referitoare la alianta cu liberalii, care se incearca acum", a spus Geoana.

Totodata, presedintele Senatului a spus si ca ultimele declaratii, cele care i-au adus suspendarea, nu erau facute impotriva partidului, ci impotriva lui Victor Ponta.

"Intram intr-o zona a derizoriului, nu am facut declaratii impotriva partidului, am vorbit de unul sau altul din lideri", a spus Geoana, citat de ziare.com.

Cu toate astea, fostul presedinte al PSD a declarat ca nu va pleca din partid si a dat de inteles ca suspendarea sa inseamna cenzura.

"Eu raman un membru al acestui partid, indiferent de lupta politica ce se duce(...) Dreptul de opinie in partid trebuie sa ramana necenzurat", a mai spus Geoana.

"As dori sa inchidem subiectul, caci e o ocazie pentru adversarii politici sa ne atace", a conchis seful Senatului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
287

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...