Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

Postul a fost scos la concurs la începutul lunii august, pentru a doua oară în decursul unui an.

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare.

Luni la amiază a avut loc susținerea publică și de evaluare a proiectului de management. Singurul candidat înscris pentru acest post a fost Corneliu Prepeliță, care ocupa funcția de manager în baza unui interimat.

Marți a fost publicat și rezultatul în urma susținerii acestei probe. Astfel, Corneliu Prepeliță a fost admis cu nota 9,95.

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani în luna iulie a acestui an.

Din vara anului trecut și până în prezent numărul persoanelor care au venit pe funcția de conducere a unității sanitare se ridică la cinci. Juristul Corneliu Prepeliță este al șaselea manager de la „Mavromati”. În primăvara acestui an a mai fost organizat un concurs pentru ocuparea funcției de manager, însă atunci s-a înscris doar un singur candidat care a fost respins pe motiv că nu a fost depusă la dosar copia certificată pentru conformitate a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar ori a diplomei de masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

astăzi, 10:15

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...

Șosele cu bucluc pentru șoferii botoșăneni. „Se pregătește să devină un crater” / „Nu există zi dată de la Dumnezeu să nu sun” (foto, video)

Monday, 30 September 2024

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local pentru luna septembrie, Eugen Țurcanu, ales local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, a avut o interpelare...

S-a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Drumul Vămii! (foto, video)

Monday, 30 September 2024

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a semnat în cadrul ședinței de plen de luni, 30 septembrie, contractul de finanțare din fonduri europene a lucrărilor de mode...