Garda Financiara Botosani va renunta la 6 angajati!

Garda Financiara Botosani va renunta la 6 angajati!

 CORNELIU MIHAI  

Sase angajati ai Garzii Financiare Botosani vor ramane fara loc de munca, fara ca, deocamdata, sa se cunoasca modalitatea prin care se vor face disponibilizarile! In prezent, Garda Financiara Botosani functioneaza cu 23 de angajati, dintre care 14 comisari, care activeaza in 7 echipaje.

"Fiind un judet mai mic, noi ne descurcam cu 23 de angajati. In ultima perioada am primit lucrari suplimentare, cum ar fi verificarea agentilor economici care solicita inregistrarea in scopuri de TVA. Trebuiesc facute verificari pe teren in acest sens si avem cam 1-2 solicitari pe zi de felul acesta. Daca vom ramane 17, din 23, volumul de munca va fi mult mai mare. Noi deocamdata stim doar cati trebuie sa plece, insa nu stim cum se va proceda si pe ce criterii. Asteptam sa vedem ce primim de la nivel central", a declarat in aceasta dimineata Corneliu Mihai, comisar-sef al Garzii Financiare Botosani.

Nici la Directia Regionala de Accize si Operatiuni Iasi nu erau, in aceasta dimineata, mai multe informatii cu privire la disponibilizari, asteptandu-se lamuriri de la nivel central.

Amintim faptul că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va disponibiliza 2.000 de angajaţi în cadrul procesului de reorganizare, din care 1.200 vor trebui să plece în următoarele 60 de zile, după cum anunţa vineri preşedintele instituţiei, Sorin Blejnar.

"Am pornit o testare să vedem care sunt acei oameni care trebuie să plece. (…) Vor fi 1.200 de persoane (disponibilizate - n.r.) din Vamă şi Garda Financiară în următoarele 60 de zile", a spus Blejnar, într-o conferinţă de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
226

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
276

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...