Gală a Excelenţei cu elevi, profesori, oficialităţi şi oameni de afaceri! FOTO

Gală a Excelenţei cu elevi, profesori, oficialităţi şi oameni de afaceri! FOTO
Cei mai buni elevi şi profesori din judeţul Botoşani au fost premiaţi, vineri, de Inspectoratul Şcolar Judeţean în cadrul Galei Excelenţei, festivitate organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Alături de elevii și cadrele didactice care s-au evidențiat prin rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale desfășurate în anul școlar 2013-2014 au fost prezenţi şi inspectorul general al ISJ, Mihaela Huncă, inspectorii adjuncţi Gabriel Hârtie şi Dragoş Cristea, inspectori şcolari, prefectul Costică Macaleţi, primarul Ovidiu Portariuc, deputaţii Mihai Baltă şi Tamara Ciofu, senatorul Doina Federovici, primari din judeţ, dar şi oameni de afaceri care au sponsorizat acest eveniment şi un reprezentant al Ministerului Educaţiei.

Județul Botoșani a obținut, în anul școlar precedent, 16 premii I, 17 premii II, 28 premii III și 79 de premii speciale și mențiuni la concursurile și olimpiadele naționale, precum și 3 premii (un premiu I și două premii II) la olimpiade internaționale.

Gala Excelenţei este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în colaborare cu Primăria Botoşani şi cu sprijinul sponsorilor.

În debutul Galei cei prezenţi au putut urmări câteva momente artistice, după care a avut loc festivitatea de premiere a elevilor şi profesorilor.

Elevii care au obţinut premiul I la olimpiade au fost premiaţi de primarul Ovidiu Portariuc şi de prefectul Costică Macaleţi, aceştia fiind răsplătiţi cu diplome şi vouchere în valoare de 500 de lei.

De asemenea, elevii anului şcolar 2013-2014, Ştefan Bălăucă şi Andreea Cărăuşu, au fost premiaţi de senatorul Doina Federovici şi omul de afaceri Valeriu Iftime, fiecare primind câte un voucher de 1.500 de lei.

In total au fost premiati peste 140 de elevi, acestia primind diplome, bani si carti.































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
139

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
895

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
425

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...