Geoana, prezent la Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD Botosani!

Geoana, prezent la Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD Botosani!
Astazi are loc, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu Botosani, Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD, in cadrul careia se vor desemna cei 46 de delegati ce vor participa la Congresul national de pe 20 februarie, la Bucuresti, unde va fi ales presedintele PSD.

Dupa cum anunta inca de ieri presedintele organizatiei PSD Botosani, la eveniment participa Mircea Geoana, candidat la sefia partidului. Chiar daca ieri se lua in calcul si participarea lui Cristian Diaconescu, pana in prezent, acesta nu si-a facut simtita prezenta in sala.

Venirea lui Mircea Geoana, candidat fata de care liderii PSD Botosani si-au manifestat deschis sprijinul, pare sa fie, in fapt, o campanie a fostului candidat la prezidentiale in vederea alegerilor din 20 februarie.

Dintre cei 210 membri PSD care erau asteptati la conferinta, au ajuns in sala Teatrului, conform procesului-verbal anuntat de organizatori, doar 152 de persoane.

In fata celor prezenti se sustin, in aceste momente, discursuri politice, alaturi de Mircea Geoana, in prezidiu, fiind si Gheorghe Nichita, vicepresedinte al PSD, dar si GHeorghe Marcu, liderul social-democratilor botosaneni, Gheorghe Vazdoaga, parlamentarii Costica Macaleti, Andrei Dolineaschi, presedintele CJ Constantin Manolache, Doina Dretcanu, Ana Barculet, presedinta organizatiei de femei a PSD Botosani, Dorin Alexandrescu, primarul de Dorohoi, precum si Razvan Rotaru, in calitate de presedinte al organizatiei de Tineret a PSD Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
69

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
99

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
160

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...