GCS al Guvernului anunță încă două decese. Pacienții au fost diagnosticați cu Covid post-mortem

GCS al Guvernului anunță încă două decese. Pacienții au fost diagnosticați cu Covid post-mortem

Încă două decese cauzate de coronavirus s-au înregistrat în România, luni seară, anunță Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului.

Este vorba, mai întâi, despre un bărbat de 74 de ani, din județul Hunedoara. A fost internat pe data de 19 martie în Secția de Oncologie din Deva. Pe data de 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara. În ziua testării, pacientul a decedat.

Rezultatul pozitiv al testului a venit post-mortem, abia duminică, pe 30 martie. Acesta avea patologie preexistentă: adenocarcinom gastric stadiul IV și carcinomatoză peritoneală.

Apoi, este vorba despre despre o femeie de 60 de ani, tot din județul Hunedoara. În data de 26 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara. Pe 29 martie a murit, ia r o zi mai târziu a venit rezultatul pozitiv al testului.

Pacienta a fost transferata din Institutul Cardiovascular Timișoara în data de 26 martie, fiind contact de salon cu caz confirmat. Avea și patologie preexistentă: cardiopatie, insuficiență cardiacă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
775

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...