GEOANA: "Principalul vinovat pentru necastigarea alegerilor prezidentiale sunt eu!"

GEOANA: "Principalul vinovat pentru necastigarea alegerilor prezidentiale sunt eu!"
Actualul lider al PSD a facut promisiuni, la Botosani, promisiuni pe care, de fapt, social-democratii botosaneni le asteptau, legate de reprezentarea organizatiei Botosani in structurile centrale ale partidului.

Totodata, Mircea Geoana, care pe 20 februarie se va confrunta, in lupta pentru presedintia PSD, cu Adrian Nastase, Cristian Diaconescu sau Miron Mitrea, a tinut sa specifice ca nu se afla la Botosani din motive eletorale.

"Apreciez rezultatele obtinute la Botosani, la prezidentiale. Va multumesc. Nu sunt aici sa imi fac propaganda pentru congres. Simt si cunosc aceasta organizatie, iar in privinta principalului vinovat pentru necastigarea alegerilor prezidentiale, acela sunt eu", a spus Geoana in fata celor 152 de delegati ai organizatiei PSD Botosani.

In ciuda agitatiilor din PSD, prilejuite de apropiatul congres din 20 februarie, Geoana sustine ca in partid domneste pacea si prietenia.

"Nu putem castiga daca ne faultam intre noi, nu putem fi credibili daca ne laudam unul pe altul si nu facem nimic. Sper sa am sprijinul vostru, iar daca nu-l am oricum ramane prieteni. In partid nu este dusmanie in competitia pentru presedinte al PSD", a apreciat Mircea Geoana.

Social-democratul a mai tinut sa precizeze ca, desi i s-a creat o imagine de om indecis, poate da dovada de fermitate, insa a lasat de la el pentru binele partidului.

"Am avut un moemnt in care am gandit sa predau stafeta pentru presedinte, nu sunt un om de neinlocuit. Daca veti avea nevoie de mine, chiar daca nu voi mai fi presedinte, voi fi alaturi de voi pentru alegerile locale si consiliul judetean. Nu cred ca batalia pentru presedinte este pierduta si ca nu ne putem aduna", spune liderul PSD.

La finalul discursului, Mircea Geoana a facut promisiuni adresate direct organizatiei PSD Botosani.

"Voi sugera ca in Biroul Politic Permanent sa existe o reprezentatie a tuturor judetelor care au castigat la prezidentiale. Veti avea un reprezentant la varf, la Bucuresti, pentru a avea ocazia sa vorbiti in numele botosanenilor", a incheiat Geoana. 

Astazi, in sala Teatrului Eminescu, s-a desfasurat Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Botosani, in scopul stabilirii celor 46 de delegati care vor participa la Congresul PSD din 20 februarie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
746

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
457

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
149

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...