Gând frumos şi ziua bună: Cum te protejezi de atacul psihic

Gând frumos şi ziua bună: Cum te protejezi de atacul psihic
- Educati-va sa ganditi numai pozitiv despre voi si despre cei ce va inconjoara. Prin aceasta  ridicati vibratiile voastre si ale altora si mentineti echilibrul energetic. Orice gand negativ stergeti-l imediat si el nu se va stabiliza in campul vostru.

- Programati-va  subconstientul numai pozitiv si el va manifesta numai pozitivul in toate  actiunile si in viata voastra.

- Invatati sa va  controlati si sa va stapaniti toate emotiile, deoarece ele ve consuma multa  energie. Macar 2-3 luni analizati orice explozie emotionala. Daca vedeti ca nu  puteti schimba situatia si rezolva problemele, linistiti-va. Cand sunteti calmi, mai usor gasiti raspuns la rezolvarea problemelor si astfel pastrati energia atat de pretioasa pentru intretinerea corpului.

- Rugati-va ca Dumnezeu sa va ajute in protectia voastra sau a celor dragi voua. Credeti in  adancul sufletului ca va aude si va ajuta; atunci protectia Divina este  garantata.

- Nu uitati de rugaciunea Tatal nostru si Rugaciunea inimii, spuse dimineata si seara cu voce tare, ele va purifica si va echilibreaza campul energetic, va  protejeaza. Rugaciunea voastra sincera si curata pentru binele vostru, al celor apropiati, chiar si al celor straini, va fi auzita. Imaginati-va ca tot ce cereti de la Dumnezeu pentru sanatatea voastra si pentru rezolvarea problemelor voastre, ca si cum rugaciunea voastra s-a si implinit. Faceti asta timp de 10 zile-1 luna si o sa va mirati ca totul s-a rezolvat mai bine decat ati programat voi singuri.

- Intariti campul vostru energetic prin ganduri foarte bune, respectarea conditiilor vietii  sanatoase (alimentatie vegetariana, odihna, etc, ). Nu ratati orele de somn intre 23.00 si 2.00 noaptea, cand Universul va incarca si echilibreza corpul.

- Nu agresati psihic pe nimeni, iertati-i pe inamicii vostri, nu va implicati in necazurile  altora. Deconectati-va cat mai repede de necazurile si nemultumirile voastre. Resentimentele va scad vibratiile, va fac vulnerabili la energiile negative si la atacul  energetic. Nu va suparati ca nu va merge bine. Dumnezeu ne-a programat si cele bune si cele rele. Totul e o invatatura, o experienta prin care trebuie sa  trecem si sa infruntam totul.

- Cu dragoste, credinta,  antrenament si rabdare, traind in armonie cu tot ce va inconjoara, puteti obtine totul, pe toate planurile. La fel si protectia psihica.

Va doresc multa  sanatate si succes.
  
DR. MARIA KANT


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
3

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
90

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...