Drojdia, unul din cele mai căutate produse de pe Google. Iată cum se fac pâine, chifle, pizza sau covrigi fără drojdie

Drojdia, unul din cele mai căutate produse de pe Google. Iată cum se fac pâine, chifle, pizza sau covrigi fără drojdie

Numărul căutărilor pe Google pentru drojdie a crescut de 20 de ori în ultima lună, acest produs întrecând căutările de pe Google pentru laptopuri.

În aceste condiții, în această perioadă de criză, bloggerii culinari dau reţete pentru pâine fără drojdie.

Într-o lună, drojdia a devenit mai interesantă decât un laptop, iar măştile de protecţie au depăşit iPhone la numărul de căutări de pe Google.

„Măştile de faţă au ajuns la peste un milon de căutări într-o lună. De asemenea, am observat că drojdia avea undeva la 5.000 – 7.000 de căutări pe lună și în acest moment a ajuns la peste 100.000 de căutări. (...) Înainte, telefoanele și deviceurile erau pe primul loc în căutări”, a declarat, pentru Mediafax, Călin Biriş, specialist în social media.

Cum drojdia nu se mai găsește în magazine, tot zona on-line vine cu opțiuni. Teo, o bloggeriță din Cluj-Napoca face pâine, chifle, pizza sau covrigi fără drojdie.

„Rețeta este super simplă: o cană de iaurt, o cană de făină, o jumătate de pliculeț de praf de copt, sare după gust și o lingură de ulei de măsline. Toate acestea le amestecăm cu o lingură de lemn, nu e nevoie de frămânatare. Îl modelăm pe planșetă cu făină și din el facem ce vrem noi”, spune Teodora Istrati, blogger.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
773

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...